FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitic
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitic » 29 jun 2016, 13:53

hilmo je napisao/la:
OsmanhodzicBuco je napisao/la:Hilmo is on fire ... Nek neko stisne napisati nesto protiv Radovca... :D :D
Samo neka neko proba :mrgreen:

Hvala svima koji se zalažu za dobrobit ovog dijela foruma i hvala administraciji na ukazanom povjerenju. Potrudit ću se da opravdam povjerenje. Nadam se da ćete mi i vi pomoći u tome.
Dok čekam smjernice od @ace na početku napominjem da uvrede na račun drugih forumaša zaboravite kao i uvrede na račun igrača. Nastavite kao i do sad sa kritikama i pohvalama na račun svih.

Ja vam obećavam da će FK Sarajevo kroz nekoliko godina igrati grupne faze nekog evropskog takmičenja. :kafa:
Isto su obećavali Edis Kusturica i zelembać Dino Selimović, a poslije obećanja sutra će navijači FKS mjesto da evropu gledaju na Koševu oni će je gledati na malim ekranima i rezultatima.com. Mnogi su siti šupljih i praznih priča, nekada je bolje šutiti barem kada su obećanja u pitanju.
SRETAN BROJ - 1725

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 29 jun 2016, 14:02

joker90 je napisao/la:Postadosmo svi interni moderatori na par sekundi, pa nestade! :mrgreen:

slika
Prebaci sebi kolor temu foruma u Bordo. Nema na čemu. :kafa:
Samo Saraj'vo.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 29 jun 2016, 14:06

Samo da zahvalim Kakanjcu gosp. Mirsadu Zaimoviću što je barem omogućio određenim ljudima prijenos derby-a na mojoj TV. Bravo :clap:
SRETAN BROJ - 1725

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 jun 2016, 14:10

PitarBordo je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Postadosmo svi interni moderatori na par sekundi, pa nestade! :mrgreen:

slika
Prebaci sebi kolor temu foruma u Bordo. Nema na čemu. :kafa:
Nop, navikao ovako jbg! :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 29 jun 2016, 14:16

Mrtav si za mene. :kafa:

Joj da hoće neko zvanično izaći reći da Leon ostaje, ponovo da se rodim.
Samo Saraj'vo.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 29 jun 2016, 15:02

Sretno Kallasi,previse su se puta kola lomila preko tvojih ledja.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 29 jun 2016, 15:08

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 29 jun 2016, 15:12

Postao mi je pravo drag,ali Bože moj,život ide dalje,samo se nadam se neće ostati u našoj ligi nego da ce ići u drugu državu,nadam se neku jaču ligu nek momak napreduje. Nas ebac
Sabrine mi moje!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 29 jun 2016, 15:28

Krle nastavio da reseta u Koreji.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

High

Post Postao/la High » 29 jun 2016, 15:28

Evolution87 je napisao/la:Krle nastavio da reseta u Koreji.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ograničen igrač - kako kaže forumska pučina.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 jun 2016, 15:29

GangEvil je napisao/la: Ne moze Adilovic, ali moze Irfan Fejzic. HAJ ZDRAVO!
dobro odgovoriću na ovo al fakat evo ubuduće ću pokušat da ne spominjem igrače drugih klubova kao ni te klubove ovdje....

po mom mišljenju Adilović nije više te kvalitete a bio je prije par godina....Fejzić je još gori a Kjosevski isto....
možda se varam ali idem logikom da si imao Delača i Pavlovića a sad Adija i ovog drugog.....dakle ne može se reći da smo jači na toj poziciji...
a opet vjerujem da će Pavlović biti među najboljim golmanima lige, ne znam ko je drugi naročito dobar kad odu ovi mladi (Pirić,Karačić)...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 29 jun 2016, 15:41

Kako sam i najavio prije nekoliko dana da ću organizovati takmičenje za sve ljubitelje naše lige. To je takmičenje u tipovanju i svi se mogu prijaviti.

Evo teme za prijave pa krenite sa prijavama.

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=44&t=11433

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 29 jun 2016, 15:42

Nikad mi nista nije bilo jasno za ovog kalasa,sne najbolje kalas!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 jun 2016, 15:48

ColdDemon je napisao/la:
Sve ovo što si napisao za igrače koje poznaješ i ne poznaješ, ne govori ama baš ništa u prilog tome ko će biti dobar a ko ne.
U tome i jeste fora. Nemaš dovoljno informacija a voliš da preventivno pljuješ.
Isti slučaj kao "stručnjak" sa nickom Besic. Ispljuvao je neke igrače koji su došli, a mijenjao bi Radovca i dao još para za Žeravicu ili Petraka iz Svinjskog. E sad, da ih mi dovodimo a da nisu bili u Svinjskom, ne vidim kako ih ne bi isto popljuvao na osnovu CV-a jer su klubovi gdje su pomenuti igrači igrali prije Svinja, u najmanju ruku bezvezni.
Ja ne tvrdim da će svi oni biti pojačanja, ali nema razloga ni da kažem da neće biti. Teren je mjerilo. Došli smo do tačke kada nam ne valjaju igrači koji su bili standardni u češkoj ligi a dovodili bi "provjerene" igrače iz Škendije...zato što imamo strašan skauting na forumima koji se sastoji iz provjeravanja kome uskoro ističe ugovor, preko TM-a. I onda ide priča "ako ovoga ne dovedemo, trebaju se svi objesiti".
normalno da ne govori ništa osim terena i to je mjerilo, ali opet ću ti ponoviti, možda shvatiš? da je šansa za flop znatno manja ako je frajer bivši reprezentativac, ili talenat kojeg više klubova prati ili ima pristojan CV, ja zaista ne izražavam zabrinutost jer uživam u tom, ne , mene je lako kupiti , logične poteze donosi, i radi ono što si rekao JAVNO da ćeš uraditi, završi obećano....ako kažeš da je strategija da igraju 5-6 jakih igrača + juniori koje smo mi stvorili iz akademije, ko su ovi likovi u kadru onda? i gdje su ti jaki igrači? jer si mi pokazao da znaš dovesti Benku,Jajala,Delača, to je kategorija "jakih" igrača...ili nije???to je tip igrača od kojih junior može naučiti nešto...logično...
ja ne želim da "radim" skauting "pojačanja" preko TM-a i youtuba, ali ne preostaje ništa drugo jer pojedince u kadru ne može ni google pronaći....
ako smo u međuvremenu promijenili strategiju jer su momčiluci ukenjali pelenu pa su sad u kazni, onda nek izađu i kažu sada da im ne bi bilo od do (mislim svakako su zakasnili s tim)......

ja samo želim da platim svoju godišnju, kupim dres novi, da uživam sa zapada kako gazimo nejač, kao što su obećali....i da ganjam kakvu peticiju za Sarajevsku na stadionu :D :thumbup:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 29 jun 2016, 15:55

Sta se ovo desilo sa forumom????Sta je ovo mirno ovako :mrgreen:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 29 jun 2016, 16:00

Zbijamo redove. Nema labovo.

Klub iznad svega.

A Dini i Elviru se sjetim.....
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 29 jun 2016, 16:02

Ado, mirno je vazda, od kako se završila sezona, samo s vremena na vrijeme izbije neka frka.
DenchiNL je napisao/la:ja samo želim da platim svoju godišnju, kupim dres novi, da uživam sa zapada kako gazimo nejač, kao što su obećali....i da ganjam kakvu peticiju za Sarajevsku na stadionu :D :thumbup:
Tu si isti ja, od riječi do riječi. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 29 jun 2016, 16:04

PitarBordo je napisao/la:Ado, mirno je vazda, od kako se završila sezona, samo s vremena na vrijeme izbije neka frka.
DenchiNL je napisao/la:ja samo želim da platim svoju godišnju, kupim dres novi, da uživam sa zapada kako gazimo nejač, kao što su obećali....i da ganjam kakvu peticiju za Sarajevsku na stadionu :D :thumbup:
Tu si isti ja, od riječi do riječi. :kafa:
Ma znam brate,zezam se malo.Nego neobicno bez furtutme,Hilmaga vec ustrojio forumski puk :lol:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 29 jun 2016, 16:06

Bilo je vako i do sada, po dva tri dana ništa i onda naleti neko da kaže ovima da prestanu ili ovima da trebaju početi... Uglavnom bit' će toga još, čekaj koji dan. Kako lik uleti neki dan reče da sam idiot i da sam pljujem, a ja vako mjesec dana samo ponavljam 'kad su pripremne'. :kafa:
Samo Saraj'vo.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 29 jun 2016, 16:13

Samo, da pozelim srecu @hilmi ovim putem u novom poslicu :)
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, MSOZ101, r3m1 i 24 gosta.