FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 30 jun 2016, 12:48

pitic je napisao/la:Meni je ta istorija s 4 mjestom sramotna za tebe ne znam. 4 ili 5 svejedno kada je džep prazan.
Pa naravno da je sramotna, mojne mi obrnute psihologije, ja govorim da bez Benke u tim "slabim" utakmicama bi bila JOŠ SRAMNIJA! Plus ti mi kažeš da dva boda = nula bodova, a toliko bodova nas konkretno dijelilo do još veće sramote. :facepalm: :kafa:
Samo Saraj'vo.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 30 jun 2016, 12:50

Bez Benke i Dulje borba za Evropu i to je to, plus Hurtic kaze nema dolazaka vise. :oops:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 30 jun 2016, 12:51

Sam Hurtic je borba za Europu.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 jun 2016, 12:53

PitarBordo je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Je l' ovo neko reče da Benki zamjera zadnju sezonu??? Pa da li ste vi normalni, koji mislite tako??? LIK U CIJELOJ LIGI bio ubjedljivo najbolji strijelac. UBJEDLJIVO. A mi završili ČETVRTI, a i dalje imate obraza da kažete nešto za čovjeka. Eh, takvo razmišljanje je pljuvanje, kad se zanemare činjice. :puke:
Ja sam samo iznio cinjenice da je on u 12 najbitniji utakmica dao samo 1gol,isto tako je cinjenica je da je on prvi strijelac lige Benkara je king al trpao je na ovim manjim tekmama a najacim utakmicama ga nije bas islo.
Koliko utakmica je riješio bolan svojim golom? Kakve "najbitnije" u svakoj utakmici za pobjedu dobiješ 3 boda. Protiv Širokog njegov gol je značio pobjeda, protiv Čelika bod, protiv Olimpika pobjeda, protiv Čelika pobjeda, protiv Rudara bod, protiv Mladosti pobjedu. To su sve utakmice koje su završile 1 gol razlike (izuzev Olimpika gdje je bilo 3-1 a Benko dao dva gola). Znači mojne... Oduzmi jednu tu tekmu koja je bila itekako blizu, a veoma bitna, tipa tekme protiv Čelika koju se bile tradicionalno tvrde.. I završio bi jedan podiok ispod.
To se slazem svaka je bitna i za tri boda ,pogresno sam se izrazio recimo umjesto najbitnije recemo u tezim utakmicama nije zabijao.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 30 jun 2016, 12:53

pitic je napisao/la:Meni je ta istorija s 4 mjestom sramotna za tebe ne znam. 4 ili 5 svejedno kada je džep prazan.
Pa naravno da je sramotna, mojne mi obrnute psihologije, ja govorim da bez Benke u tim "slabim" utakmicama bi bila JOŠ SRAMNIJA! Plus ti mi kažeš da dva boda = nula bodova, a toliko bodova nas konkretno dijelilo do još veće sramote. :facepalm: :kafa:
Ne, s psihološke strane i ponašanja navijača FKS to su porazi i to svi znamo.
SRETAN BROJ - 1725

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 30 jun 2016, 12:54

@lokalpatriota aka @sioux
niko nije spomenuo titulu iz Kluba, svi spominju Evropu. tako da ja ocekujem Evropu, eventualno jedan trofej - slicno prosloj godini, kada sam ocekivao Evropu i jedan trofej (nismo uspjeli nazalost). nadam se da necemo imati turbulencije ove godine, kako u trenerskom, tako i u igrackom smislu - da ce trener izdurati do kraja, pa kako god zavrsili, i da ce min. broj igraca raskinuti ugovor jer nisu kvalitet.
da bi se digao, prvo moras pasti - sto vise padnes, veci ces napredak ostvariti. tako da sam ja optimistican da cemo aBda biti dobra ekipa u ligi ove sezone, a kroz godine cemo pokazati da se trenutno cekanje, stagniranje isplatilo, jer cemo promovirati djecu iz Akademije - sto je i primarni cilj.
vezano za dvojac na odlasku: Duljevic MORA ici ako zelimo da zaradimo, a on da nesto napravi od karijere. @zuka, mil eura + % je super-deal. Benko vjerovatno nece da ostane nakon svih desavanja u zadnjem kolu, vjerovatno zbog vodecih u Klubu, zasitio se mahale.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 30 jun 2016, 12:55

strumfete u euforiji :opaopa:

Ja mislim da Benko nece nidje, nadam se.
Duljevic i treba da ide, drago mi sto i ove sezone pravimo veliki transfer, aBd tako neka bude svake sezone.

2016 - Duljevic 1.0+mil
2016 - Barbaric 350k
2016 - Velkoski 90k
2015 - Cimirot 1.2mil
2015 - Stojcev 250k
2015 - Dupovac 200k

Vise nego zadovoljan.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 30 jun 2016, 12:58

pitic je napisao/la:
Ne, s psihološke strane i ponašanja navijača FKS to su porazi i to svi znamo.
Ubit će te romantika. Pričam o bodovima, a ne o tvom emotivnom stanju. Oduzmi ta dva boda i pogledaj tabelu pa mi reci je l' osjećaš bolje ili gore. :salut:
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 30 jun 2016, 13:00

Lakoste je napisao/la:Imate izjavu Hurtica gdje kaze da cemo imati 26 igraca, 3 golmana, 7 kvalitetnih igraca sa velikim platama, 10 akademaca i 6 igraca
Je li postoji ova izjava još uvijek?
Samo Saraj'vo.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 30 jun 2016, 13:03

muhamedhulk je napisao/la:@lokalpatriota aka @sioux
niko nije spomenuo titulu iz Kluba, svi spominju Evropu. tako da ja ocekujem Evropu, eventualno jedan trofej - slicno prosloj godini, kada sam ocekivao Evropu i jedan trofej (nismo uspjeli nazalost). nadam se da necemo imati turbulencije ove godine, kako u trenerskom, tako i u igrackom smislu - da ce trener izdurati do kraja, pa kako god zavrsili, i da ce min. broj igraca raskinuti ugovor jer nisu kvalitet.
da bi se digao, prvo moras pasti - sto vise padnes, veci ces napredak ostvariti. tako da sam ja optimistican da cemo aBda biti dobra ekipa u ligi ove sezone, a kroz godine cemo pokazati da se trenutno cekanje, stagniranje isplatilo, jer cemo promovirati djecu iz Akademije - sto je i primarni cilj.
vezano za dvojac na odlasku: Duljevic MORA ici ako zelimo da zaradimo, a on da nesto napravi od karijere. @zuka, mil eura + % je super-deal. Benko vjerovatno nece da ostane nakon svih desavanja u zadnjem kolu, vjerovatno zbog vodecih u Klubu, zasitio se mahale.
Izvini drug, ali definitivno jedan od najglupljih postova. :damn:

Ja sam bio zadovoljan i jedva čekao Cimirot da ode kako bi napravili najveći transfer, kako bi zaradili i konačno krenuli prodavat igrače za veće pare.. itd. Što bi bio zadovoljan ako bi Duljević otišao? Zaradili bi? Pa gdje su pare od Cimirota? Potrošene na raskide i opet probijen budžet. I svakako sa tim parama ne bi imali namjeru da se pojačamo, jer neće dolaziti više igrača. A i sad imaju želju prodati nakon sramote i očajne sezone, gdje se trebaš iskupit navijačima i pokušat napraviti rezultat kako bi se što prije sramota zaboravili, a ne, oni tako ne razmišljaju.

SRAMOTA JE VELIKA da u klubu ne smiju reći da ćemo se boriti za Evropu (a i kako bi kad ne znaju?) a imaš takve uslove, nemaš dugovanja, imaš trening kamp, imaš najbolji rejting, najveću podršku, mrš nesposobnjakovići, šta vam treba da kažete da se borite za titulu.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 30 jun 2016, 13:07

@PitarBordo

Nije to nikakva romantika (romantika nije kada lete stolice itd.) niti emotivno stanje sjećamo se šta se je dešavalo poslije osvajanja boda u Zvorniku. Nego sramota veličine poraza tako da bod protiv navedenih ekipa su porazi.

SRETAN BROJ - 1725

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 30 jun 2016, 13:11

Ma ovo je definitivno početak njihovog kraja!!!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 30 jun 2016, 13:17

Nece oni nigdje.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 30 jun 2016, 13:18

ne odgovara kad se 'dizemo' pa najavljujemo duplu krunu, ne odgovara kad najavimo borbu za Evropu :crazy:
samo ti udri po negativi, znam ja nas, hebo ti nas ;)
hajde shvati da Klub ne placa odstete za igrace (osim par izuzetaka), i da nije cilj da se Klub tako dize, nego da se napreduje afirmacijom igraca iz Akademije - a taj proces treba vremena.
navikni se da ce svake godine odlaziti najbolji, a dolaziti novi, koji ce se afirmisati i sve tako u krug.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 30 jun 2016, 13:19

Memara je napisao/la:strumfete u euforiji :opaopa:

Ja mislim da Benko nece nidje, nadam se.
Duljevic i treba da ide, drago mi sto i ove sezone pravimo veliki transfer, aBd tako neka bude svake sezone.

2016 - Duljevic 1.0+mil
2016 - Barbaric 350k
2016 - Velkoski 90k
2015 - Cimirot 1.2mil
2015 - Stojcev 250k
2015 - Dupovac 200k

Vise nego zadovoljan.
Izvini molim te,ako smijem da pitam: Sta ti imas od tih silnih para? Ja uspjeh kluba za koji navijam mjerim po plasmanu,trofejima,reprezentativcima...,a iskreno boli me k...c koliko je klub digao love na transferima,to bi nesto i znacilo kada bi se bar dio tog novca ulagao u dovodenje novih (kvalitetnih) igrac. Ovako bas mi svejedno.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 30 jun 2016, 13:20

jbg a,za dulju samo mog'o pretpostaviti dok sam se potajno nadao za benkin ostanak,ako budemo medju prva 3 bichu prezadovoljan

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 30 jun 2016, 13:20

Al baš tako zagore mi uvalimo neke igrace i onda dovedemo dzabaluka nesto i to je to

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 30 jun 2016, 13:20

Sad kad se konacno zna za Dulju i Benku, uzmes u obzir koji igraci su otisli i koliko su zaradjivali a s druge strane imas one koje su dosli i njihove plate pa dodjes do zakljucka da niko kesu odrijesio nije vec da se ustedilo na prelaznom roku. Prica za malu djecu kako se mi pojacavamo i trosimo lovu, malo se presaberes i skontas koliko ima sati. Gdje je sad Majk sa svojom lijepom upravom :shh:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 jun 2016, 13:22

Ahmet znaci prvi spic, to opet i nije toliko lose, ma da Benkaru ne moze zamijeniti. Ali ko ce popuniti rupu koju ostavlja Dulja?? Crnkic?

@mamin pitar, dosadan si burazeru, ti zajebanciju prepoznat ne bi znao ni da te qrcem u celo opali, tako da prestani me citirati i idi napadaj nekog drugog, npr @PitarBordo, podvali mu opet tuđe postove!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 30 jun 2016, 13:23

@Zagorski Jako je bitno praviti ove transfere, naravno slazem se da nam trebaju i rezultati ali sta mi tu mozemo? Benko zeli da ide dok Duljevic jedva ceka :roll:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], hase73 i 38 gostiju.