Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- donCorleone1892
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Covjek cim se vratio u Celtu odmah proigrao
Pamtim ga po šanku i korneru protiv Chelsea

Pamtim ga po šanku i korneru protiv Chelsea

[youtube][/youtube]
Tata !
Tata !

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Cekaj sad, jel mane ili mahane?
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Lovren je kikser kroz citavu karijeru i uvijek ce biti, sa tim se treba pomiriti.donCorleone1892 je napisao/la:Lovren jeste kikser ali sezonu prije nego sto je dosao je cinio sjajan stoperski tandem, jedan od boljih te sezone, sa Fonteom i koliko me pamcenje sluzi nije ni priblizno kiksao kao kad je dosao kod nas no za Lovrena jos ima nade, zadnji dio sezone je odradio sjajno.
Kakve veze ima sto je bio kapitendonCorleone1892 je napisao/la:Lallana, taj engleski polovnjak, je bio kapiten te sjajne generacije Sotona i bio glavni kotacic u tom timu uz Jay Rodrigueza koji je te sezone postigao 17golova.

Sumnjam da smo ga doveli jer navija za Liverpool, i mogao se on iskoristiti.donCorleone1892 je napisao/la:Lambert nije vrijedan spomena, jos samo mi trosimo milione kako bi nekom fudbaleru ispunili zelju da zaigra za klub koji navija.
Ako su njegove igre bile malo bolje od stila GJ-a, onda nismo gledali iste utakmice.donCorleone1892 je napisao/la:Clyne, desni bek koji je svojim fantasticnim igrama privukao interese svih najboljih klubova na otoku i bilo mi zacuđujuce da ga je Liverpool uspio dovesti, nakon toga ne znam jel odigrao 3-4 utakmice kao one u dresu Sotona ovo ostalo je bilo u stilu Glen Johnsona, doduse malo bolje od njega.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Rodgers hladno pokupi mladog Dembelea is Fulhama
Pa gdje ti je takav pregovarački mozak bio kad si na Anfieldu trošio pare

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Kaze Liverpool Echo da je komitet nudio Rodgersu Manea za 12 miliona funti ali bibliotekar ga nije htio.
Kocka je bačena
Mane jedino moze biti od koristi. Pravi kloppov igrac sa zavrsnicom, zadnjim pasom, brzinom + high work rate. Zadovoljan sam. O cijeni necu raspravljati jer znamo kakvi su igraci placeni po 70 mil.
Siguran sam da ce Mane ispuniti ocekivanja jer Klopp ne daje tako lako 30 miliona. Sjetite se Mkhitaryana u Bvb kad nam ga je oteo.
Siguran sam da ce Mane ispuniti ocekivanja jer Klopp ne daje tako lako 30 miliona. Sjetite se Mkhitaryana u Bvb kad nam ga je oteo.
" Cut my veins open and I will bleed LIVERPOOL RED ! "
One and only, Steven Gerrard.
One and only, Steven Gerrard.
Nista od Dahouda, rekao Barrett da jednostavno Gladbach odbija bilo kakvu pricu i da igrac nije na prodaju. Steta, pitanje je koga ce tu doci, jer ako se ponovo ne dovede adekvatno pojacanje tu, mi nismo nista uradili.
Istina. Bez extra novog veznog igrača nemamo nikakve šanse za neki veći iskorak.Paradajz je napisao/la:Nista od Dahouda, rekao Barrett da jednostavno Gladbach odbija bilo kakvu pricu i da igrac nije na prodaju. Steta, pitanje je koga ce tu doci, jer ako se ponovo ne dovede adekvatno pojacanje tu, mi nismo nista uradili.
Ipak sam mišljenja da to i Jürgen zna i da ce on nekog iskopati...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Pise li iko o njemu ista ?Hendo je napisao/la:Mislim da će se dovesti Kovačić...
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Ma Luku Modrića dovesti **** vas Dahoud.. 

Komitet.gaston je napisao/la:Rodgers hladno pokupi mladog Dembelea is Fulhama![]()
![]()
Rodgers <3
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
I ja kazem a moze i raketa pa da dominiramoAmsterdam1312 je napisao/la:Ma Luku Modrića dovesti **** vas Dahoud..
You are someone else I am still right here
Nikad prežaljenOtelo je napisao/la:Komitet.gaston je napisao/la:Rodgers hladno pokupi mladog Dembelea is Fulhama![]()
![]()
Rodgers <3

Otiso si Rodgerse ostala je tuga vjecno ce te voljeti scouseri sa juga 

Bibliotekaru će rad u Celticu biti jedinstvena prilika da osvoji prvi trofej u dugogodišnjoj trenerskoj karijeri.
Mada kolika je neznalica, ne bih se iznenadio da Rangers bude prvak a Hearts ili Aberdeen osvoje kupove.
Mada kolika je neznalica, ne bih se iznenadio da Rangers bude prvak a Hearts ili Aberdeen osvoje kupove.
Kocka je bačena
Vratit će se on i tad neće imati komitet da mu puše za vratomgaston je napisao/la:Nikad prežaljenOtelo je napisao/la:Komitet.gaston je napisao/la:Rodgers hladno pokupi mladog Dembelea is Fulhama![]()
![]()
Rodgers <3

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pa kad su mu sklonili komitet sa vrata on je spiskao pare i dobio otkaz. 

Kocka je bačena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.