Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Jel moze pomoc? Imam poprilican problem. Mobitel mi je doslovno zgazen i baterija mi je unistena, a u cijelom gradu nemaju istu jer se radi o starijem modelu mobitela (LG L70). Ja ne mogu ni na kakav nacin upaliti mobitel i izvuci kontakte koji su mi bas bitni i od kojih mi posao ovisi. U jednoj radnji su mi rekli kako bi na mom gmailu trebali biti moji kontakti. Moj mobitel je povezan na moj gmail, skidao sam vise puta aplikacije preko google play, ali kontakata na gmailu nema nigdje, niti ih ikako mogu uvesti.
Jel zna netko jel postoji neka caka s tim gmailom, jer sam okrenuo internet, a pomoc nasao nisam.
Jel zna netko jel postoji neka caka s tim gmailom, jer sam okrenuo internet, a pomoc nasao nisam.
-
- Kontakt:
E raja da vas pitam je li moguce da komljuter(virus) moze izbrisati neku igru npr 5 gb i vise memorije (zajedno s patchom
) ??
I ako nije da li mogu provjeriti negdje tamo u kompljuteru u memoriji npr. (c/window32/....) kada je izbrisano to ??

I ako nije da li mogu provjeriti negdje tamo u kompljuteru u memoriji npr. (c/window32/....) kada je izbrisano to ??
FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
Da li neko ima dobar link ili torrent za skidanje photoshopa?
„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)
Msm da je to neki racunarski programR32 je napisao/la:U kojem programu se ovo radi?
NjijeHaRakIRi46 je napisao/la:E raja da vas pitam je li moguce da komljuter(virus) moze izbrisati neku igru npr 5 gb i vise memorije (zajedno s patchom) ??
Zadnja izmjena: Ramsey16, dana/u 29 jun 2016, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
nasao sam ti video pa pogledajSiamoNoi je napisao/la:Kako ovo riješit i šta uopće znači?Pojavi mi se kad mozillu idem otvorit.Bio na netu danas i odjednom mi avast javi nekakve prijetnje i pita hoću li skenirat kod idućeg pokretanja računala,malo kasnije mi se mozilla sama ugasila i pokrenem ponovno komp...mozilla not responding,idem je u task manageru ugasit i u tom trenutku mi opet prijetnje javlja.Kasnije kad sam isao pokrenut ovo gore na slici pokazuje.Da samo deinstaliram?Ne znam sačuva li mi bookmarkse...
https://www.youtube.com/watch?v=x_C2eaNj234
HvalaRamsey16 je napisao/la:nasao sam ti video pa pogledajSiamoNoi je napisao/la:Kako ovo riješit i šta uopće znači?Pojavi mi se kad mozillu idem otvorit.Bio na netu danas i odjednom mi avast javi nekakve prijetnje i pita hoću li skenirat kod idućeg pokretanja računala,malo kasnije mi se mozilla sama ugasila i pokrenem ponovno komp...mozilla not responding,idem je u task manageru ugasit i u tom trenutku mi opet prijetnje javlja.Kasnije kad sam isao pokrenut ovo gore na slici pokazuje.Da samo deinstaliram?Ne znam sačuva li mi bookmarkse...
https://www.youtube.com/watch?v=x_C2eaNj234

http://speed.googlefiber.net/
Novi, pouzdaniji test brzine interneta, preporucen od str googlea.
Ookla ima glomazan servis (speedtestnet) pa izbacuje veci ping i cesto nije u stanju ucitati max.
Za primjer ev' moj rezultat
Novi, pouzdaniji test brzine interneta, preporucen od str googlea.
Ookla ima glomazan servis (speedtestnet) pa izbacuje veci ping i cesto nije u stanju ucitati max.
Za primjer ev' moj rezultat
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Koji je najbolji program za provjeravanje stanja baterije u laptopu?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Realno je ovo nerealno

Zavisi koji imas paket, a vidim prilicno velik ping.
Podsjeca na netlfat 5.
Kada mjeris, koristis samo tu stranicu, i radis dva - tri u minuti da vidis otp neki prosjek. Dosta toga moze uticati na brzinu, od starog routera, provajdera do lose instalacije (prikljucak i kablovi).
Podsjeca na netlfat 5.
Kada mjeris, koristis samo tu stranicu, i radis dva - tri u minuti da vidis otp neki prosjek. Dosta toga moze uticati na brzinu, od starog routera, provajdera do lose instalacije (prikljucak i kablovi).
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 30 jun 2016, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ok je to nego nije realno da mi je upload dobar hahahaAsteriks je napisao/la:Zavisi koji imas paket, a vidim prilicno velik ping.
Podsjeca na netlfat 5.
Edit evo sad se upload vratio u normalnu ali maloprije vise puta oko 1Mbs bilo
To znaci da ti je na neki nacin izlazna brzina podataka zastrasujuce velika. Msm da je normalna (bar za navedeni paket) 0.5, ali jos bolje ak ostane na tome.
- Illmatic09
- Kontakt:
Pozdrav! Trebam informaciju u vezi ovog Laptopa. Koliko vrijedi para?

80 gb hd

80 gb hd
Da li su ovo normalne temperature??
http://prntscr.com/bnswrx
Prije 2-3 mjeseca kada sam čistio centralnu nisam fino zašarafio ventilator pa se čuje kako se pomjera kod paljenja i gašenja kompjutera. Kada kompjuter radi onda se on ne čuje i normalno radi. Ovih dana kada budem čistio opet centralnu moram ga fino namjestiti.
Meni se čini da su ove temperature normalne i da ventilator normalno radi. Kako se vama čini?

Prije 2-3 mjeseca kada sam čistio centralnu nisam fino zašarafio ventilator pa se čuje kako se pomjera kod paljenja i gašenja kompjutera. Kada kompjuter radi onda se on ne čuje i normalno radi. Ovih dana kada budem čistio opet centralnu moram ga fino namjestiti.
Meni se čini da su ove temperature normalne i da ventilator normalno radi. Kako se vama čini?

Ma normalno ti je da vidiš kod mene temperatura ,ne smijem ih ni pokazati,proglasili bi odmah globalno zagrijavanjearelinho je napisao/la:Da li su ovo normalne temperature??
Meni se čini da su ove temperature normalne i da ventilator normalno radi. Kako se vama čini?![]()

Temperature gledas u HW monitoru jer tu izbacuje ona max koja i jeste pravo obiljezje (kada npr. pokrenes fb, yt isl. u isto vrijeme).arelinho je napisao/la:Da li su ovo normalne temperature??
Meni se čini da su ove temperature normalne i da ventilator normalno radi. Kako se vama čini?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.