Iskreno se nadam da si uspio odigrati ovo. Bravo majstore!zgmiky je napisao/la:Vikingur O.-Throttur Reykjavik
oba daju 3+ 2.10
oba daju u 1.pol 4.40
Sad se ti meni javi u pp kad dodes

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Iskreno se nadam da si uspio odigrati ovo. Bravo majstore!zgmiky je napisao/la:Vikingur O.-Throttur Reykjavik
oba daju 3+ 2.10
oba daju u 1.pol 4.40
I ja sam odigrao tocan rezultat 3:2 u trenutku kad je bilo 0:2zgmiky je napisao/la:joppa jesam nesto ali nisam jako kako sam htio jbg nikad niko nema kad meni treba steta moglo se fino pogoditi a prosao i prelaz na euro
Torres_9 je napisao/la:jutros me notfikacija probudi oko 5, kad ono real state - seatle 1:1 a meni ostalo 3+ za 168e,pogledam na betu nude mi 134e cashout i ja se hladno prevrnem da spavam.Ustajem i gledam notifikaciju da je utakmica zavrsila 1:1.Pogani ameri
Sent from my iPhone using Tapatalk
isto imam 3+NebeskaSila96 je napisao/la:Yebo ga Malmo i Odense i prijateljska ni prilike nema a kamoli gola
Evo prvog,hajmo još 2Convicts1988 je napisao/la:isto imam 3+NebeskaSila96 je napisao/la:Yebo ga Malmo i Odense i prijateljska ni prilike nema a kamoli gola.. gdje sam najvise uvjeren bio da ce biti golova ono rinaka ..
a jesi uporan sunce ti kalajsanoPrometheus je napisao/la:Raja jedno pitanje. Imali iko zelju da napravimo whatsapp gruppu ili Snapchat ili neke druge apps?
zgmiky je napisao/la:a jesi uporan sunce ti kalajsanoPrometheus je napisao/la:Raja jedno pitanje. Imali iko zelju da napravimo whatsapp gruppu ili Snapchat ili neke druge apps?![]()
Mogli bi zajednički listić da pravimo preko whatsapp. Možemo lakše slike slati. Ja sam na jednoj stranici gdje upload praviš dobio virus. Ima vise prednosti. Nema spama u glupog naroda koji sjebu stvari. To bi bilo kao neavy seals za kladionicuG0NZALES je napisao/la:Eto da napraviš, šta dobijaš s tim? Brate pogledaš ponudu i igraš onako kako misliš.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.