FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

THEC
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la THEC » 30 jun 2016, 13:24

BordoBolesnik je napisao/la:Sad kad se konacno zna za Dulju i Benku, uzmes u obzir koji igraci su otisli i koliko su zaradjivali a s druge strane imas one koje su dosli i njihove plate pa dodjes do zakljucka da niko kesu odrijesio nije vec da se ustedilo na prelaznom roku. Prica za malu djecu kako se mi pojacavamo i trosimo lovu, malo se presaberes i skontas koliko ima sati. Gdje je sad Majk sa svojom lijepom upravom :shh:

nista se jos ne zna, ali je ocito da na silu guraju Benku i Dulju, jer ne moze biti normalno da Hurtic u svakoj jbnoj izjavi kaze kako ce ici, a nikako da odu, ovako je i sa Krstom radjeno dok na kraju nije otisao
Pyro is not a crime !

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 30 jun 2016, 13:26

Nije problem Duljin odlazak. I on se zasitio nase lige. Razocaran sam sto Benko ide. I ne bi bio problem ni njegov odlazak kada bi se na njihove pozicije doveli kvalitetni igraci, igraci koji mogu biti uzor mladim kakav je Leon bio. Bio sam zadovoljan Ahmetovicem, nadajuci se da ce on biti zamjena Leonu ili da ce zajedno igrati sa njim. Crnkic i Andjusic mi ne ulijevaju nadu da ce zamjeniti Duljevica, ali nadam se da ce me demantovati i od mene ce svaki igrac imati podrsku.

HURTICU ODLAZI !
SARAJEVO

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 30 jun 2016, 13:28

THEC je napisao/la:
BordoBolesnik je napisao/la:Sad kad se konacno zna za Dulju i Benku, uzmes u obzir koji igraci su otisli i koliko su zaradjivali a s druge strane imas one koje su dosli i njihove plate pa dodjes do zakljucka da niko kesu odrijesio nije vec da se ustedilo na prelaznom roku. Prica za malu djecu kako se mi pojacavamo i trosimo lovu, malo se presaberes i skontas koliko ima sati. Gdje je sad Majk sa svojom lijepom upravom :shh:

nista se jos ne zna, ali je ocito da na silu guraju Benku i Dulju, jer ne moze biti normalno da Hurtic u svakoj jbnoj izjavi kaze kako ce ici, a nikako da odu, ovako je i sa Krstom radjeno dok na kraju nije otisao
To je to... štedi se ybg šta ćeš.
Još je neko najavljivao kako je Tan odriješio kesu,jer kao biva hoće trofeje od njih :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 30 jun 2016, 13:29, ukupno mijenjano 1 put.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 30 jun 2016, 13:28

@zagorski
pa kako mislis da postanemo samoodrziv Klub? pa moras prodavati igrace, nije Tan dosao i upumpao milione u igracki kadar, nego u proizvodnju igraca. ovo je samo pocetak te proizvodnje i prodaje.
evo, imamo i reprezentativce, Dulja, Bekic, donedavno Krste, Kallasi, Cimirot itd. mladi reprezentativci itd.
pare od transfera vjerovatno idu u ulaganje za kamp, ne miruju te pare vjeruj...a kamp, tereni, treneri, sve je to preduslov za stvaranje igraca.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 30 jun 2016, 13:30

muhamedhulk je napisao/la:ne odgovara kad se 'dizemo' pa najavljujemo duplu krunu, ne odgovara kad najavimo borbu za Evropu :crazy:
samo ti udri po negativi, znam ja nas, hebo ti nas ;)
hajde shvati da Klub ne placa odstete za igrace (osim par izuzetaka), i da nije cilj da se Klub tako dize, nego da se napreduje afirmacijom igraca iz Akademije - a taj proces treba vremena.
navikni se da ce svake godine odlaziti najbolji, a dolaziti novi, koji ce se afirmisati i sve tako u krug.
Izjava tipa : "cilj kluba i ambicije istog jest osvajanje jednog od trofeja svake sezone, čak izlakaz u Evropu bez trofeja će biti za nas neuspjeh".

Ponavljam po hiljaditi put, s obzirom na uslove, obzirom na sponzore, finansije, dugovanja, podršku, uslove i situaciju kod konkurenata i slično.. ovo treba uvijek ovako biti i uvijek se ovako treba odgovarati na pitanje o ambicijama kluba.

Obećanja su izjave tipa : "osvojit ćemo jedan od trofeja ove sezone kako bi se iskupili navijačima, ova sezona je naša i slično"

Samo ti udri po negativi, kažeš?? Uđi na moj forum profil i malo iščitaj zadnje komentare, prije nego što su izjavili i potvrdili odlazak dva najbolja igrača.

A i šta ću da udaram po pozitivi i da sam sebe lažem da imamo najjaču ekipu pa da se opet žestoko razočaram?
Ne mogu sam sebe lagat, razumijem se u fudbal i inteligentan sam toliko da skontam i da mi je kristalno jasno da mi bez Benke i Dulje nećemo moć meda i da titulu zaboravimo već u staru.

Bolji ništa nismo nego prošle sezone kada smo, na sreću zavriši četvrti, ostali bez evrope, izgubili oba derbija, od Slobode u 3 utakmice primili 10 golova, sramotan poraz kod kuće od ekipe koja se bori za opstanak, primali smo golove i od amaterskih ekipa, te amaterske ekipe nismo mogli pobjediti, raskidi ugovora, talovi, turbulencije, smjene trenera i slično.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 jun 2016, 13:30

Evo pokusala se napraviti pozitiva na forumu. Kako je napraviti kad izađe Hurtic i kaze ono onako ofirno za odlaske? Cimirot davno otisao, praznina jos stoji koju je ostavio. Sad bi tako trebalo i za Dulju, znajuci nase sposobne ljudine! :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 30 jun 2016, 13:34

muhamedhulk je napisao/la:@zagorski
pa kako mislis da postanemo samoodrziv Klub? pa moras prodavati igrace, nije Tan dosao i upumpao milione u igracki kadar, nego u proizvodnju igraca. ovo je samo pocetak te proizvodnje i prodaje.
evo, imamo i reprezentativce, Dulja, Bekic, donedavno Krste, Kallasi, Cimirot itd. mladi reprezentativci itd.
pare od transfera vjerovatno idu u ulaganje za kamp, ne miruju te pare vjeruj...a kamp, tereni, treneri, sve je to preduslov za stvaranje igraca.
Pa dragi muhamede,je li ti zaista misliš da je ova transfer politika dobra kod nas,ali iskreno i jesi li zadovoljan prinovama???
ajd molim te samo mi to odgovori,pa ćemo dalje razgovarati.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 jun 2016, 13:42

Neznam sto je ovo opet odjeknula ovako ova informacija,mislim ovo je Hurtic rekao i na prozivci pa ? Pojeo vuk magarca i dalje ih vidimo kako treniraju,rado bi oni da prodaju Duljevica za 1-2-1222 miliona,al trenutno moze al za prvi april da ce dobiti takvu ponudu,s obzirom na okolnosti prosle sezone.Bukvalno je doslo da mu oni traze klub.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

mohz87
Kontakt:

Post Postao/la mohz87 » 30 jun 2016, 13:44

Za mene nikad FKS neće biti firma koja dobro posluje, a sve upućuje da ispada to. Gomilaj igrače talni jednog i veli u plusu smo. Hebo vas plus, 4 smo zavrsili proslu sezonu. Stukli bruku love i 4ti. Zakazao sportski segment i nek mu je sa srećom nakon drugog kola.
Opet šta god bilo, FKS do groba.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 30 jun 2016, 13:46

@zagorski
mogu reci da se ne slazem sa smjenama trenera svako 3 mjeseca, volio bi konstantnost tu. onda bi vjerovatno i broj igraca koji dolaze/odlaze bio manji, jer ne bi bilo izjava tipa: trener ne racuna na ove igrace, hoce 'svoje' igrace da dovede i sl.
smatram da treba pokupiti sve najbolje iz lige, pa onda dovesti druge igrace izvana. imamo brend, imamo redovne plate, dobre plate, bonusi, lakse se prodati jer si najveci Klub - sve dovoljno da se privuku mladi, talentovani igraci kod nas. to se pocelo i raditi.
sto se novih u ekipi tice, Said, Ahmet, Saric i Dusan su mi poznati i gledao sam ih; dobri igraci bili u svojim klubovima. ostale nisam gledao, i ne mogu reci nista o njima.
ja se nadam da ce svi napredovati pod Hurticem, ali nemam povjerenja nesto u njega. nadam se da grijesim.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 jun 2016, 13:48

Otisli:

Cimirot-nismo doveli boljeg, a ni pribliznog dobrog vala!

Krste-nismo doveli boljeg, jos prevara Simeunovic se pokusao progurati.

Stojcev-nismo doveli boljeg, igrali vecinom bez desetke nakon njegovog odlaska.

Benko-Ima Ahmet, ali nije rang Benkare

Dulja-dosao Crnkic, vraceni Hebib i Anđusic, procijenite sami gdje smo tu.

Znaci molit Boga da ne odu ova dvojica, da im propadne sve, ma sabotirati treba, samo da ostane bar jedan!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 30 jun 2016, 13:51

Niko mi ne odgovori za ovu izjavu Hurtića za 7 kvalitetnih itd, je li i dalje postoji ta izjava negdje?
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 30 jun 2016, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 30 jun 2016, 13:52

PitarBordo je napisao/la:Niko mi ne odgovori za obu izjavu Hurtića za 7 kvalitetnih itd, je li i dalje postoji ta izjava negdje?
Ja sam tražio maloprije i nisam mogao naći.
Možel nam neko nabrojati tih 7 vrhunsko kvalitetnih i dobro plaćenih? :D

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 30 jun 2016, 13:53

PitarBordo je napisao/la:Niko mi ne odgovori za obu izjavu Hurtića za 7 kvalitetnih itd, je li i dalje postoji ta izjava negdje?
Tebi je sudeno da postavljas ista pitanja iznova :lol:

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 30 jun 2016, 13:54

Odu li Benko i Duljevic realni dometi kluba su sredina tabele, sa njima dvojicom u rosteru ovaj tim se moze boriti za evropska takmicanja, vise od tog je nerealno ocekivati.

ZA mene je licno prelazni rok razocaravajuci, doveli smo masu igraca iza kojih su davno najbolji dani, a uz sve to napustice nas dvojica ponajboljih prosle sezone. Aferim uprava, majstorski ste odradili posao, ovakvu sabotazu odavno nisam vidio. Umjesto da istim prosla sezona bude lekcija, ove godine su nadmasili proslogodisnji amaterizam.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 30 jun 2016, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 30 jun 2016, 13:57

FRANK RIBERY je napisao/la:Odu li Benko i Duljevic realni dometi kluba su sredina tabele, sa njima dvojicom u rosteru ovaj tim se moze boriti za evropska takmicanja, vise od tog je nerealno ocekivati.

ZA mene je licno prelazni rok razocaravajuci, doveli smo masu igraca iza kojih su davno najbolji dani, a uz sve to napustice nas dvojica ponajboljih prosle sezone. Aferim uprava, majstorski ste odradili posao, ovakvu sabotazu odavno nisam vidio.
Hajde nećemo pretjerivat.
I ja sam razočaran.

Sa ovom ekipom će biti grčevita borba za evropu i ispod 5 mjesta mislim da ne možemo.
Sa Duljom i Benkom bi uz malo sreće i uz dobar rad bi imali solidnu ekipu, ne baš za titulu ali vjerovatno za top 3.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 30 jun 2016, 13:58

SiouxLukavac je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:Odu li Benko i Duljevic realni dometi kluba su sredina tabele, sa njima dvojicom u rosteru ovaj tim se moze boriti za evropska takmicanja, vise od tog je nerealno ocekivati.

ZA mene je licno prelazni rok razocaravajuci, doveli smo masu igraca iza kojih su davno najbolji dani, a uz sve to napustice nas dvojica ponajboljih prosle sezone. Aferim uprava, majstorski ste odradili posao, ovakvu sabotazu odavno nisam vidio.
I ja sam razočaran.

Sa ovom ekipom će biti grčevita borba za evropu i ispod 5 mjesta mislim da ne možemo.
Sa Duljom i Benkom bi uz malo sreće i uz dobar rad bi imali solidnu ekipu, ne baš za titulu ali vjerovatno za top 3.

U cemu sam pretjerao?
Mozda ti vidis tih sedam vrhunski pojacanja ja ne. Ovdje se olahko poteze epitet vrhunski.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 30 jun 2016, 14:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 30 jun 2016, 13:58

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Tebi je sudeno da postavljas ista pitanja iznova :lol:
A fakat je bilo priče o toj izjavi. A danas ova mi je tome kontradiktorna, meni barem.
Samo Saraj'vo.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 30 jun 2016, 14:00

FRANK RIBERY je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:

I ja sam razočaran.

U cemu sam pretjerao?
Mozda ti vidis tih sedam vrhunski pojacanja ja ne.
Uh izvini brate moj, skratila se liga, 6 mjesto je sredina, znači nisi puno pogriješio, halali.
Kvalitet nemamo za top 3 to je kristalno jasno svima koji se bar malo razumiju u fudbal.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 jun 2016, 14:01

PitarBordo je napisao/la:Niko mi ne odgovori za ovu izjavu Hurtića za 7 kvalitetnih itd, je li i dalje postoji ta izjava negdje?
Et video. Na 5.50 cini mi se govori za te kvalitetne
Lupeta Hurtic,ovdje govori kako veze nema da se Said povezuje sa nama,pusti bogati..on i njegov mix igraca
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fks74, Fudo, MaroonBjelave, OzmoodPinglewood, r3m1 i 43 gosta.