Šuška se da pojedini forumasi vise nece da pisu na ovoj temi. Isto tako da ce tema propastiHigh je napisao/la:Pravda za Peronija koji je otjeran kao kakav kicoš i hrsuz!Rokoko87 je napisao/la:Da je Peroni Ivetić tu, šanse Slobode bi bile veće.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MocMahale444
Re: PL prepucavanja
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Memaricu, koga ces podrzat' veceras :kafa:Memara je napisao/la:cuj Peroni :urnebes:
https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]
Prenose li gdje slobodanku? U koliko sati igraju uopšte?
ako te ne prozivam, onda te gotivim
Imal nam gdje druga PiromanaBL

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Slobodu naravnoChinaglia je napisao/la:Memaricu, koga ces podrzat' vecerasMemara je napisao/la:cuj Peroni
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Meni ovo gubi smisao bez njega.Besic je napisao/la:Imal nam gdje druga PiromanaBL![]()
![]()
Ima javno gledanje na Evropskoj Grbavici, organizovao kamatar Zelje.Maticar je napisao/la:Prenose li gdje slobodanku? U koliko sati igraju uopšte?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
hibridu fino sam pitao, ako ne znaš da odgovoriš preskoči da te ne bih izudarao kitom po čelu
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Maticar je napisao/la:hibridu fino sam pitao, ako ne znaš da odgovoriš preskoči da te ne bih izudarao kitom po čelu
Šalke će gostovati na Bilionom pazite šta sam vam rek'o
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
ti si jedini dobar pitar na forumu :salut:Memara je napisao/la:Slobodu naravno :thumbup:Chinaglia je napisao/la:Memaricu, koga ces podrzat' veceras :kafa:Memara je napisao/la:cuj Peroni :urnebes:
pitari, Memaric bi vam trebao biti duhovni vodja :kafa:
https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]
Miran budi.Maticar je napisao/la:hibridu fino sam pitao, ako ne znaš da odgovoriš preskoči da te ne bih izudarao kitom po čelu
- MocMahale444
Nisam dobio ban zbog tog miran budiMocMahale444 je napisao/la:Samke hladan ko led kae miran budi. Opet ce ga admin banovati zbog tog miran budi cc. Maticar mu se nagovori svasta. Pocelo je 1-0 za sada.
- MocMahale444
Ono kad ste ti i riri imali okrsaj, ja sam mislio da je zbog toga.samirr je napisao/la:Nisam dobio ban zbog tog miran budiMocMahale444 je napisao/la:Samke hladan ko led kae miran budi. Opet ce ga admin banovati zbog tog miran budi cc. Maticar mu se nagovori svasta. Pocelo je 1-0 za sada.
- MocMahale444
Cujem places po drugim malim temama kako neces ovdje pisati ako ti se da pravo da budes mod, je li to istina ili laz sto je napisao Jole?
Vakat je bio. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
samirr je napisao/la:Miran budi.Maticar je napisao/la:hibridu fino sam pitao, ako ne znaš da odgovoriš preskoči da te ne bih izudarao kitom po čelu
??????
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.