hmmm...muhamedhulk je napisao/la:@zagorski
mogu reci da se ne slazem sa smjenama trenera svako 3 mjeseca, volio bi konstantnost tu. onda bi vjerovatno i broj igraca koji dolaze/odlaze bio manji, jer ne bi bilo izjava tipa: trener ne racuna na ove igrace, hoce 'svoje' igrace da dovede i sl.
smatram da treba pokupiti sve najbolje iz lige, pa onda dovesti druge igrace izvana. imamo brend, imamo redovne plate, dobre plate, bonusi, lakse se prodati jer si najveci Klub - sve dovoljno da se privuku mladi, talentovani igraci kod nas. to se pocelo i raditi.
sto se novih u ekipi tice, Said, Ahmet, Saric i Dusan su mi poznati i gledao sam ih; dobri igraci bili u svojim klubovima. ostale nisam gledao, i ne mogu reci nista o njima.
ja se nadam da ce svi napredovati pod Hurticem, ali nemam povjerenja nesto u njega. nadam se da grijesim.
Bojim se da će konstasntu početi praviti sa pogrešnim trenerom,ali hajd vidjećemo.
Nažalost,i dalje se ne kupe najbolji iz lige,a sa strane se dovode prilično anonimus igrači i dalje. Neću dalje da pričam,završavam raspravu zaista,ne mogu...ispašće opet pljuvanje,tjeranje 'normalnih' sa teme i td.