FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 30 jun 2016, 14:03

muhamedhulk je napisao/la:@zagorski
mogu reci da se ne slazem sa smjenama trenera svako 3 mjeseca, volio bi konstantnost tu. onda bi vjerovatno i broj igraca koji dolaze/odlaze bio manji, jer ne bi bilo izjava tipa: trener ne racuna na ove igrace, hoce 'svoje' igrace da dovede i sl.
smatram da treba pokupiti sve najbolje iz lige, pa onda dovesti druge igrace izvana. imamo brend, imamo redovne plate, dobre plate, bonusi, lakse se prodati jer si najveci Klub - sve dovoljno da se privuku mladi, talentovani igraci kod nas. to se pocelo i raditi.
sto se novih u ekipi tice, Said, Ahmet, Saric i Dusan su mi poznati i gledao sam ih; dobri igraci bili u svojim klubovima. ostale nisam gledao, i ne mogu reci nista o njima.
ja se nadam da ce svi napredovati pod Hurticem, ali nemam povjerenja nesto u njega. nadam se da grijesim.
hmmm...
Bojim se da će konstasntu početi praviti sa pogrešnim trenerom,ali hajd vidjećemo.
Nažalost,i dalje se ne kupe najbolji iz lige,a sa strane se dovode prilično anonimus igrači i dalje. Neću dalje da pričam,završavam raspravu zaista,ne mogu...ispašće opet pljuvanje,tjeranje 'normalnih' sa teme i td.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 30 jun 2016, 14:03

Imamo najjadniji vezni red od ekipa koje ce se boriti za najvisi plasman.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 30 jun 2016, 14:05

miky_hz je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Niko mi ne odgovori za ovu izjavu Hurtića za 7 kvalitetnih itd, je li i dalje postoji ta izjava negdje?
Et video. Na 5.50 cini mi se govori za te kvalitetne
Lupeta Hurtic,ovdje govori kako veze nema da se Said povezuje sa nama,pusti bogati..on i njegov mix igraca
Ne mogu sad pogledati, poslije ću, hvala kume.
Samo Saraj'vo.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 30 jun 2016, 14:06

Fakat ne znam, šta im je u tim glavama? Samo se plašim da ne bude kasno rijeci mijenjat tok!?!?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 30 jun 2016, 14:07

Evolution87 je napisao/la:Imamo najjadniji vezni red od ekipa koje ce se boriti za najvisi plasman.
Ma bravo strucnjak :urnebes:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 30 jun 2016, 14:07

slika
slika
slika
slika
slika
:opaopa:
Svjetski a naši, stručnjaci. :bow:

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 30 jun 2016, 14:10

Memara je napisao/la:Pljuvacici jedva docekali :lol: Jbt ovdje se ostale ekipe predstavljaju kao da su Dinamo u pm :tokralju: :urnebes:
Moze ovakao, mi imamo najacu ekipu, u svakoj liniji po bar jednog top igraca, prosetacemo se ligom ko prosle godine. Dovoljno je smao da izadjemo na teren i oni skidaju gace od straha. Jel ti sad pase pasa moj solidni? :D
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 jun 2016, 14:12

I mi budale povjerovali Hurtinoj izjavi o nekih 7 super kvaliteta! :facepalm:

Inace, njegove izjave i prognoze:
Kad ono 4 komada, prangijatoo!
slika
Duzni i obecase, kad ono 3 komada na Kosevu od ekipe koja se za opstanak bori!
slika
A onda nagrada za sve to, nakon ovih prognoza:
slika
Dobro nam dosli u cirkus!! Idemo mi na pozitivu! Paaa sta se ovo desava?? Cak je i Majkl pobjegao jarane, ne moze ni on ovo pravdati vise! :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 30 jun 2016, 14:13

Memara je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:Imamo najjadniji vezni red od ekipa koje ce se boriti za najvisi plasman.
Memara je napisao/la:Ma ljudi kakvo puštanje ja bih volio da smo pustili ali mi smo jednostavno teške kar.ine.. pa sloboda nas je u prošlom kolu uzela 4-0 gdje ćeš dalje. Smiješni smo...
Memara brate moj. :rol:
Memara je napisao/la:Ko god podržava Hurtića automatski podržava i upravu.
Memara je napisao/la:Ko bude šta napisao protiv Evandera, odmah da mu unaprijed je.bem mater kroz mater. Hvala.

Hurtić je lopov i to onaj teški!
Memara je napisao/la:Je.bem im sve od A do Z! Hurticu j.ebo ti Okic mater a ti njemu!

Delac nikad ozbiljnog golmana od tebe!
Memara je napisao/la:slika
slika
slika
slika

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 30 jun 2016, 14:14

Moze li mi neko reci gdje su to otisli Benko i Duljevic??
Benko i Duljevic su jos uvijek igraci Sarajeva i bice, zabice gol vec u prvom kolu.

fucku
Kontakt:

Post Postao/la fucku » 30 jun 2016, 14:15

Ko diro memaru dijete ove teme kuknjava

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 30 jun 2016, 14:17

FRANK RIBERY je napisao/la:
Moze ovakao, mi imamo najacu ekipu, u svakoj liniji po bar jednog top igraca, prosetacemo se ligom ko prosle godine. Dovoljno je smao da izadjemo na teren i oni skidaju gace od straha. Jel ti sad pase pasa moj solidni? :D
Ne moze tako i daleko je to od istine :salut: Ali molim te pogledaj sta je lik napisao "Imamo najjadniji vezni red od ekipa koje ce se boriti za najvisi plasman" :clap: Sta reci, koji poruku poslati?

Sioux, sta ti nije jasno? Ja sam od pocetka protiv uprave i Hurtica, rekao sam svoje misljenje. Zelis da ponovim jel? Hurtic ostaje, on ima moju podrsku jer nema nam druge, ne zelim da se.rem kao ti ovdje iz dana u dan. :wave:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 30 jun 2016, 14:17

Lakoste je napisao/la:Moze li mi neko reci gdje su to otisli Benko i Duljevic??
Benko i Duljevic su jos uvijek igraci Sarajeva i bice, zabice gol vec u prvom kolu.
Još su igrači Sarajeva i dok su tu na njih računamo u punom kapacitetu ali želja nam je ih prodati i pod svaku cijenu ćemo ih prodati. -Hurtić :mrgreen:

Pazite memaru šta je prije pisao a sad na svakom koraku pljuvače spominje :D

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 30 jun 2016, 14:20

SiouxLukavac je napisao/la:
Memara je napisao/la:
Memara je napisao/la:Ma ljudi kakvo puštanje ja bih volio da smo pustili ali mi smo jednostavno teške kar.ine.. pa sloboda nas je u prošlom kolu uzela 4-0 gdje ćeš dalje. Smiješni smo...
Memara brate moj. :rol:
Memara je napisao/la:Ko god podržava Hurtića automatski podržava i upravu.
Memara je napisao/la:Ko bude šta napisao protiv Evandera, odmah da mu unaprijed je.bem mater kroz mater. Hvala.

Hurtić je lopov i to onaj teški!
Memara je napisao/la:Je.bem im sve od A do Z! Hurticu j.ebo ti Okic mater a ti njemu!

Delac nikad ozbiljnog golmana od tebe!
Memara je napisao/la:slika
slika
slika
slika

Auuuuuuuu pa ja i Joker zajedno nismo nikoga našamarali ovoliko. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 30 jun 2016, 14:20

Svasta se nesto kaze, bude tu malo dizanja cijene a i takticki se odigra da te protivnici otpisu.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 30 jun 2016, 14:21

Memara je napisao/la:Pljuvacici jedva docekali :lol: Jbt ovdje se ostale ekipe predstavljaju kao da su Dinamo u pm :tokralju: :urnebes:
Nisu ostale ekipe Dinamo. I to me najviše nervira. Imamo sve preduslove da napravimo iskorak, da postanemo dominantni. Meni ne trebaju ni titule ni duple krune, ako cemo u evropi ispadati od prosjecnih ekipa iz češke, poljske i itd. Zrinjski, Široki, Željezničar, Sloboda su u pet deka sa nama, neko je bolji u odbrani, neko u vezi neko u napadu, al to je to otprilike. Radnik je po meni najviše oslabljen. Mene ne zadovljava činjenica, da smo ispred komšija, ne zadovoljava me ni činjenica da smo jedini igrali play-off u zadnjih 7 godina i to dvaput. Dosta je bilo zadovoljavanja malim stvarima, želimo se izdići iznad ove bh. bijede i postati evropski klub. Želimo igrati na modernom stadionu, ne mora to biti ništa specijalno, ali nek ima makar jednu natkrivenu tribinu, nek ima normalan semafor na kojem se mogu minute vidjeti kako treba. Vjerujem da je to želja svih istinskih navijača FK Sarajevo, i da ovako ne razmišljaju jedino oni kojima je privatni interes ispred interesa našeg Kluba.
SARAJEVO

Evolution87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 30 jun 2016, 14:21

Memara je napisao/la:
Vidjeli smo u prethodnoj sezoni kako je to izgledalo. Sad je tu samo Saric, ali ruku na srce nije on taj igrac koji ce donijeti prevagu. Fali tu jedan klasan veznjak koji ce sa njim igrati u paru, a ne Rustemovic ili Radovac.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 30 jun 2016, 14:22

SiouxLukavac je napisao/la::
Pazite memaru šta je prije pisao a sad na svakom koraku pljuvače spominje :D
Ma ne obraćaj pažnju na to... Sve ti je jasno :D Pored naših očiju, da nam drugi otvaraju?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 30 jun 2016, 14:23

Samo je pozitivan bilans važan i to na uštrb kvaliteta kluba. Za ljude poput Dine šta reći? Osim da nam sve miriše na situaciju Dinamo Zagreb,al ni njima nismo do koljena, šta sad? Kako se razvija ova po svemu sudeći loša "bordo priča" neće nedostajat bitke u svakom smislu..Bolje nam je bilo ono Sarajevo sa dugovima od ovog milijarderskog bez dugova.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

miky_hz
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 30 jun 2016, 14:24

Evolution87 je napisao/la:
Memara je napisao/la:
Vidjeli smo u prethodnoj sezoni kako je to izgledalo. Sad je tu samo Saric, ali ruku na srce nije on taj igrac koji ce donijeti prevagu. Fali tu jedan klasan veznjak koji ce sa njim igrati u paru, a ne Rustemovic ili Radovac.
Mene najvise bode u oci i smeta mi sto oni potenciraju i govore mi smo radili analizu? WTF,radio si analizu i nisi definisao koji je glavni problem ekipe bio u cijeloj sezoni a to je ta pozicija odnosno taj protok i prenos te lopte.Ma de stvarno mi je apsurdno onda dalje o bilo cemu ozbiljnom pricati
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, DzemoSmjecanin, Kyle88, mosarajvosa83 i 31 gost.