Usitniloooooooooooooooooooooooo, samo da bude noćna tekma, samo da bude noćna tekma, samo da bude noćna tekma.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Lakoste je napisao/la:
Cetkovic za Sejfu, a ovaj za Crnkica i on kroz pisu Adiju.![]()
Pohvale za ovo video izvjestavanje sa treninga.
Haj' malo opširnije, šta si se stis'o k'o surutka.franklampard8 je napisao/la:Nece bit' nocna tekma.
potpisujem.pozdrav za tebe @jurisucduskajurisicduska je napisao/la:Fino se prestanite vrijeđati odmah.
Svi navijamo za Sarajevo i svi smo tu da se dopisujemo, razmjenjujemo mišljenja, komentarišemo u normalnom tonu i odnosu imali 12 ili 78 godina. Rasprave nemojte svoditi na lični nivo nego na argumentaciju, dokazivanje, imajte manira, vi ste kulturna raja, odgojena i tako se i ponašajte.
Druga stvar opšte diskusije Fk Željezničar su vam otvorene, tamo idite i pričajte o njihovim pojačanjima, ovdje pričamo o Sarajevu, i kao komparaciju nikad nemojte uzimati Željezničar, nema potrebe, gledajte svoja posla i svoju avliju i dajte da pričamo o nama I da se bavimo nama.
Objektivno na prvu Sarajevo se najbolje pojačalo u odnosu na prošlu sezonu i to niko zdrav ne može osporiti. I nema potrebe o tom da se diskutuje. Vidjet ćemo kako će se uklopiti. Nadati se da ne bude puno promašaja, ako bude po očekivanjima jači smo od prošle godine za 30%, samim tim smo tu negdje sa konkurencijom. I možemo ravnopravno napasti trofeje. Ne možemo garantovati da ćemo nešto osvojiti nismo toliko jaki ali potući se pošteno sa svima možemo.
Molim vas da se držite teme i da ne unosite nemir, štetite atmosferi, klubu, svima oko sebe i ne znam što vam to treba. Molim administraciju da se pobrine za ove ubačene elemente ne možemo diskutovati od njih na fer i racionalnoj osnovi.
Pozdrav svima i budite uz svoj klub ne uz tuđi. Nek se pojačava kako ko hoće, nema sujete, mi se okrenimo svojoj avliji, zajedno smo najjači i sad moramo biti zajedno više nego ikad. I nemojte to da radite više.
Vi naši koji širite negativu i svađate se po sat vremena stidite se kluba za koji navijate, braće sa tribina, braće sa foruma i nabijem vas ovim putem na ****. Hvala.
Ljubi vas brat. U potpisu, bolestan od Sarajeva.
Uzivanje je citati svaki tvoj postjurisicduska je napisao/la:Dobro se radi na treninzima. Imaju Europske uslove, mogli smo i kompletne pripreme odraditi u našem kampu, u Sloveniju se ide samo zbog uigravanja jer nema adekvatnih protivnika u BiH, imaju u onoj kućici odlične sprave za regeneraciju, takve niko nema na ovim prostorima, imaju svaki dan masaže, opuštanja, baš počinje to dobro izgledati što se tiče uslova.
Sa drugom fazom kampa i izgradnjom smještajnih kapaciteta kamp će zaživjeti u punom kapacitetu, dobijene su dozvole pa očekujem ovo ljeto da se krene u finalizaciju te druge faze.
Što se tiče novih igrača Ćetković i Crnkić bi mogli biti ta prevaga koju smo čekali, prvi zna sve o lopti, ako ga zaobiđu povrede i dobro se spremi bit će odličan igrač za naše prilike, odgovornija verzija Stojčeva, i sigurno jako dobar kreator. Što se tiče Crnkića najspremniji igrač u klubu, jak ko tenk, ulaže puno u sebe i karijeru, pravi sportista, pored toga jako je brz i imat ćemo čini mi se prvi put dva dobra krila, prava krila koja mogu 1/1 riješiti, puhat će gore sa svih strana. Protiv slabijih ekipa sigurno treba izvesti Sarić Ćetković Husejinović Duljević Crnkić Benko i to bi bilo dovoljno. Protiv jačih jedan mora na klupu a Marko na zadnjeg veznog nek se bori sa Rustemovićem. I dalje sam mišljenja da nam fali jedan centralni vezni koji odskače od premijer lige, pisao sam to, fali nam sef, da kad je teško kad nas ganjaju kad smo pod pritiskom da mu daš loptu da stane na nju, da napravi prostor, da odmori ekipu. Tog takvog nemamo ili bar ja mislim da nemamo, tu ulogu će vjerovatno dobiti Sarić ili Ćetković pa ćemo vidjeti na šta će to izaći.
Vjerujem da su momci dobri i da će se dobro spremiti i jedva čekam derbi da vidim koliko mogu. U slučaju poraza ne smijemo pasti u depresiju kao ni u slučaju pobjede u euforiju. Drago mi je da je ekipa izolovana da su zatvoreni, samo se tako ozbiljan klub može spremiti u miru i tišini. Idemo se potući sa svima, sviđa mi se što je ekipa konačno fajterska nema manekena u većem dijelu, svi mogu i udariti i odigrati prljavu utakmicu a takve će biti stalno. Volim fizički dominantnije igrače i zasigurno da ih sad imamo.
Naša najveća prednost je širina i različiti tipovi igrača na pozicijama bekova, ofanzivnih veznih, krila i špiceva.
Imaš strogo ofanzivne bekove Almira i Hodžića i nešto defanzivnijeg Kadušića te ultra defanzivnog Balića, imaš krila Duljević/Crnkić koja vole u dribling ne robuju prostoru te Hebibovića/Bekića / Anđušića koji su starinski tip, pa vole loptu u prostor, pobrzi su kao i ovi, te Benku i Ahmetovića koji obojica imaju osjećaj za gol, ovaj drugi je dobar za probijanje bunkera, ovaj prvi je pravi golgeter. Jedino me malo strah za štopera, ali vidjet ćemo moglo bi i to fino ispasti, možda će Balić malo na štopera jer to može fino odigrati. Otom potom. Za razliku od prošle sezone ovoj ekipi vjerujem, sigurno neće birati utakmice, dat će sve od sebe da nas obraduju, naše je da im zaželimo sreću i da ih podržimo.
Litar kafe i lagano citaj postove duske hahaRahma je napisao/la:Uzivanje je citati svaki tvoj postjurisicduska je napisao/la:Dobro se radi na treninzima. Imaju Europske uslove, mogli smo i kompletne pripreme odraditi u našem kampu, u Sloveniju se ide samo zbog uigravanja jer nema adekvatnih protivnika u BiH, imaju u onoj kućici odlične sprave za regeneraciju, takve niko nema na ovim prostorima, imaju svaki dan masaže, opuštanja, baš počinje to dobro izgledati što se tiče uslova.
Sa drugom fazom kampa i izgradnjom smještajnih kapaciteta kamp će zaživjeti u punom kapacitetu, dobijene su dozvole pa očekujem ovo ljeto da se krene u finalizaciju te druge faze.
Što se tiče novih igrača Ćetković i Crnkić bi mogli biti ta prevaga koju smo čekali, prvi zna sve o lopti, ako ga zaobiđu povrede i dobro se spremi bit će odličan igrač za naše prilike, odgovornija verzija Stojčeva, i sigurno jako dobar kreator. Što se tiče Crnkića najspremniji igrač u klubu, jak ko tenk, ulaže puno u sebe i karijeru, pravi sportista, pored toga jako je brz i imat ćemo čini mi se prvi put dva dobra krila, prava krila koja mogu 1/1 riješiti, puhat će gore sa svih strana. Protiv slabijih ekipa sigurno treba izvesti Sarić Ćetković Husejinović Duljević Crnkić Benko i to bi bilo dovoljno. Protiv jačih jedan mora na klupu a Marko na zadnjeg veznog nek se bori sa Rustemovićem. I dalje sam mišljenja da nam fali jedan centralni vezni koji odskače od premijer lige, pisao sam to, fali nam sef, da kad je teško kad nas ganjaju kad smo pod pritiskom da mu daš loptu da stane na nju, da napravi prostor, da odmori ekipu. Tog takvog nemamo ili bar ja mislim da nemamo, tu ulogu će vjerovatno dobiti Sarić ili Ćetković pa ćemo vidjeti na šta će to izaći.
Vjerujem da su momci dobri i da će se dobro spremiti i jedva čekam derbi da vidim koliko mogu. U slučaju poraza ne smijemo pasti u depresiju kao ni u slučaju pobjede u euforiju. Drago mi je da je ekipa izolovana da su zatvoreni, samo se tako ozbiljan klub može spremiti u miru i tišini. Idemo se potući sa svima, sviđa mi se što je ekipa konačno fajterska nema manekena u većem dijelu, svi mogu i udariti i odigrati prljavu utakmicu a takve će biti stalno. Volim fizički dominantnije igrače i zasigurno da ih sad imamo.
Naša najveća prednost je širina i različiti tipovi igrača na pozicijama bekova, ofanzivnih veznih, krila i špiceva.
Imaš strogo ofanzivne bekove Almira i Hodžića i nešto defanzivnijeg Kadušića te ultra defanzivnog Balića, imaš krila Duljević/Crnkić koja vole u dribling ne robuju prostoru te Hebibovića/Bekića / Anđušića koji su starinski tip, pa vole loptu u prostor, pobrzi su kao i ovi, te Benku i Ahmetovića koji obojica imaju osjećaj za gol, ovaj drugi je dobar za probijanje bunkera, ovaj prvi je pravi golgeter. Jedino me malo strah za štopera, ali vidjet ćemo moglo bi i to fino ispasti, možda će Balić malo na štopera jer to može fino odigrati. Otom potom. Za razliku od prošle sezone ovoj ekipi vjerujem, sigurno neće birati utakmice, dat će sve od sebe da nas obraduju, naše je da im zaželimo sreću i da ih podržimo.![]()
![]()
Samo neka neko probaOsmanhodzicBuco je napisao/la:Hilmo is on fire ... Nek neko stisne napisati nesto protiv Radovca...![]()
Ne dozvoljava policija.PitarBordo je napisao/la:Haj' malo opširnije, šta si se stis'o k'o surutka.franklampard8 je napisao/la:Nece bit' nocna tekma.
I da te ne znam licno, odmah bih znao koja si stranka!hilmo je napisao/la:Samo neka neko probaOsmanhodzicBuco je napisao/la:Hilmo is on fire ... Nek neko stisne napisati nesto protiv Radovca...![]()
Hvala svima koji se zalažu za dobrobit ovog dijela foruma i hvala administraciji na ukazanom povjerenju. Potrudit ću se da opravdam povjerenje. Nadam se da ćete mi i vi pomoći u tome.
Dok čekam smjernice od @ace na početku napominjem da uvrede na račun drugih forumaša zaboravite kao i uvrede na račun igrača. Nastavite kao i do sad sa kritikama i pohvalama na račun svih.
Ja vam obećavam da će FK Sarajevo kroz nekoliko godina igrati grupne faze nekog evropskog takmičenja.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, VolimoSarajevo i 29 gostiju.