Nece onda ni igratiamazon je napisao/la:Nece Jahic igrati stopera 100%, vidjet cessamoplavi je napisao/la:Jahic ide na stopera. Kosoric i Jahic kombinacija visokog i hitrog. Vidjet cete da ce to forsirati Kostic.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nece onda ni igratiamazon je napisao/la:Nece Jahic igrati stopera 100%, vidjet cessamoplavi je napisao/la:Jahic ide na stopera. Kosoric i Jahic kombinacija visokog i hitrog. Vidjet cete da ce to forsirati Kostic.
Ferguson, šta ima još?amazon je napisao/la:Ma Ugljesa je bezveze igrac vjeruj mi, on Dino Hasanovic bara-bara. Ja sam strucnjak za procijeniti igraca
kvalitet je napisao/la:Ferguson, šta ima još?amazon je napisao/la:Ma Ugljesa je bezveze igrac vjeruj mi, on Dino Hasanovic bara-bara. Ja sam strucnjak za procijeniti igraca
Osim ili Fergaamazon je napisao/la:Ma Ugljesa je bezveze igrac vjeruj mi, on Dino Hasanovic bara-bara. Ja sam strucnjak za procijeniti igraca
MocMahale444 je napisao/la:Osim ili Fergaamazon je napisao/la:Ma Ugljesa je bezveze igrac vjeruj mi, on Dino Hasanovic bara-bara. Ja sam strucnjak za procijeniti igraca
Jokamazon je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Osim ili Fergaamazon je napisao/la:Ma Ugljesa je bezveze igrac vjeruj mi, on Dino Hasanovic bara-bara. Ja sam strucnjak za procijeniti igraca
Jedan je Osim
ako je takva fula od igraca, pa ko onda dovodi takve igrace da mi je znati???????????amazon je napisao/la:Spanac ne moze igrati u Hridu, njega uopce ne vidim u prvih 11 nikako. Svi koji prate malo vise od nas, kazu da je lik tanak. Vjerovatno ce na polusezoni dobiti papire.
Pusti ovoga. Glumi FergusonaKonzerva je napisao/la:ako je takva fula od igraca, pa ko onda dovodi takve igrace da mi je znati???????????amazon je napisao/la:Spanac ne moze igrati u Hridu, njega uopce ne vidim u prvih 11 nikako. Svi koji prate malo vise od nas, kazu da je lik tanak. Vjerovatno ce na polusezoni dobiti papire.
MocMahale444 je napisao/la:
JokIvica i Amar
Saradnja s njegovom skolom za golmane. Ne vraca se.plavousrcu je napisao/la:Gušo nam se vraca u klub? Vidim na Opstim diskusijama neko napisa. Je li stina ili opet spekulacije?
Najbolje da i njega jos vratimo i nek ide sve u pm. Prije dvije godine nas ucjenjivao za licencu i sad ga trebamo vracati.KapitenK je napisao/la:Saradnja s njegovom skolom za golmane. Ne vraca se.plavousrcu je napisao/la:Gušo nam se vraca u klub? Vidim na Opstim diskusijama neko napisa. Je li stina ili opet spekulacije?
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, mavi, TefalTava i 89 gostiju.