FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Mole se navijači drugih klubova da diskusiju prebace na temu predviđenu za to. [FK Sloboda (opšte diskusije)]. Znate pravila momci. 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Evo jedna insajderska sutra od prve minute pocinje Adnan Salihovic na stoperu
Pa brate ja kao navijač drugog klubs napisao 50 postova na ovu temu i sad me odvajaš,al ja navijam i za Slobodu tako da mogu postat ovdjeNKMramor je napisao/la:Mole se navijači drugih klubova da diskusiju prebace na temu predviđenu za to. [FK Sloboda (opšte diskusije)]. Znate pravila momci.

The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
pusti mramora ba, malo se bahati 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mramor ne moze pisati ovdje jer navija za NK Mramor 
Iako je rodjen u Tuzli ipak ne moze se osjetiti na Tusnju to sto se u Mramoru osjeti, jer srce ne bira

Iako je rodjen u Tuzli ipak ne moze se osjetiti na Tusnju to sto se u Mramoru osjeti, jer srce ne bira

Momci i djevojke
sretno svima sutra u putu, da budemo pametni i poštujemo domaćina jer smo i mi gosti u Zenici.
Fer i sportsko navijanje, trebamo uživati malo, nakon toliko godina očaja ova utakmica nam je došla ko deseterac na bingu
Što se rezultata tiče, meni dosta i 1-0 Mahir Karić, vidimo se u nicaZe

Fer i sportsko navijanje, trebamo uživati malo, nakon toliko godina očaja ova utakmica nam je došla ko deseterac na bingu

Što se rezultata tiče, meni dosta i 1-0 Mahir Karić, vidimo se u nicaZe

Hvala na dozvoli,ionako poslije Čelika volim Slobodu i navijam za vas od ispadanja iz lige...
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
I još da napomenem da mi nikakve veze sa Palestinom nemamo, država nam je Bosna i Hercegovina i ako već imamo potrebu skandirati ime države neka to bude od naše lijepe domovine. Kakva Palestina, qurci, palci, samo BIH!

Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
SRETAN PUT SVIMA KOJI CE SUTRA ZA ZENICU!
Ja nazalost necu moci u Zenicu, jer imam nekih privatnih problema
bas se sada poklopilo, ali Boze moj
Nema veze, siguran sam da ce biti jos prilike, i da cemo proci u drugo pretkolo
Nadam se da cete svi uzivati na tekmi i da cete se vratiti sigurno kucama!
Takodjer, nadam se fer i korektnom navijanju!
OOOOO, OOOOO, VOLIM TE, VOLIM SLOBODOOOOOO!
Piric
Efendic- Merzic, Dzidic- Kostic
Ordagic, Stjepanovic
Veselinovic- Zeba- Govedarica
Karic
Sloboda- Beitar 2-0 Karic, Govedarica!
Ja nazalost necu moci u Zenicu, jer imam nekih privatnih problema

Nema veze, siguran sam da ce biti jos prilike, i da cemo proci u drugo pretkolo

Nadam se da cete svi uzivati na tekmi i da cete se vratiti sigurno kucama!
Takodjer, nadam se fer i korektnom navijanju!
OOOOO, OOOOO, VOLIM TE, VOLIM SLOBODOOOOOO!
Piric
Efendic- Merzic, Dzidic- Kostic
Ordagic, Stjepanovic
Veselinovic- Zeba- Govedarica
Karic
Sloboda- Beitar 2-0 Karic, Govedarica!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
. . prijatelju. Za neke postoji izuzetak . . .nego, opšte diskusije ne postoje . . .NKMramor je napisao/la:Mole se navijači drugih klubova da diskusiju prebace na temu predviđenu za to. [FK Sloboda (opšte diskusije)]. Znate pravila momci.
Samo su pomjerene na pdf Premijer lige.Tuzlak04 je napisao/la:

Sretno sutra svima koji idu,imao sam zelju,ali visa sila se potrudila da ne mogu otici na tekmu..nadam se dobrom rezultatu.. 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
bravo Marsale burazeru, nisam ni sumnjao u tebe!Marsal je napisao/la:Raja vidimo se sutra abd na stadionu. Sretno vam bilo.
sta mislis koliko ce raje iz Zenice biti
đe se mogu pojest' dobri cevapi ili burek :kafa:Marsal je napisao/la:Ako hocete dobro i jeftino pojest Fast food ZS. Sve klipace po 1.5 KM :D
u Zenici po meni najbolji cevapi su kod Seje mada je kod Beslica cevap bolji ali mi se lepina ne svidja bas
Sejo vam se nalazi na korzu a Beslic kad krenete starim putem prema Vitezu 

Sloboda Tuzla
fukaratz, hoces li sa mnom da ganjamo chifute po Zenici
besplatno ces dobit' lekciju iz saketanja :kafa:
besplatno ces dobit' lekciju iz saketanja :kafa:
-
- Kontakt:
Adnane imas PPRZ88Adnan je napisao/la:Pa brate ja kao navijač drugog klubs napisao 50 postova na ovu temu i sad me odvajaš,al ja navijam i za Slobodu tako da mogu postat ovdjeNKMramor je napisao/la:Mole se navijači drugih klubova da diskusiju prebace na temu predviđenu za to. [FK Sloboda (opšte diskusije)]. Znate pravila momci.
Sretno nam svima sutra koji idemo da sve prodje kako treba i aBd da slavimo pobjedu i prolaz vec sutra

Na glavnoj stanici imate Salčinović(kod Rasima),ZS također na stanici ali je zavučeno..Chinaglia je napisao/la:fukaratz, hoces li sa mnom da ganjamo chifute po Zenici
besplatno ces dobit' lekciju iz saketanja
Pricao sam malo sa covjekom iz Mupa koji je zaduzen za organizaciju utakmice , njihove prognoze su 2000 iz tuzle , oko 3000 iz zenice i 100-200 Izraelaca .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.