Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Koji je problem sa našim Burekovićem,hočel moći igrati u uzvratu ako pređe ovih dana,ili je ipak ovaj spisak zvaničan za obe tekmefukaratz je napisao/la:a jesmo g.ovno pojeli sa Iveticem tek sad vidimsamo da nam se taj lijevi bek ne obije o glavu
Danas prolazim pored stadiona,dobar vam autobus hahah,imali smo i mi ali su pokrali sve...tuzlak1987 je napisao/la:Kakva situacija za Tuzlu i Zenicu, jedni imaju covjeka da gura, a nemaju stadion. Drugi imaju najbolji stadion u drzavi ali nemaju investitora.
A i jedni i drugi pokradeni i u dugovima sa pokvarenim politicarima na vrhu ..
Majke mi,neki dan mi to pade na pamettuzlak1987 je napisao/la:Kakva situacija za Tuzlu i Zenicu, jedni imaju covjeka da gura, a nemaju stadion. Drugi imaju najbolji stadion u drzavi ali nemaju investitora.
A i jedni i drugi pokradeni i u dugovima sa pokvarenim politicarima na vrhu ..
Piric-Efendic-Dzidic-Merzic-Kostic-Stjepanovic-Zeba-Ordagic-Veselinovic-Karic-Govedarica.ahmic je napisao/la:Ajde drugovi prvih 11,ko i kako ??
Mramorahmic je napisao/la:Ajde drugovi prvih 11,ko i kako ??
Imamo i dobru klupu ali mrsko mi sastavljatifukara87 je napisao/la:Solinas dobar sastav![]()
Dolaze novi (stari se vracaju) ljudi da vode grupu.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Kakve sad ?Nighthawk je napisao/la:Sretno sutra svima nama. Nadam se da nece od sutra nastupit promjene u grupi koje slijede u narednim danima.
Probisvijet, Joksimovic, Sloboda72solinas je napisao/la:Imamo i dobru klupu ali mrsko mi sastavljatifukara87 je napisao/la:Solinas dobar sastav![]()
PaciNighthawk je napisao/la:Dolaze novi (stari se vracaju) ljudi da vode grupu.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Kakve sad ?Nighthawk je napisao/la:Sretno sutra svima nama. Nadam se da nece od sutra nastupit promjene u grupi koje slijede u narednim danima.
![]()
Ustani suljo fukare te zovu zovuNighthawk je napisao/la:Dolaze novi (stari se vracaju) ljudi da vode grupu.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Kakve sad ?Nighthawk je napisao/la:Sretno sutra svima nama. Nadam se da nece od sutra nastupit promjene u grupi koje slijede u narednim danima.
![]()
Jest ti Aco ucero, moras ostati na forumu i brisati spam.NKMramor je napisao/la:Sretno momcima sutra i svima koji putuju za Zenicu. Ja ću (nažalost) utakmicu pratiti putem streama.![]()
![]()
Joksimovic je u omladinskom pogonu trenira nam djecu a ova dvojica u strucnom stabufukara87 je napisao/la:Probisvijet, Joksimovic, Sloboda72solinas je napisao/la:Imamo i dobru klupu ali mrsko mi sastavljatifukara87 je napisao/la:Solinas dobar sastav![]()
![]()
Vjerovatno ce biti kao i prosle godine, da kartice nisu poredane po rednom broju pri prodavanju, a vrlo moguce i da su prvih 100 ostavili za neke firme.Komunista je napisao/la:Ja jucer kupio, moje dvije iznad 110.broja.Pozitiva je napisao/la:Danas stota sezonska prodata. Samo naprijed!
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 13 gostiju.