Nebih nikoga da omalovažavam jer tog igrača nikada nisam gledao, ali ako je za Zvijezdu pojačanje igrač iz Njemačke pete lige (neznam gdje se rezervna ekipa takmiči) onda stvarno neznam gdje to sve ide.Subota, 26.06.10. 19:30.
Nekadašnji igrač njemačkog Aahlena i mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, Mersad Bedak, u narednoj sezoni nosit će dres gradačačke Zvijezde.
Premijerligaš iz Gradačca počeo je slagati ekipu za narednu sezonu, a novi igrač Zvijezde je mladi dvadesetjednogodišnji Mersad Bedak.
Dvadesetjednogodišnji vezni fudbaler i Zvijezda dogovrili su jednogodišnju saradnju.
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Pa šta onda reći za reprezentaciju................, prošle godine je igrao za naš mladi tim.

Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Neznam, nadam se da griješim, valjda će biti pojačanje za Zvijezdu. Pročitah na bihsoccer.com da je Antonio Vidović potpisao za Zvijezdu, jel to istina??? Radi se o jednom veoma dobrom igračuhusein veličanstveni je napisao/la:Pa šta onda reći za reprezentaciju................, prošle godine je igrao za naš mladi tim.![]()
Antonio je igrač Orašja, čovjek je dao 9 golova u 13 nastupa u prošloj sezoni za Orašje a da nije bio povrijeđen dugo ko zna šta bi napravio. Antonio je dobar igrač, vidjeti ćeš ako dođe u Zvijezdu, a ja neznam kakvog ti Amara spominješ i Želju kada je Antonio čitavo vrijeme igrač HNKArogantni je napisao/la:Tog Antonia Vidovica je neko dobro gurao u reprezentaciju jer momak je vjeruj mi obicna taraba koliko je dobar pokazuje da ga Osim nije pozvao na pripreme u Fojnici znaci nekoliko dana poslije prozivke na kojoj se i on pojavio i tih nekoliko dana nije mogao izdzati na Amarovim treninzima i jos jednom ponavljam lik je obicna nula al et mozda ce igrat u Zvijezdi koja je takodjer nesto poput Antonia Vidovica...
Čovjek je u januaru imao tešku operaciju, odigrao je za HNK zadnja tri kola, nije još u top formi, inače 1989 godište je,Arogantni je napisao/la:S tim sony sto je bio na probi u Zelji i nije prosao stavise uradio je ja mislim 2 treninga i nije mogao vise tj. Amar ga je iscrpio i on je shvatio sam da nemoze u Zelji pa je otisao u Zvijezdu gdje ce vjerovatno igrti i kad smo kod toga mislimo na istog Vidovica jako je mlad momak i bio je kapiten juniorske reprezentacije BiH ali je kapitensku traku dobio zahvaljujuci necemu drugom a ne zahvaljujuci igrama...sony_91 je napisao/la:Antonio je igrač Orašja, čovjek je dao 9 golova u 13 nastupa u prošloj sezoni za Orašje a da nije bio povrijeđen dugo ko zna šta bi napravio. Antonio je dobar igrač, vidjeti ćeš ako dođe u Zvijezdu, a ja neznam kakvog ti Amara spominješ i Želju kada je Antonio čitavo vrijeme igrač HNKArogantni je napisao/la:Tog Antonia Vidovica je neko dobro gurao u reprezentaciju jer momak je vjeruj mi obicna taraba koliko je dobar pokazuje da ga Osim nije pozvao na pripreme u Fojnici znaci nekoliko dana poslije prozivke na kojoj se i on pojavio i tih nekoliko dana nije mogao izdzati na Amarovim treninzima i jos jednom ponavljam lik je obicna nula al et mozda ce igrat u Zvijezdi koja je takodjer nesto poput Antonia Vidovica...
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Ovdje niko ništa ne poredi, samo malo **** arogantnog, šta ćeš kad volimo rospije ****. Svaka čast svim ostalim navijačima Želje.
bgm ja jos nisam bas uvjeren za ova pojacanja..... po meni kako su najavljivani i nisu nesto dao bog pa se prevarim 

Nk Zvijezda
Slična pojačanja sezonama dovodi FK Bosna (M), Omladinac (M), Mladost (Sib.)...
Neka nam je dragi Bog na pomoći.
Neka nam je dragi Bog na pomoći.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Antonijo Vidovic danas odusto od zvijezde nemoze izdrzat amirove treninge kondicije 90 posto
tacno
tacno
- theboss_RD07
- Kontakt:
Sta ce nam "pojacanja" iz orasja
svakako ce bit ko i ove zlatne zeljine zvijezde tipa Haznadara itd.
Ili Lazic iz slavije
Da je jos igraca kao sto je Bedak, lik igra mozda bolje od Hamzica -.-
Od Savica je bolji sigurno 10X
Ili kao sto je knezevic. Igra ko 10 Brkovica -.- U usporedbi sa knezevicem brka nije vidio lopte
Nadam se da nece biti "pojacanja" kao sto su ovi, sto sam ih vec naveo, koji ce samo upropastiti utakmicu. nista drugo.
P.s Moderator sto nisi obrisao i neke postove od arogantnog, jer su poprilicno provokantni
pozz

Ili Lazic iz slavije

Da je jos igraca kao sto je Bedak, lik igra mozda bolje od Hamzica -.-
Od Savica je bolji sigurno 10X
Ili kao sto je knezevic. Igra ko 10 Brkovica -.- U usporedbi sa knezevicem brka nije vidio lopte

Nadam se da nece biti "pojacanja" kao sto su ovi, sto sam ih vec naveo, koji ce samo upropastiti utakmicu. nista drugo.
P.s Moderator sto nisi obrisao i neke postove od arogantnog, jer su poprilicno provokantni

pozz
⭐
-
- Kontakt:
Apsolutno se slazem sto se tice Vidovica sta ce nam jedan prosjecan igrac iz Orasja.Ako je nespreman nema potrebe da ga dovodimo samo bespotrebno gomilamo igrace.Bolje je dati sansu nasoj djeci.
Mislim da nema potrebe da se ovdje vodi prepucavanje na relaciji Zvijezda-Zeljo.Mozemo samo jedni druge ubjedjivati bez ikakve svrhe i cilja.
Ova tri pojacanja sto su dosla su po meni extra.HADZIDJULBIC je medju najboljim golmanima u ligi,a KNEZEVIC je za dvije klase bolji od Brkovica.BEDAK je clan u-21 reprezentacije i sigurno je kvalitetan jer ne bi tek tako bio u reprezenaciji.Ovo je tek pocetak sto se tice igraca i prava pojacnja ce tek doci u narednih par dana.
Mislim da nema potrebe da se ovdje vodi prepucavanje na relaciji Zvijezda-Zeljo.Mozemo samo jedni druge ubjedjivati bez ikakve svrhe i cilja.
Ova tri pojacanja sto su dosla su po meni extra.HADZIDJULBIC je medju najboljim golmanima u ligi,a KNEZEVIC je za dvije klase bolji od Brkovica.BEDAK je clan u-21 reprezentacije i sigurno je kvalitetan jer ne bi tek tako bio u reprezenaciji.Ovo je tek pocetak sto se tice igraca i prava pojacnja ce tek doci u narednih par dana.
Pošto vidim da se ovdje pojedinci ne mogu kontrolisati, izbrisat ću sve ove postove gdje se izriče velika doza mržnje prema nekom drugom klubu, a svaki naredni sličan post će biti, svakako, obrisan. Autor istog kažnjen.
Tema je NK ZVIJEZDA GRADAČAC, stoga diskusije samo koje su vezane za taj klub. Željo ima svoju temu.
Tema je NK ZVIJEZDA GRADAČAC, stoga diskusije samo koje su vezane za taj klub. Željo ima svoju temu.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Nadam se dosljednosti po pitanju brisanjaMinistaR je napisao/la:Pošto vidim da se ovdje pojedinci ne mogu kontrolisati, izbrisat ću sve ove postove gdje se izriče velika doza mržnje prema nekom drugom klubu, a svaki naredni sličan post će biti, svakako, obrisan. Autor istog kažnjen.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
-
- Kontakt:
imali ko kakvih novosti po pitanju dovodjenja novih igraca,kakav je ovaj sto je dosao iz njemacke??gavran je napisao/la:Nadam se dosljednosti po pitanju brisanjaMinistaR je napisao/la:Pošto vidim da se ovdje pojedinci ne mogu kontrolisati, izbrisat ću sve ove postove gdje se izriče velika doza mržnje prema nekom drugom klubu, a svaki naredni sličan post će biti, svakako, obrisan. Autor istog kažnjen.
imali ko kakvih novosti po pitanju dovodjenja novih igraca,kakav je ovaj sto je dosao iz njemacke??[/quote]ZVIJEZDAGRADACAC je napisao/la: Nadam se dosljednosti po pitanju brisanja
ev sa naslovne o njemu..nista specijalno koliko sam ja mogao pronaci na netu..Piše: A. Beganović
Utorak, 29.06.10. 14:05.
Mersad Bedak, sada već bivši igrač njemačkog Aalena, u narednoj sezoni nosit će dres gradačačke Zvijezde.
Mladi 21-godišnji veznjak iznenada je došao u Gradačac, no kako sam ističe, nakon poziva čelnih ljudi Zvijezde nije se mnogo dvoumio.
"Nisam bio zadovoljan statusom u Aalenu, odnosno nakon što smo izborili ulazak u treću Bundesligu, uprava kluba je počela dovoditi iskusnije igrače, pa sam se odlučio za odlazak", rekao je Bedak za SportSport.ba i dodao:
"Kontaktirali su me čelni ljudi Zvijezde i nisam se mnogo dvoumio. Roditelji mi žive u Doboju, a vjerujte mi da i rejting Premijer lige u Njemačkoj iz dana u dan sve više raste. Potpisao sam ugovor na godinu dana, a nakon isteka istog vidjet ću šta i kako dalje."
Bedak ističe da je fenomenalno primljen u Gradačcu, kako od svojih novih saigrača, tako i od navijača.
"U ovom kratkom vremenu uvjerio sam se da ljudi u Gradačcu doista žive za fudbal. Atmosfera u klubu ali i u gradu je fenomenalna i ja jedva čekam početak prvenstva. Doveden sam kao pojačanje, no svjestan sam da se trebam izboriti za svoju poziciju u timu, ali sam isto tako siguran da ću u tome i uspjeti. Nadam se da ću se svojim dobrim igrama odužiti čelnim ljudima kluba koji su me primili na sjajan način", zaključio je Bedak.
-PAJA Fan Club!!
evo sad sa treninga zvijezde dosla 2 iz gane ovaj visoki extra igrac ljevak igra l,krilo
a drugi je malo losiji al dobri su kako je 1 trening jutros dosli u 3sata dobro je
a drugi je malo losiji al dobri su kako je 1 trening jutros dosli u 3sata dobro je
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Odbrambeni igrač Nikola Vasiljević potpisao za zvijezdu.Nastupao za sljedeće klubove
Drina Zvornik
BSK Borča
PKB Padinska Skela
FK Modriča
→ Radnički Obrenovac (loan)
→ Radnički Beograd (loan)
→ Radnički Pirot (loan)
UTA Arad
Metalurh Zaporozhya
Red Star Belgrade
→ Croatia Sesvete (loan) 18 0
Drina Zvornik
BSK Borča
PKB Padinska Skela
FK Modriča
→ Radnički Obrenovac (loan)
→ Radnički Beograd (loan)
→ Radnički Pirot (loan)
UTA Arad
Metalurh Zaporozhya
Red Star Belgrade
→ Croatia Sesvete (loan) 18 0
- edo_malesak
jel to ponovo neke maskote i atrakcija za rajualtai je napisao/la:evo sad sa treninga zvijezde dosla 2 iz gane ovaj visoki extra igrac ljevak igra l,krilo
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
-
- Kontakt:
ne ovi su zaista bolji od onih koji su prije bili,ima hljeba u njima...cccdodji na treninga sutra pa vidi,jel istina ili je atrakcija..bujrumedo_malesak je napisao/la:jel to ponovo neke maskote i atrakcija za rajualtai je napisao/la:evo sad sa treninga zvijezde dosla 2 iz gane ovaj visoki extra igrac ljevak igra l,krilo
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.