FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FRANK RIBERY
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FRANK RIBERY » 30 jun 2016, 15:24

BitiSrcemVezan je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la: KAd neko dovede igraca iz ekipe koja se borila za opstanak u albanskoj ligi i predstavi ga kao zaboravljenog Ronalda, logicno mi je da se zapitam zasto je taj igrac pored takvih repferenci i kvaliteta dosao u Sarajevo, ekipu koja ne igra evropska takmicenja.
Nije predstavljen kao Ronaldo nego kao Marko Ćetković, jedan od najboljih igrača lige u kojoj je igrao i prava desetka koja zna sve sa loptom. Ukratko - ono što nam je falilo od odlaska Stojčeva. A igrao je i u puno jačim ligama od albanske, povrede su ga dovele do nje i tamo je oživljavao karijeru.
Za Crnogorac nije sa takvim kvalitetima mogao naci angazman u nekoj jacoj ligi.
Koja logika yebo te! :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: Zar nije Leon Benko, bišvi reprezentativac, rešetao po evropskoj ligi bla bla mogao naći bolji angažman od FK Sarajevo kad je tako yeben?

Zar nije Mato Jajalo lafo liga petica ovo ono mogao naći bolji angažman od bosansko-hercegovačkih livada? A i taj Stojčev kad je dolazio ovamo, nekakva 'rasna' desetka a doš'o ovde, k'o fol tako dobar a nije mogao dalje od Leotara i Sarajeva?

Ostatak posta nemam potrebe ni citirati, ima dijelova s kojim se slažem ali su većinom slične ili još veće nebuloze pa da se ne ponavljam
PAmetnice, pa zasto taj tvoj Sergej Cetkovic ide da ozivljava karijeru u Laci pored najacih albanskih klubova jer je po tebi i tvojoj upravi najbolji igrac lige. Zivo me zanim kako neko sa 1 golom i 1 asistencijomu sezoni dobiva kvalifikaciju najboljeg igraca lige. Ozbiljno te pitam, da li si ti, ko god bio gledao uzivo Cetkovic prosle sezone pa si dosao do zakljucka da se radi o najboljem igracu albanske lige. Ako nisi, a svoje uvjerenje si stekao na osnovu youtube klipova, onda ne znam odakle tebi pravo da repliciras na moj post. Kljucna rijec u tvom postu je "igrao", igrao je glagol u proslom vremenu. Gdje je "najbolji igrac albanske lige " igrao prije 5,6 godina nije vazno za ocjenu njegovih trenutnih kvaliteta, meni je puno vaznije da je prosle sezone igrao u jednom ispodprosjecnom albanskom klubu koji se borio za opstanka. ZAsto najbolji igrac lige, koji je poput feniksa ozivio svoju karijeru u respektabilnom Laciju ( bez zabune ne radi se o Laciju iz Serije A), izdominirao ligu, dolazi u Premier ligu Bosne i Hercegovine?

Albanska liga i BH PL su u pet deka, ako si izdominirao ligu slicnih kvaliteta sta radis ponovo u takvoj ligi?

Leon BEnko ima sasvim zadovoljavajuci ugovor u Sarajevu, momak vise nije u najboljim igrackim godinama, a njegova zelja da napusti ovu epizodu pokazuje da se njemu bas i ne igra sa "najboljim igracem albanske lige" i Nestom iz Rumunije. Ostatak posta necu komentarisati jer nema nikakve veze sa mojim postom. NE budite naivni, ova liga je svakom igracu zadnja opcija osim ako kao BEnko ne dobije punu vrecu para sto bas i nije slucaj sa Cetkovicem.

Alispahic je takodjer igrao u velikim klubovima pa je skupio 90 kvalitetnih minuta u Sarajevo.

Ja vise vjerujem statistici nego prici Dine Selimovica, Hurtica ili neko treceg, a zakljucak o kvalitetima ovih igraca ste dobili na pres-konferenciji kad je ta famozna fraza i izgovorena. Na istim tim pres-konferencijama sam cuo da je Stepanov bombetina od igraca, da je Alipsahic dosao zbog reprezentacije, o Kallasiju koji ce letiti po desnom boku, o Barbaricu koji je vanzemaljac, o ponajboljem igracu Premierlige Okicu, ...

Da li je ista bilo istina od toga? Sa cetvoricom "vrhunski " pojacanja kako ih nazvase tad na tim pres-konferencijama smo raskinuli ugovore i ti meni sad dodje ovdje da repliciras na post, mora da se salis covjece.

Ovdje se ne radi da su jedni za, a drugi protiv, ovdje se radi da su jedni napokon otvorili oci i sjetili se svih proslosezonskih obecanja, a drugi su jos uljuljkani obecanjima o titulama, kupovima, grupni fazama,...
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 30 jun 2016, 15:26

aleksandar_veliki je napisao/la:Memara ukoliko neko ima misljenje koje se razlikuje od tvog nije razlog da ga etiketiras. Na ovom forumu toga nece vise biti. Ovo ti je posljednje upozorenje. Postuj svacije misljenje i onda ce se postovati i tvvoje.
Drzat cu se vasih pravila foruma, aIi molim te upozori i pojedince da ako vec zele pisati o Upravi, neka to rade na temi koja je vec namjenjena za to. Nemam ja nista protiv Siouxa ili ostalih sto pisu protiv upravi, problem je sto oni sve zivo povezuju sa Dincekom, ali bas sve. Smori me citati sve te isto o upravi kao da ja za to vec ne znam... Samo to trazim i nista vise, hvala.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 30 jun 2016, 15:33

DUSKA HAJDEEEEEEE
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 30 jun 2016, 15:33

Može li mi neko reći zbog čega se toliko potencira odlazak Leona ??? Nije mi jasno nikako. I on je sam izjavio da se dobro osjeća u Sarajevu, da bi volio ostati, jedino , naravno u slučaju neki velike ponude iz lige 5 , pa haj. Al brate krivo mi, jer će i on na kraju završiti u nekim kineskim ligama, možda plafon grčku ligu neki manji klub da dogura.. Mislim da bi bilo veliko pojačanje kada bi Leon ostao, ionako je već polako pri kraju karijere.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 30 jun 2016, 15:37

Zagor je napisao/la:Može li mi neko reći zbog čega se toliko potencira odlazak Leona ??? Nije mi jasno nikako. I on je sam izjavio da se dobro osjeća u Sarajevu, da bi volio ostati, jedino , naravno u slučaju neki velike ponude iz lige 5 , pa haj. Al brate krivo mi, jer će i on na kraju završiti u nekim kineskim ligama, možda plafon grčku ligu neki manji klub da dogura.. Mislim da bi bilo veliko pojačanje kada bi Leon ostao, ionako je već polako pri kraju karijere.
Sjeti se postavljanja videa na zvanicnoj stranici kad je Sevko Okic zabio prema njima golcinu, zato sto su ublehasi, nijednom igracu koji valja ne produzuju ugovor oni bi van der sara prodali
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 30 jun 2016, 15:42

Novaković, Četković, Mikel, Crnkić nisu igrači za Sarajevo!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 30 jun 2016, 15:44

Kako biti pozitivan? Ima li iko da posavjetuje?
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 30 jun 2016, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 30 jun 2016, 15:46

ledesma je napisao/la:Novaković, Četković, Mikel, Crnkić nisu igrači za Sarajevo!
Jesi li tu trojicu ikada gledao do sada pa znas da nisu igrači za Sarajevo ?
Sabrine mi moje!

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 30 jun 2016, 15:49

UPRAVA NAPOLJE!!

Kako samo kontaktiraše onog iz Rijeke ba prije skupštine. Kakav prelazni rok, Real nam zavidi.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 30 jun 2016, 15:50

Jesam li ja jedini kojem ovaj prvi dio izjave Hurtića na SportSport zvuči kao da je to Majkl ustvari? :kafa:

Situacija je takva da se iskreno nadam da se Hurtiću ne ponovi ona situacija od prije dvije godine... O "prinovama" ću pričati kad ih vidim na terenu u našem dresu, jer već se dokazalo da ovo preventivno kritikovanje i sa i bez argumenata samo navlači gnijev neistomišljenika. Mada ono što je sam Hurtić najavio mislim da nije ispoštovao, moje mišljenje, najviše bih volio da mu se ako ništa posreći. Prva dva kola ne smiju biti alibi administraciji da ga skloni, jer su ga ostavili da "sastavi" ekipu za cijelu polusezonu.
Samo Saraj'vo.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 jun 2016, 15:51

@ribery,kako si ti toliko ubijedjen da su to losi igraci,il sto je jos vaznije zasto nas u to ubijedjujes a momci nisu odigrali minute u nasem dresu.Mislim zasto tolika kolicina nezadovoljstva necim sto nikad nisi u svom zivotu gledao. :roll: :roll:
Razumijem da svako ima pravo na svoje misljenje,al nema potrebe nikoga da ubijedjujes,izneses svoj stav i gotovo,al toliko negativnosti vala ga pretjerujes.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 30 jun 2016, 15:52

Zagor je napisao/la:Može li mi neko reći zbog čega se toliko potencira odlazak Leona ??? Nije mi jasno nikako. I on je sam izjavio da se dobro osjeća u Sarajevu, da bi volio ostati, jedino , naravno u slučaju neki velike ponude iz lige 5 , pa haj. Al brate krivo mi, jer će i on na kraju završiti u nekim kineskim ligama, možda plafon grčku ligu neki manji klub da dogura.. Mislim da bi bilo veliko pojačanje kada bi Leon ostao, ionako je već polako pri kraju karijere.
Svi bi mi volili da ostane ali kako da vjerujemo u to kada nam trener na svakom intervju kaže da je sve izvjesniji odlazak i Benke i Duljevića, nažalost.

Što se mene tiče, nemam ništa protiv njihovog odlaska ali trenutno nismo u takvoj situaciji, čak šta više da smo u situaciji kao što nismo, bilo bi mi drago što idu, em što će klub zaradit em što će vjerovatno napredovat i izrast u dobrog igrača (Dulja).

Da smo prošlu sezonu završili kako smo trebali, fina ekipa, jedan od trofeja, Evropa, pa i logično je, prodaj najboljeg igrača, zaradi pare, nađeš adekvatnu zamjenu i idemo dalje. ALI mi smo napravili mnogo grešaka, nit trofeja nit Evrope nit ekipe. Poslije sezone, idu pripreme i sklapanje ekipe za novu sezonu koja bi valjda trebala biti dosta bolja i sezona za iskupljenje, otpustiš preko 10 igrača, dovedeš isto toliko, treba ti 2 jaka igrača da imaš solidnu ekipu, umjesto da dovedu ta 2 dobra igrača, oni prodaju 2 najbolja i nisu ništa postigli sa ovim prijašnjim igračima tj. pojačanjima.

Pa majku mu, moglo se pokušati sačuvati ti najbolji igrači bar do zime, s njima naći zajednički jezik, produžit ugovor za toliko koliko će ostati još, imaju redovne plate koji sigurno nisu male, svakako su kvalitet i mogu na zimu otići gdje žele otići ovo ljeto. Za to vrijeme vidjeti šta mogu ova pojačanja što su došli, vidjeti šta fali i gdje škripi, onda kad bolju sliku o ekipi imaš, prodaš i Dulju i Benku i dovedeš sve što ti treba.

Al nema od toga ništa, krenuće sezona, odigrat ćemo 1 dobru utakmicu pa 2 loše, neće niko biti zadovoljan, na zimu idu raskidi ugovora i neka pojačanja da se pokuša "spasiti" sezona i na kraju će nas koštati loš start, sve mi na to miriše. Al hajd.
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 30 jun 2016, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 jun 2016, 15:52

Sabinho je napisao/la:
Nažalost, čini mi se da smo ja i ti među rijetkima koji stvarno prate ostatak lige, i cijene ponekog igrača od tamo. Ne valjaju nam pojačanja iz lige u kojoj smo završili peti i u kojoj smo imali četiri bolje ekipe ispred sebe, a realno i jednu iza. Ne prate ljudi ligu osim fks, pa ne znaju ili neće da znaju. 'Ta će nam Sarić bio klupa u Slobodi, Ahmetović je @Rinuka, yebo taj dvocifreni broj golova i asistencija u ekipi koja nas je em nafilovala em završila ispred nas i u prvensvu i u kupu, da ne govorim koliko se prošle godine recimo pljuvao Almir Bekić kad se tek čulo da bi trebao doći pa momak dođe do reprezentacije! :lol:

Al' kad nam već ne valjaju pojačanja iz naše lige, onda bi bilo logično da smo zadovoljni sa igračima iz stranih, jačih liga, al' kakvi... Crnkić igrao redovno u ekipi koja je završila druga u Slovačkoj, Balić reprezentativac i igrao redovno do povrede u Rumuniji, pa i taj osporavani Novaković je igrao redovno tamo u jačoj ligi od naše, al' ta će oni, nema nama pojačanja iz inostranstva bez Primere ili eventualno Premiershipa, mada je i tamo opao kvalitet u zadnje vrijeme :!:

A najjača je ona, eto Hurtić išao da ih gleda u Rumuniju i Albaniju pa zna kakvi su! :urnebes:
Brate, neminovnost je da igraci koji odu iz FKS bukvalno proigraju odlaskom u drugi klub. Ja mislim da mi previse razmisljamo unaprijed i da je to nasa najveca kocnica. Paralelno sa nama, i Steaua je dovela igraca iz Voluntarija u vezni red, jos platila obestecenje. Igrac ima 4 nastupa vise od Novakovica u protekloj sezoni! Dusan Hodzic je prosle sezone prekucao, pobrao sve pohvale, kasnije citam on je kao samo prinova i ne moze se smatrati pojacanjem. :facepalm: Ahmetovic je iza Leona sigurno najbolji spic lige, covjek je i 7-8 godina igrao u Rusiji i to bio tamo kad nasi igraci nisu tek tako lako pravili transfere. Dobio je 80% duela sa Kovacevicem i Barbaricem, tehnicki sigurno spic broj jedan u ligi, sposoban predriblati igraca i uputiti ekstra pas bolje nego bilo koji nas vezni igrac. Ne znam vise sta da kazem, nego da sacekamo sezonu i utakmice. Celavo djubre nas je dobro unakazilo, Hurtic kakav god da je valjalo je sa ekipom od ovog majmuna (sa kojom je on napravio skor od jedne pobjede, dva remija i dva poraza) slaviti u BL (gdje nisu slavili ni Siroki, Zrinjski, Sloboda), i u Vitezu kojem je gorilo i gdje je Zrinjski ispusio dva razlike, i Radnik uzeti. Uvezao je fin niz sa mrtvom ekipom a evo sad ima priliku da se dokaze sa jacim rosterom. Pred nama je sve...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 30 jun 2016, 15:53

Velika je ovo količina, da ne kažem nebuloza, al' eto, stvari sa kojima se ne slažem, al' hajde, probaću donekle odgovoriti.
FRANK RIBERY je napisao/la: PAmetnice, pa zasto taj tvoj Sergej Cetkovic ide da ozivljava karijeru u Laci pored najacih albanskih klubova jer je po tebi i tvojoj upravi najbolji igrac lige.
Ne znam, pitaj njega ili onog ko ga je tamo odveo, ali mislim da se ispostavilo kao pravi potez, jer je zaista i oživio karijeru. Mislim, zašto je Mato Jajalo došao u **** Premijer ligu BiH da oživljava karijeru?
ZAsto najbolji igrac lige, koji je poput feniksa ozivio svoju karijeru u respektabilnom Laciju ( bez zabune ne radi se o Laciju iz Serije A), izdominirao ligu, dolazi u Premier ligu Bosne i Hercegovine?
Ne znam. Ako je baš igračina, onda je baš i uspjeh kluba da jednog takvog igrača dovodi. Mada je realnije reći da je FK Sarajevo jače i finansijski moćnije od kluba u kojem je do sad igrao, pa vjerujem da je tu negdje, zamisli, razlog.

I još nigdje nisam pročitao da je bio najbolji igrač te lige.
Albanska liga i BH PL su u pet deka, ako si izdominirao ligu slicnih kvaliteta sta radis ponovo u takvoj ligi?
Pitaj njega, njegovog menadžera... Šta ja znam, i ja da sam Matej Delač možda se ne bih 2 puta vraćao u Premijer ligu BiH, izdominirao je ili ne u oba mandata :hmmmmm:

Nemoj se ljutiti, ali tegobna ti je ova logika pravo. Znači da Ronalda dovedemo, ti bi se pitao "kad je tako dobar što nije ostao u Realu?" Mogao bi malo promjeniti rezone. Možda si se previše nagledao Bundeslige.
Leon BEnko ima sasvim zadovoljavajuci ugovor u Sarajevu, momak vise nije u najboljim igrackim godinama, a njegova zelja da napusti ovu epizodu pokazuje da se njemu bas i ne igra sa "najboljim igracem albanske lige" i Nestom iz Rumunije. Ostatak posta necu komentarisati jer nema nikakve veze sa mojim postom. NE budite naivni, ova liga je svakom igracu zadnja opcija osim ako kao BEnko ne dobije punu vrecu para sto bas i nije slucaj sa Cetkovicem.
Leon Benko je naš najbolji igrač i ponuđen mu je, valjda, novi (još jači) ugovor i kapitenska traka, al' se momku ide dalje. Vjerovatno iz sličnog razloga zbog kojeg je i došao ovde - para. Moguće da će mu idući ugovor upravo biti i posljednji, a i da se malo reći zasitio ove krkanske lige. Mislim, širok je spektar mogućih razloga zbog kojih takav igrač može htjeti napustiti FK Sarajevo, ovo su oni o kojima se priča. A to i sam Hurtić, manje-više, kaže.
Alispahic je takodjer igrao u velikim klubovima pa je skupio 90 kvalitetnih minuta u Sarajevo.
Da, i opet bi velika većina vas bila zadovoljnija nekim novim Alispahićima samo drugih prezimena. A ako ti lično ne bi, pa da te pitam čime onda bi? Nisi zadovoljan Ahmetovićem i Sarićem koji su bili 2 od 3 ili 4 najbolja igrača Slobode, nisi zadovoljan Crnkićem koji je bio standardan u drugoj ekipi prvenstva Slovačke, nisi zadovoljan Ćetkovićem... Znači nisi zadovoljan sa igračima iz naše lige, nisi zadovoljan sa igračima koji su bili standardni u jačim ligama od naše, nisi zadovoljan ovim za koje znaš da imaju kvalitet ali se trebaju vratiti u život... Pa s kim bi bio? Da uzimamo igrače iz prvih 11 tvog Bayerna, ili? :mrgreen:
Zadnja izmjena: BitiSrcemVezan, dana/u 30 jun 2016, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 30 jun 2016, 15:54

BosnianKingdom je napisao/la:
ledesma je napisao/la:Novaković, Četković, Mikel, Crnkić nisu igrači za Sarajevo!
Ma šta ti lupaš cijelo jutro ?

Pa pomocu slika. :urnebes: :urnebes:

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 30 jun 2016, 15:55

PitarBordo je napisao/la:Jesam li ja jedini kojem ovaj prvi dio izjave Hurtića na SportSport zvuči kao da je to Majkl ustvari? :kafa:
10 minuta ga slusam i sve isto 16 puta ponavlja, bjezi ba jel normalan lik, 16 puta promovise mlade igrace i ostalo...
ledesma je napisao/la: Šta ti lupaš? Jesi li ti možda gledao pa tvrdiš suprotno!?

Prve njihove utakmice prati i sve će da bude jasno, ti koji tvrdiš to ili ja što tvrdim suprotno.. živio :salut:

ps. dojadilo mi je dokazivati, prva njihova utakmica i imat ćeš sav pregled igre, lično od mene.
Citiraj me gdje sam ja reako da ce oni biti pojačanja. Ne pricaj gluposti. Upravo iz tog razloga ne govorim nit da ce biti dobri,nit da ce biti losi dok ne vidim njihove igre u bordo/bijelom dresu. A ti si odmah to zaključio i prije utakmica.
Sabrine mi moje!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 jun 2016, 15:55

ledesma je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:
Ma šta ti lupaš cijelo jutro ?
Šta ti lupaš? Jesi li ti možda gledao pa tvrdiš suprotno!?

Prve njihove utakmice prati i sve će da bude jasno, ti koji tvrdiš to ili ja što tvrdim suprotno.. živio :salut:

ps. dojadilo mi je dokazivati, prva njihova utakmica i imat ćeš sav pregled igre, lično od mene.
On nije gledao i ne tvrdi nista, ni da su dobri ni da su losi. Ti nisi gledao isto tako ali te to ne ometa da lupas unaprijed. Tu je razlika. Mozda su dovedeni da zadovoljimo nacionalni kljuc? :hmmmmm:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 30 jun 2016, 15:57

BosnianKingdom je napisao/la: Citiraj me gdje sam ja reako da ce oni biti pojačanja. Ne pricaj gluposti. Upravo iz tog razloga ne govorim nit da ce biti dobri,nit da ce biti losi dok ne vidim njihove igre u bordo/bijelom dresu. A ti si odmah to zaključio i prije utakmica.
Pa dobro možda ne tvrdiš, vjerovatno si samo optimista :D ja bi volio kad bi ti pogodio :D
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 jun 2016, 15:59

Nije im nikako trebao ovaj izvjestaj sa priprema.Hurtic i Ihtijarevic su me samo u duminu bacili sada..
Bio sam uvjeren da Duljevic i Benko ostaju.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 30 jun 2016, 16:00

Sabinho je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Nažalost, čini mi se da smo ja i ti među rijetkima koji stvarno prate ostatak lige, i cijene ponekog igrača od tamo. Ne valjaju nam pojačanja iz lige u kojoj smo završili peti i u kojoj smo imali četiri bolje ekipe ispred sebe, a realno i jednu iza. Ne prate ljudi ligu osim fks, pa ne znaju ili neće da znaju. 'Ta će nam Sarić bio klupa u Slobodi, Ahmetović je @Rinuka, yebo taj dvocifreni broj golova i asistencija u ekipi koja nas je em nafilovala em završila ispred nas i u prvensvu i u kupu, da ne govorim koliko se prošle godine recimo pljuvao Almir Bekić kad se tek čulo da bi trebao doći pa momak dođe do reprezentacije! :lol:

Al' kad nam već ne valjaju pojačanja iz naše lige, onda bi bilo logično da smo zadovoljni sa igračima iz stranih, jačih liga, al' kakvi... Crnkić igrao redovno u ekipi koja je završila druga u Slovačkoj, Balić reprezentativac i igrao redovno do povrede u Rumuniji, pa i taj osporavani Novaković je igrao redovno tamo u jačoj ligi od naše, al' ta će oni, nema nama pojačanja iz inostranstva bez Primere ili eventualno Premiershipa, mada je i tamo opao kvalitet u zadnje vrijeme :!:

A najjača je ona, eto Hurtić išao da ih gleda u Rumuniju i Albaniju pa zna kakvi su! :urnebes:
Brate, neminovnost je da igraci koji odu iz FKS bukvalno proigraju odlaskom u drugi klub. Ja mislim da mi previse razmisljamo unaprijed i da je to nasa najveca kocnica. Paralelno sa nama, i Steaua je dovela igraca iz Voluntarija u vezni red, jos platila obestecenje. Igrac ima 4 nastupa vise od Novakovica u protekloj sezoni! Dusan Hodzic je prosle sezone prekucao, pobrao sve pohvale, kasnije citam on je kao samo prinova i ne moze se smatrati pojacanjem. :facepalm: Ahmetovic je iza Leona sigurno najbolji spic lige, covjek je i 7-8 godina igrao u Rusiji i to bio tamo kad nasi igraci nisu tek tako lako pravili transfere. Dobio je 80% duela sa Kovacevicem i Barbaricem, tehnicki sigurno spic broj jedan u ligi, sposoban predriblati igraca i uputiti ekstra pas bolje nego bilo koji nas vezni igrac. Ne znam vise sta da kazem, nego da sacekamo sezonu i utakmice. Celavo djubre nas je dobro unakazilo, Hurtic kakav god da je valjalo je sa ekipom od ovog majmuna (sa kojom je on napravio skor od jedne pobjede, dva remija i dva poraza) slaviti u BL (gdje nisu slavili ni Siroki, Zrinjski, Sloboda), i u Vitezu kojem je gorilo i gdje je Zrinjski ispusio dva razlike, i Radnik uzeti. Uvezao je fin niz sa mrtvom ekipom a evo sad ima priliku da se dokaze sa jacim rosterom. Pred nama je sve...
Brate moj, ti ne strahujes na cinjenicu da ti igra ista odbrana koja je primila gol od svakog u prosloj sezoni? Umjesto da dovedes provjerenog stopera, iskusno, ti neke anonimuse trazis. Ajd kazi mi jel to normalno. Kakva sve najavljivanja prije skupstine, a pazi sta se desilo.

Hurticu moja podrska, ne vjerujem da je kriv. Znao je lavovski posao uradit.

Hurticu i igracima podrska, a upravi se sjetim najmilijih..

UPRAVA NAPOLJE!!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], Kaunas, mnon46 i 45 gostiju.