Bolji smo za klasu nego prošle godine, bez obzira na ovo. Ne slavi niko što idu Benko i Dulja, ali ne kontam čemu ova tragedija

Za obojicu su već dovedene zamjene. Benko je igračina, teško ga se može zamjeniti, ali teško si mogao naći boljeg špica u ligi od Ahmetovića. Čovjek je sam nosio Slobodu prvi dio sezone. Ne volim baš taj tip napadača, ali vrlo lahko bi nam on mogao više odgovarati s obzirom na korisnost u probijanju bunkera, s kojim ćemo se mi opet najčešće susretati, bez obzira na skraćenje lige. Još imaš i Bekića, koji je drugačiji tip, brži, niži, pokretljiviji, i Hamzu koji je izuzetan talenat na kojeg se MORA računati i kojeg jedva čekam da vidim na terenu, samo da se momak aBd uspješno oporavi. Znači izuzetno popunjeni na na toj poziciji. Ako ostane Leon imali bi daleko najjaču poziciju špica u ligi, ako ne ostane i dalje imamo ako ne najjaču - onda jednu od najjačih.
Ili bi trebali u špicu kao prve opcije imati preyebenog Maheta Karića a kao rezerve rahmetli Stevu Nikolića koji je bio 13342645. opcija u Zrinjskom, Sulju Krpića i Dinu Kresingera, da bi neki bili zadovoljni
Da Duljević nije imao onih par prodora u ovih par tekmi u reprezentaciji niko ga spomenuo ne bi. Mislim da je očigledno da mu se ide, klubu se prodaje jer je i zaista vakat za njegovu prodaju ako se misle uzeti ozbiljne pare i ako on misli napraviti nešto više u karijeri. Već su dovedene zamjene, Crnkić koji je sličan tip igrača, plus Hodžić koji je razvalio na krilu proteklu polusezonu u Radniku i naravno Said kojeg očekujem na lijevom krilu.
A inače isti taj Duljević je baš razvalio prošlu polusezonu

Ismijavali ga i naši i ostali navijači. I nije mi cilj sa ovim da kažem da nije momak kvalitet i da nam ne bi bilo dobro da ostane, svakako
Nemojte ba jest' g0vna za ono što nema potrebe