To je ocigledno bomba bila inace bi do sad pisalo negdjeKomunista je napisao/la:Moze pitanje, bilo je price da sezonska karta vrijedi za ovu utakmicu u Zenici, ali nigdje to zvanicno nisam vidio. Zna li neko?

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
To je ocigledno bomba bila inace bi do sad pisalo negdjeKomunista je napisao/la:Moze pitanje, bilo je price da sezonska karta vrijedi za ovu utakmicu u Zenici, ali nigdje to zvanicno nisam vidio. Zna li neko?
wobly92 je napisao/la:Evo Gent prodao svog prvog golmana u Newcastle, nadam se da to otvara prostor Piriji da ide tamo ranije.
Husref bi radije da trpi ekipa, nego da pljune sebi u facucallimero je napisao/la:Ljudi vidim Ivetica maloprije na slatini kod Zlaje jede cevape ,on i Mehmedagic i neka cura jel se moze ocekivat njegov povratak!!!?sta vi mislite
de ti nama reci šta za Pirića, pusti ovoTaRgEt_ je napisao/la:A mene svi zaboravili da predloze pih![]()
Mramore cestitke
Nisam imenovan na funkciju tako da bojkotujem forum do daljnjeg od samog osnivanja sportsport.ba sam ovdje tako daAerials je napisao/la:de ti nama reci šta za Pirića, pusti ovoTaRgEt_ je napisao/la:A mene svi zaboravili da predloze pih![]()
Mramore cestitke
Eto prilike da se podrzi voljeni klub.sve ostalo je mlacenje prazne slame.lova nam treba.i ove kvalifikacije ce nas iacrpit finansijski valja to sve pokrit.hondas je napisao/la:Obavještavamo sve naše navijače da će sezonske ulaznice za takmičarsku sezonu 2016/17 biti moguće nabaviti svakog radnog dana i u periodu od 16h do 18h. Ovim putem želimo da izađemo u susret svim našim navijačima koji zbog radnog vremena i njihovih poslovnih obaveza nisu u mogućnosti uzeti sezonsku ulaznicu u prijepodnevnim satima.
Također, obzirom na utakmicu 1.pretkola kvalifikacija za Evropsku ligu koja se igra u Zenici, sezonske ulaznice neće biti moguće nabaviti u četvrtak 30.juna 2016. godine.
Podsjećamo da je u ponedeljak počela prodaja sezonskih ulaznica za predstojeću sezonu koje je moguće nabaviti u klupskim prostorijama (na Solnom trgu) svaki radni dan u periodu od 10h do 14h i od 16h do 18h. Više informacija na sljedećem linku: Počinje prodaja sezonskih ulaznica 2016/17.
Ma imam osjwcaj da smo ovu evropu izborili godinu prerano.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jake nam euforije
Po planiranom mi smo trebali biti na tabeli gdje i Celik, znaci u sredini.Sariel je napisao/la:Ma imam osjwcaj da smo ovu evropu izborili godinu prerano.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jake nam euforije
Ozbiljno.na stranu navijacki .
Eh a mene napadose neku noc.Beduin je napisao/la:Prolazim u taxiju danas pod Zenicom (pod Batvom za one neupucene), neki stariji ljudi razvili velike zastave Slobode, mozda su se cak i prodavale, kad mene taxista pita: "Jel' se to igra neka utakmica danas?".
Ma da raja sve zna ko sto ne zna bili bi svi kolektivno u daunu.i onda pogledas nerealne zajtjeve hehe.nema veze idemo dalje.a jesam pozitivaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Po planiranom mi smo trebali biti na tabeli gdje i Celik, znaci u sredini.Sariel je napisao/la:Ma imam osjwcaj da smo ovu evropu izborili godinu prerano.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jake nam euforije
Ozbiljno.na stranu navijacki .
Ali, sve smo odradili prerano ove godine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.