muhamedhulk je napisao/la:ne odgovara kad se 'dizemo' pa najavljujemo duplu krunu, ne odgovara kad najavimo borbu za Evropu

samo ti udri po negativi, znam ja nas, hebo ti nas

hajde shvati da Klub ne placa odstete za igrace (osim par izuzetaka), i da nije cilj da se Klub tako dize, nego da se napreduje afirmacijom igraca iz Akademije - a taj proces treba vremena.
navikni se da ce svake godine odlaziti najbolji, a dolaziti novi, koji ce se afirmisati i sve tako u krug.
Izjava tipa : "
cilj kluba i ambicije istog jest osvajanje jednog od trofeja svake sezone, čak izlakaz u Evropu bez trofeja će biti za nas neuspjeh".
Ponavljam po hiljaditi put, s obzirom na uslove, obzirom na sponzore, finansije, dugovanja, podršku, uslove i situaciju kod konkurenata i slično.. ovo treba uvijek ovako biti i uvijek se ovako treba odgovarati na pitanje o ambicijama kluba.
Obećanja su izjave tipa : "
osvojit ćemo jedan od trofeja ove sezone kako bi se iskupili navijačima, ova sezona je naša i slično"
Samo ti udri po negativi, kažeš?? Uđi na moj forum profil i malo iščitaj zadnje komentare, prije nego što su izjavili i potvrdili odlazak dva najbolja igrača.
A i šta ću da udaram po pozitivi i da sam sebe lažem da imamo najjaču ekipu pa da se opet žestoko razočaram?
Ne mogu sam sebe lagat, razumijem se u fudbal i inteligentan sam toliko da skontam i da mi je kristalno jasno da mi bez Benke i Dulje nećemo moć meda i da titulu zaboravimo već u staru.
Bolji ništa nismo nego prošle sezone kada smo, na sreću zavriši četvrti, ostali bez evrope, izgubili oba derbija, od Slobode u 3 utakmice primili 10 golova, sramotan poraz kod kuće od ekipe koja se bori za opstanak, primali smo golove i od amaterskih ekipa, te amaterske ekipe nismo mogli pobjediti, raskidi ugovora, talovi, turbulencije, smjene trenera i slično.