muhamedhulk je napisao/la:@lokalpatriota aka @sioux
niko nije spomenuo titulu iz Kluba, svi spominju Evropu. tako da ja ocekujem Evropu, eventualno jedan trofej - slicno prosloj godini, kada sam ocekivao Evropu i jedan trofej (nismo uspjeli nazalost). nadam se da necemo imati turbulencije ove godine, kako u trenerskom, tako i u igrackom smislu - da ce trener izdurati do kraja, pa kako god zavrsili, i da ce min. broj igraca raskinuti ugovor jer nisu kvalitet.
da bi se digao, prvo moras pasti - sto vise padnes, veci ces napredak ostvariti. tako da sam ja optimistican da cemo aBda biti dobra ekipa u ligi ove sezone, a kroz godine cemo pokazati da se trenutno cekanje, stagniranje isplatilo, jer cemo promovirati djecu iz Akademije - sto je i primarni cilj.
vezano za dvojac na odlasku: Duljevic MORA ici ako zelimo da zaradimo, a on da nesto napravi od karijere. @zuka, mil eura + % je super-deal. Benko vjerovatno nece da ostane nakon svih desavanja u zadnjem kolu, vjerovatno zbog vodecih u Klubu, zasitio se mahale.
Izvini drug, ali definitivno jedan od najglupljih postova.
Ja sam bio zadovoljan i jedva čekao Cimirot da ode kako bi napravili najveći transfer, kako bi zaradili i konačno krenuli prodavat igrače za veće pare.. itd. Što bi bio zadovoljan ako bi Duljević otišao? Zaradili bi? Pa gdje su pare od Cimirota? Potrošene na raskide i opet probijen budžet. I svakako sa tim parama ne bi imali namjeru da se pojačamo, jer neće dolaziti više igrača. A i sad imaju želju prodati nakon sramote i očajne sezone, gdje se trebaš iskupit navijačima i pokušat napraviti rezultat kako bi se što prije sramota zaboravili, a ne, oni tako ne razmišljaju.
SRAMOTA JE VELIKA da u klubu ne smiju reći da ćemo se boriti za Evropu (a i kako bi kad ne znaju?) a imaš takve uslove, nemaš dugovanja, imaš trening kamp, imaš najbolji rejting, najveću podršku, mrš nesposobnjakovići, šta vam treba da kažete da se borite za titulu.