Cuj sasa cuk agency, hahah kakve gluposti valjas ovdje i lazes, agencija je ako se ne varam belgijska bila, i bave se posebno omladinskim skolama idi u klub i pitaj takodjer pitaj, gdje su djeca smjestena pa ces vidjeti da klub placa smjestaj , a umjetna trava se mjenja za dva tri mjeseca, ali glavno je da si ti uspio nekoliko lazi ovdje iznijeti koje veze sa mozgom nemaju, cu prepisi od dinama ili tanovca, hahaha pa daj nam 10 miliona pa cemo prepisati, sve je lako kad imas pare, haj da vidimo sta ces sljedece pokusat slagat pa da te ponistim opetTransfer1312 je napisao/la:Saša Čuk - Agencija Pandora Sports Management! Platila analizu , bolje da su platili opremu i stvari koje fale u klubu. Da su popravili umjetnu na Grbavici , da su djeci obezbjedili smještaj a ne djeca koja dođu sa strane moraju smještaj naći kod rodbine (ako ima u Sarajevu nekoga). Nema se šta plaćati , prepiši od Dinama ili "tanovaca" pa ćeš vidjeti šta fali. Kakve analize a budžet ispod 40.000 KM !?!?irfo je napisao/la:Otkud ti to da ce se svi treneri otpustit? nigdje ne pise da se sve mjenja , ovo je vise dodavanje kadra, bit ce otpusteno nekoliko trenera koji su slabo radili svoj posao, ili uzimali sa strane da necije dijete igra, ovo sto se radi sad je preporuka agencije i jednog stranca koji je strucnjak za omladinske pogone, uprava je nedavno platila za analizu omladinskog pogona i to je sve rezultat ovoga, objasnili su nam ljudi sta treba raditi i to se sad pokusava implementiratiTransfer1312 je napisao/la:Ovo je jedini potez sa kojim se ne slažem. Skoro je postavljen novi direktor omladinskog pogona , i sad opet nešto mjenjaju. I ja vam odgovorno tvrdim kad ulažeš u Omladinski pogon možeš dobiti rezultate. Oni sad hoće da im neko od go... pitu napravi , pa to ni Copperfield ne može . Ćuj sve trenere promjeniti , pa oni znaju stanje , znaju ko šta vrijedu u tom omladinskom pogonu . Sad će doći neko novi i gurati neke svoje ideje , a izbaciti postojeće potencijale i igrače. Napravite dobar budžet i vidjet ćete kako to ide , Akademija ima svoje scoute za omladinske pogone širom BIH , i oni misle da će smjenom nešto postići ?! Samo će ovim unazaditi Omladinski pogon još 2 -3 godine i to vam odgovorno tvrdim. Brojem dovedenih igrača i ovim potezom pomalo mi se čini da se gube konci u upravi ! Nisam protivnik iste , al ovo nisu trebali raditi . Ima trenera koji svašta rade u tim omladinskim pogonima ,al sad baš sve promjenit ...![]()
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
Kako sam i najavio prije nekoliko dana da ću organizovati takmičenje za sve ljubitelje naše lige. To je takmičenje u tipovanju i svi se mogu prijaviti.
Evo teme za prijave pa krenite sa prijavama.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=44&t=11433
Evo teme za prijave pa krenite sa prijavama.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=44&t=11433
Nemas ti veze o OP-u prvo mislis ovdje da se otpustaju svi treneri, pa ne znas za omladinski, pa lupas gluposti za sasu cuka, i opet potenciras pricu da se malo ulaze u OP i fino ti kazem ulaze se kolko se moze ulozit, niti imamo bogatog vlasnika da ulaze kao u sarajevo niti imamo para od takmicenja i transfera kao dinamo, klub je prije dvije godine grcao u dugovima, danas se to cisti i sve ide nabolje, tako i omladinski i u buducnosti ce se ulagat sve vise paraTransfer1312 je napisao/la:Čuj poništiš ja ti iznosim činjenice , pratim sve utakmice Kadeta i Juniora svako kolo. Znam svakog igrača u OP i ti čes mene poništiti. hahaha
I možeš se javiti na poruke i lijepo ti napišem sve što te zanima vezano za OP.Pa ja ti čitavo vrijeme govorim PARE!! Bez para nema priče! Misliš zaraditi milione a uložiti hiljade , pa to možeš da sanjaš i dalje.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Pa vidis da se pocelo ulagati. Moras od neceg krenuti.Transfer1312 je napisao/la:Čuj poništiš ja ti iznosim činjenice , pratim sve utakmice Kadeta i Juniora svako kolo. Znam svakog igrača u OP i ti čes mene poništiti. hahaha
I možeš se javiti na poruke i lijepo ti napišem sve što te zanima vezano za OP.Pa ja ti čitavo vrijeme govorim PARE!! Bez para nema priče! Misliš zaraditi milione a uložiti hiljade , pa to možeš da sanjaš i dalje.
Zadnja izmjena: Muerte, dana/u 29 jun 2016, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Sasa Cuk je preporucio upravi Djermanovica, Hervasa i trenera Kostica. Ostalo su sve nebuloze.Po pitanju omladinske skole se sve radi na osnovu instrukcija Kostica i Ljeljka.
- zeljoooooooooo
Nije tačno da ce se sve promijeni niti da ce svi koji su trenutno tu dobiti otkaze. Jednostavno se trazi od svih da se prilikom prijate nankonkurs pismenim putem dostave planovi i programi rada, sto mnogu od trenera u nasem drustvu nemaju. Vise se radi ''odoka'' bez pravog i sistematskog pristupa, sto se ovim nastoji promijeniti.Transfer1312 je napisao/la:Ovo je jedini potez sa kojim se ne slažem. Skoro je postavljen novi direktor omladinskog pogona , i sad opet nešto mjenjaju. I ja vam odgovorno tvrdim kad ulažeš u Omladinski pogon možeš dobiti rezultate. Oni sad hoće da im neko od go... pitu napravi , pa to ni Copperfield ne može . Ćuj sve trenere promjeniti , pa oni znaju stanje , znaju ko šta vrijedu u tom omladinskom pogonu . Sad će doći neko novi i gurati neke svoje ideje , a izbaciti postojeće potencijale i igrače. Napravite dobar budžet i vidjet ćete kako to ide , Akademija ima svoje scoute za omladinske pogone širom BIH , i oni misle da će smjenom nešto postići ?! Samo će ovim unazaditi Omladinski pogon još 2 -3 godine i to vam odgovorno tvrdim. Brojem dovedenih igrača i ovim potezom pomalo mi se čini da se gube konci u upravi ! Nisam protivnik iste , al ovo nisu trebali raditi . Ima trenera koji svašta rade u tim omladinskim pogonima ,al sad baš sve promjenit ...![]()
![]()
Bitno da je svi imaju plan i zaduzenja te da postoji i neko iznad njih, kome oni polazu racune. To je praksa u svim ozbiljnim klubovima, i drago mi je da udemo u tom pravcu.
Upravo je u tome stvar. Naime, dok sam trenirao u Borcu i igrao, navijao sam za Zelju. U vakat kad je Banja Luka navijala za Zvezdu ili Partizan, a druga opcija je bila Borac. Sada imam sina koji je strašan igrač (može sutra u Hajduk), ali iskreno ja nisam bio za to. Naravno da bih najviše volio da ide u Zelju, jer je završio osnovnu školu, ali naravno nemam mogućnosti da on bude u Sarajevu...Transfer1312 je napisao/la:Saša Čuk - Agencija Pandora Sports Management! Platila analizu , bolje da su platili opremu i stvari koje fale u klubu. Da su popravili umjetnu na Grbavici , da su djeci obezbjedili smještaj a ne djeca koja dođu sa strane moraju smještaj naći kod rodbine (ako ima u Sarajevu nekoga). Nema se šta plaćati , prepiši od Dinama ili "tanovaca" pa ćeš vidjeti šta fali. Kakve analize a budžet ispod 40.000 KM !?!?irfo je napisao/la:Otkud ti to da ce se svi treneri otpustit? nigdje ne pise da se sve mjenja , ovo je vise dodavanje kadra, bit ce otpusteno nekoliko trenera koji su slabo radili svoj posao, ili uzimali sa strane da necije dijete igra, ovo sto se radi sad je preporuka agencije i jednog stranca koji je strucnjak za omladinske pogone, uprava je nedavno platila za analizu omladinskog pogona i to je sve rezultat ovoga, objasnili su nam ljudi sta treba raditi i to se sad pokusava implementiratiTransfer1312 je napisao/la:Ovo je jedini potez sa kojim se ne slažem. Skoro je postavljen novi direktor omladinskog pogona , i sad opet nešto mjenjaju. I ja vam odgovorno tvrdim kad ulažeš u Omladinski pogon možeš dobiti rezultate. Oni sad hoće da im neko od go... pitu napravi , pa to ni Copperfield ne može . Ćuj sve trenere promjeniti , pa oni znaju stanje , znaju ko šta vrijedu u tom omladinskom pogonu . Sad će doći neko novi i gurati neke svoje ideje , a izbaciti postojeće potencijale i igrače. Napravite dobar budžet i vidjet ćete kako to ide , Akademija ima svoje scoute za omladinske pogone širom BIH , i oni misle da će smjenom nešto postići ?! Samo će ovim unazaditi Omladinski pogon još 2 -3 godine i to vam odgovorno tvrdim. Brojem dovedenih igrača i ovim potezom pomalo mi se čini da se gube konci u upravi ! Nisam protivnik iste , al ovo nisu trebali raditi . Ima trenera koji svašta rade u tim omladinskim pogonima ,al sad baš sve promjenit ...![]()
![]()
I onda sam prisiljen slati ga u Split.
Prioritet jeste djeci obezbjediti smještaj, iako je jednako bitno i organizovati omladinski pogon. Licno sam oduševljen uslovima u Hajduku, organizacijom omladinskog pogona, ali opet... Nadam se da ce bar do vremena kad mladji bude imao toliko godina te stvari biti rjesene.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Budzet omladinskog pogona je svake godine 220.000KM i od toga djeca idu na turnire i ostale stvari sto trebaju za omladinski pogon... To da je Sasa Cuk platio je laz ali eto treba napisati nesto pa daj da samo nabacam neke stvari... Da znas da pomocni teren koji ima umjetnu travu je opstinski i da mi nista tu ne mozemo raditi znao bi da ga je nemoguce renovirati i glupost je ulagati tu pare a opstinski teren... Kad vec hoces da pricas o nekim stvarim bolje bi ti bilo da se bolje informises nego da smao gluposti nabacas..Transfer1312 je napisao/la:Saša Čuk - Agencija Pandora Sports Management! Platila analizu , bolje da su platili opremu i stvari koje fale u klubu. Da su popravili umjetnu na Grbavici , da su djeci obezbjedili smještaj a ne djeca koja dođu sa strane moraju smještaj naći kod rodbine (ako ima u Sarajevu nekoga). Nema se šta plaćati , prepiši od Dinama ili "tanovaca" pa ćeš vidjeti šta fali. Kakve analize a budžet ispod 40.000 KM !?!?irfo je napisao/la:Otkud ti to da ce se svi treneri otpustit? nigdje ne pise da se sve mjenja , ovo je vise dodavanje kadra, bit ce otpusteno nekoliko trenera koji su slabo radili svoj posao, ili uzimali sa strane da necije dijete igra, ovo sto se radi sad je preporuka agencije i jednog stranca koji je strucnjak za omladinske pogone, uprava je nedavno platila za analizu omladinskog pogona i to je sve rezultat ovoga, objasnili su nam ljudi sta treba raditi i to se sad pokusava implementiratiTransfer1312 je napisao/la:Ovo je jedini potez sa kojim se ne slažem. Skoro je postavljen novi direktor omladinskog pogona , i sad opet nešto mjenjaju. I ja vam odgovorno tvrdim kad ulažeš u Omladinski pogon možeš dobiti rezultate. Oni sad hoće da im neko od go... pitu napravi , pa to ni Copperfield ne može . Ćuj sve trenere promjeniti , pa oni znaju stanje , znaju ko šta vrijedu u tom omladinskom pogonu . Sad će doći neko novi i gurati neke svoje ideje , a izbaciti postojeće potencijale i igrače. Napravite dobar budžet i vidjet ćete kako to ide , Akademija ima svoje scoute za omladinske pogone širom BIH , i oni misle da će smjenom nešto postići ?! Samo će ovim unazaditi Omladinski pogon još 2 -3 godine i to vam odgovorno tvrdim. Brojem dovedenih igrača i ovim potezom pomalo mi se čini da se gube konci u upravi ! Nisam protivnik iste , al ovo nisu trebali raditi . Ima trenera koji svašta rade u tim omladinskim pogonima ,al sad baš sve promjenit ...![]()
![]()
Steta sto Zakaric propade,sta je sa Subicem.Koja bi to ekipa bila al jbg,zamisli vezni Subic-Zakaric-Bekric-Stevanovic
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ovo nikako na teren ne možeš poslat al bas nikako, dva krila, beka i ofanzivnog veznog ne znam kako si ti uklopioScout1921 je napisao/la:Steta sto Zakaric propade,sta je sa Subicem.Koja bi to ekipa bila al jbg,zamisli vezni Subic-Zakaric-Bekric-Stevanovic

Za zakarica ne znam odluka je da se ne dovodi na posudbu jer ga nemaš onda iduće godine iako bi fina opcija on bio, ali opet pitanje je kolika mu je plata u Dinamu i koliko bi mu morali davat

- amazon
- Kontakt:
Ja sam novi moderator na ovoj temi. Budite mirni 

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
E to bi i kraj teme o Zelji bio...amazon je napisao/la:Ja sam novi moderator na ovoj temi. Budite mirni
Zamislio sam to nekako u 4-4-2- formaciji subic lijevo krilo,stevanovic desno u repki je igrao i desno,Zakaric i Bekric nekako sredina,ili odmah iza napadača,snasao bi se zakaric tu,dobar je igrač,dojadile ove formacije sa 2 zadnja vezna haha,zato malo i golova dajemo,u odbrani bi bili sigurni s Jahicem,Kosoricem,Bevabom,ili Husicem desno ko vec zasluzi,ipak bi jahica na stopera a ne desno,jer tu imamo Memiju,Stevanovica,u napadu imamo izbora pa dati svima priliku,ove zadnje vezne bi ubacivao da cuvaju rezultat....eto ukratko hahaJoseeMourinho je napisao/la:Ovo nikako na teren ne možeš poslat al bas nikako, dva krila, beka i ofanzivnog veznog ne znam kako si ti uklopioScout1921 je napisao/la:Steta sto Zakaric propade,sta je sa Subicem.Koja bi to ekipa bila al jbg,zamisli vezni Subic-Zakaric-Bekric-Stevanovic
Za zakarica ne znam odluka je da se ne dovodi na posudbu jer ga nemaš onda iduće godine iako bi fina opcija on bio, ali opet pitanje je kolika mu je plata u Dinamu i koliko bi mu morali davat
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Veznog zakaric ti ne bi mogao igrati nikako čovjek je krilo, cak i bekric teško da ce moći veznog u 4-4-2 u većini tekmiScout1921 je napisao/la:Zamislio sam to nekako u 4-4-2- formaciji subic lijevo krilo,stevanovic desno u repki je igrao i desno,Zakaric i Bekric nekako sredina,ili odmah iza napadača,snasao bi se zakaric tu,dobar je igrač,dojadile ove formacije sa 2 zadnja vezna haha,zato malo i golova dajemo,u odbrani bi bili sigurni s Jahicem,Kosoricem,Bevabom,ili Husicem desno ko vec zasluzi,ipak bi jahica na stopera a ne desno,jer tu imamo Memiju,Stevanovica,u napadu imamo izbora pa dati svima priliku,ove zadnje vezne bi ubacivao da cuvaju rezultat....eto ukratko hahaJoseeMourinho je napisao/la:Ovo nikako na teren ne možeš poslat al bas nikako, dva krila, beka i ofanzivnog veznog ne znam kako si ti uklopioScout1921 je napisao/la:Steta sto Zakaric propade,sta je sa Subicem.Koja bi to ekipa bila al jbg,zamisli vezni Subic-Zakaric-Bekric-Stevanovic

Jbg dvojca veznih u 4-4-2 moraju fizički biti perfektni i dobri defanzivno, prvi kriteriji bekric i nekako bi mogao ispuniti drugi nikako

- amazon
- Kontakt:
Bekric nije fizicki spreman hahahahaahahahahahhahahahaahah
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- amazon
- Kontakt:
Sto da ne?

- JoseeMourinho
- Kontakt:
Izvini moderatoru onako je kako ti kažešamazon je napisao/la:Bekric nije fizicki spreman hahahahaahahahahahhahahahaahah

Jahic ide na stopera. Kosoric i Jahic kombinacija visokog i hitrog. Vidjet cete da ce to forsirati Kostic.
- amazon
- Kontakt:
Nece Jahic igrati stopera 100%, vidjet cessamoplavi je napisao/la:Jahic ide na stopera. Kosoric i Jahic kombinacija visokog i hitrog. Vidjet cete da ce to forsirati Kostic.