Podsjeti me na ovoSariel je napisao/la:Ma imam osjwcaj da smo ovu evropu izborili godinu prerano.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jake nam euforije
Ozbiljno.na stranu navijacki .

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Podsjeti me na ovoSariel je napisao/la:Ma imam osjwcaj da smo ovu evropu izborili godinu prerano.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jake nam euforije
Ma nas ni Bog ne voli, vidi nam grbaChinaglia je napisao/la:sta mislite hoce li ucenje od sloboda72 pomoci protiv chifuta, oni nista ne postuju, ni boga, ni Isusa, ni poslanika savs
To je ekipa sa vrha A tribine što tamo pod Zenicom imaju štand gdje prodaju voće i povrće, daju 200% za Slobodu.Beduin je napisao/la:Prolazim u taxiju danas pod Zenicom (pod Batvom za one neupucene), neki stariji ljudi razvili velike zastave Slobode,
Sariel je napisao/la: Ma imam osjwcaj da smo ovu evropu izborili godinu prerano.
Biti ce do pocetka sezone sigurnoSariel je napisao/la:Pust se ba visokih politika nego jesl kupio sezonsku?
coolarelinho je napisao/la:Kako sam i najavio prije nekoliko dana da ću organizovati takmičenje za sve ljubitelje naše lige. To je takmičenje u tipovanju i svi se mogu prijaviti.
Evo teme za prijave pa krenite sa prijavama.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=44&t=11433
Tipujem da je 5wobly92 je napisao/la:Pa koji je broj Džidić sad?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.