NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Bratstvo Gračanica
Treba i Omerovica pokusat vratit, sramota da onakva klasa igra u 2LFBiH
Šuba i Redža će odraditi pripreme sa Bratstvom i pokušati se nametnuti.Ako ne zadovolje Nućeta sigurno neće ostati.Što se tiče Šube sa 34 g. teško da će dobiti priliku pored Šuše,Kadije,Pante,Terze i Stjepanovića(21).Redža dolazi kao treći napadač (Poturalić+Diatta) tako daIraola je napisao/la:Ubleha Redža k'o što su banovićani rekli kad im je došao od nas![]()
![]()
![]()
![]()
vjerujte da će vas i Šuba i Redža napustiti nakon petog kola . Redžu samo odlikuje brzina, a vjerujte da fudbala ne zna da igra. Šuba je legenda Radničkog, 23 godine je proveo u našem klubu. Nažalost rastanak je bio prijevremen i tužan, Šuba je pri odlasku rekao da za njega postoji samo Radnički. Inače je bio odličan stoper ali godine su ga stigle i bio je loš prije 2 godine kada je igrao zadnju sezonu u Radničkom, tako da jedino može poslužiti kao rezerva i to možda, a Redža ni rezerva. S njima dvojicom u prvoj ekipi se možete boriti samo za opstanak, ali opet kažem sigurno neće igrat i biće samo promašaji, treba to vaša uprava dobro sagledati.

Meni je žao Damira jer je dobar igrač+naše dijete ali nažalost zbog posla nemože trenirati.atomskisDesna je napisao/la:Treba i Omerovica pokusat vratit, sramota da onakva klasa igra u 2LFBiH
Ako šuba dođe u bratstvo treba hebat prvo onog ko ga dovede a onda sve ostale,nevjerujem da će doći,a nuce ako ga dovede stvarno nek ga stid bude,bolje nek fahru kadiju dovedu
- 7aprildomemoj
7april pa šta očekuješ on Nućeta. Svi znaju da je Brkin potrčko i da ga je on zaposlio u Civilnu zaštitu. I ranije kad je Nuće bio trener to je bilo samo pro forme a pravi trener je Brko i on određuje i taktiku i izmjene i sve ostalo. Nuće samo sjedi oborene glave i gleda u zemlju a Brko šeta kraj aut linije i daje upute i galami na sudije. Tako da i ovaj put ne očekujem ništa drugačije izdanje od Nućeta. On je tu doveden sa ciljem da šuti i bude pokriće samo 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Svaka ti je na mjestu,to svi znamo,al mi krivo ako suba bude igro ima ja mislim 36godina,panta kakav god da je zaslužuje prije njega da igra,a da ne govorim o šuši,kadiji i malom stjepku koji je budućnost bratstva i to je pokazo u dosad odigranim utakmicama,klasicni cirkus,7aprildomemoj je napisao/la:7april pa šta očekuješ on Nućeta. Svi znaju da je Brkin potrčko i da ga je on zaposlio u Civilnu zaštitu. I ranije kad je Nuće bio trener to je bilo samo pro forme a pravi trener je Brko i on određuje i taktiku i izmjene i sve ostalo. Nuće samo sjedi oborene glave i gleda u zemlju a Brko šeta kraj aut linije i daje upute i galami na sudije. Tako da i ovaj put ne očekujem ništa drugačije izdanje od Nućeta. On je tu doveden sa ciljem da šuti i bude pokriće samo
Ono sto je sigurno je da se Suba nece osramotiti. On ce svoj posao uvijek korektno odraditi i do zadnjeg atoma snage. Nisam ga pratio tokom zadnje sezone u Miricini, ali on nije covjek koji ce fuseriti na sebi, odnosno dozvoliti sebi luksuz da se zapusti.
Redza...meni je zao sto je ikako otisao u onaj Most u Cesku ili kako vec. Nije se naigrao ni proslavio tamo. Nakon povratka nikako da nadje svoju formu, a jedino trener tipa Darko Vojvodic od njega moze napraviti igraca. Njegov glavni problem je sto slusa pogresne ljude, a najmanje sebe i svoje tijelo. Licno mislim da moze mnogo bolje od onoga sto trenutno pruza i da mu je mjesto u Radnickom.
Redza...meni je zao sto je ikako otisao u onaj Most u Cesku ili kako vec. Nije se naigrao ni proslavio tamo. Nakon povratka nikako da nadje svoju formu, a jedino trener tipa Darko Vojvodic od njega moze napraviti igraca. Njegov glavni problem je sto slusa pogresne ljude, a najmanje sebe i svoje tijelo. Licno mislim da moze mnogo bolje od onoga sto trenutno pruza i da mu je mjesto u Radnickom.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Šuba se ne može sramotiti, ali njega su odavno stigle godine i njegovo je prošlo već prije 3 godine, a ja bih volio da on karijeru završi u klubu u kojem je proveo 23 godine.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Subic produzio saradnju sa Lokomotivom. Redzic je moguce da vam dodje. Kod nas dao 8 golova za polusezonu u IKNL. Ne znam da li je dao koji gol u jesenjem dijelu u Buducnosti.atomskisDesna je napisao/la:Subic i Redzic blizu dolaska.
BosnaE
Šubić nam zaista netreba jer na poziciji CB imamo pet dobrih stopera a Redžić može doći kao treći napadač.Šteta zbog Omerovića,to je 10ka koja nama treba.newton_heath_lyr je napisao/la:Subic produzio saradnju sa Lokomotivom. Redzic je moguce da vam dodje. Kod nas dao 8 golova za polusezonu u IKNL. Ne znam da li je dao koji gol u jesenjem dijelu u Buducnosti.atomskisDesna je napisao/la:Subic i Redzic blizu dolaska.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Kad smo kod Omera , i on je nastavio saradnju sa nama jer nema vremena za odlazak na pripreme po 7-10 dana .GEC je napisao/la:Šubić nam zaista netreba jer na poziciji CB imamo pet dobrih stopera a Redžić može doći kao treći napadač.Šteta zbog Omerovića,to je 10ka koja nama treba.newton_heath_lyr je napisao/la:Subic produzio saradnju sa Lokomotivom. Redzic je moguce da vam dodje. Kod nas dao 8 golova za polusezonu u IKNL. Ne znam da li je dao koji gol u jesenjem dijelu u Buducnosti.atomskisDesna je napisao/la:Subic i Redzic blizu dolaska.
BosnaE
PRES KONFERENCIJA NK BRATSTVO - NUSRET MUSLIMOVIĆ NOVI JE TRENER - CILj JE PLASMAN U GORNJI DIO TABELE.Pripreme će biti obavljene u Gračanici a od pripremnih utakmica za sada je izvjesno da će Bratstvo igrati sa dobojskom Slogom, Zvijezdom, da će ekipa učestvovati na turnirima u Doboj Istoku i Jelahu a jedini je upitnik ostao kod protivnika za generalnu probu. Pred ekipom i nije tako puno rada s obzirom da prvenstvo počinje 6. i 7. avgusta.Od promjena u igračkom kadru izvjesno je da članovi Bratstva više nisu golmani Šabić i Hujić te igrači Huseinbašić, Stjepanović, Salibašić, Udovičić, Odaka, Alihodžić i Šehić. Prinove bi trebali biti golman Mirza Hamzabegović koji je već nosio dres Bratstva a u klub bi se trebao vratiti kao posuđen igrač tuzlanske Slobode. Još dva povratnika se pominju kao novi-stari članovi Bratstva a to su Semir Terzić i Edo Vehabović.Počasni predjsednik je još dodao da će u ekipi biti promjena ali o tome ćemo vas izvještavati prateći sam tok priprema. Najavljena je promjena rada u klubu i same politike a plan je da se nastavi sa ulaganjem u infrastrukturu kako bi se stvorili što bolji uslovi za rad.Prozivka i početak priprema zakazani su za sutra u 10 sati na stadionu “Luke”.
-
- Moderator
- Kontakt:
Rekao sam ja za Mirzu, a dobro ce nam doci kao i posudeni igrac. 

Još da Brko dovede prof.Šišku umjesto Šinje i Ekrema Kadiju za trenera golmana i to je toGracanicaAA je napisao/la:Rekao sam ja za Mirzu, a dobro ce nam doci kao i posudeni igrac.

-
- Moderator
- Kontakt:
Kadija je i prije trenirao golmane, a da li znas zasto je odustao ili je ga mozda Brko sta....?GEC je napisao/la:Još da Brko dovede prof.Šišku umjesto Šinje i Ekrema Kadiju za trenera golmana i to je toGracanicaAA je napisao/la:Rekao sam ja za Mirzu, a dobro ce nam doci kao i posudeni igrac.
Brko Sisku dovede samo kada startaju pripreme, a kasnije ga nema.
Zar on nije vec u Simin hanu!?GracanicaAA je napisao/la:Rekao sam ja za Mirzu, a dobro ce nam doci kao i posudeni igrac.
Pojačanja će bit i ove sezone je red da titula dođe u čaršiju,,,uz jedan bitan uslov a to je da Daso dobije izbore,za taj scenario je svakako potrebana podrška svih iskrenih navijača Bratstva ,,,svi navijači se moraju ujedinit u toj podršci Dasi jer bez Dase nema šampionskog Bratstva,,,

Dogovrena je posudba sa Mirzom ali se jutros nije pojavio na prozivci i izgleda ga Azmir poslao u Simin hanstudeni je napisao/la:Zar on nije vec u Simin hanu!?GracanicaAA je napisao/la:Rekao sam ja za Mirzu, a dobro ce nam doci kao i posudeni igrac.

-
- Moderator
- Kontakt:
Sad i zvanicno, Mirza novi igrac Simin Hana.GEC je napisao/la:Dogovrena je posudba sa Mirzom ali se jutros nije pojavio na prozivci i izgleda ga Azmir poslao u Simin hanstudeni je napisao/la:Zar on nije vec u Simin hanu!?GracanicaAA je napisao/la:Rekao sam ja za Mirzu, a dobro ce nam doci kao i posudeni igrac.
-
- Moderator
- Kontakt:
Prije nekoliko dana na pres konferenciji u nogometnom klubu Bratstvo prilikom predstavljanja novog trenera bilo je govora i o eventualnim pojačanjima. Trenutno je prioritet riješiti pitanje golmanske pozicije. Mladi Namik Mustafić je krajem prošle sezone pokazao dobru formu na golu ali teško da bi se struka usudila u sezonu ući sa samo jednim kvalitetnim ali i mladim golmanskim rješenjem. U tom smislu je nakon odlazaka Hujića i Šabića potrebno dovesti barem još jednog kvalitetnog i iskusnijeg čuvara mreže.
Bivši golman Bratstva, Mirza Hamzabegović kotirao je kao najizglednije rješenje. Hamzabegović je već branio u Bratstvu a trenutno je pod ugovorom sa ekipom Slobode. Na pres konferenciji je najavljeno da bi upravo on trebao biti rješenje na golmanskoj poziciji za narednu sezonu. Pominjala se posudba iz Slobode.
Ipak, samo dan kasnije (subota) objavljena je informacija da će Mirza Hamzabegović naredne sezone kao posuđen igrač braniti boje novog prvoligaša, ekipe Sloge iz Simin Hana.
Struka i uprava Bratstva tako će pred sobom u narednom periodu kao prioritet imati zadatak da riješe golmansko pitanje.
Bivši golman Bratstva, Mirza Hamzabegović kotirao je kao najizglednije rješenje. Hamzabegović je već branio u Bratstvu a trenutno je pod ugovorom sa ekipom Slobode. Na pres konferenciji je najavljeno da bi upravo on trebao biti rješenje na golmanskoj poziciji za narednu sezonu. Pominjala se posudba iz Slobode.
Ipak, samo dan kasnije (subota) objavljena je informacija da će Mirza Hamzabegović naredne sezone kao posuđen igrač braniti boje novog prvoligaša, ekipe Sloge iz Simin Hana.
Struka i uprava Bratstva tako će pred sobom u narednom periodu kao prioritet imati zadatak da riješe golmansko pitanje.
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 7 gostiju.