FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

HausMan
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la HausMan » 29 jun 2016, 00:33

puno je 50% a mi ga mozemo prodati sigurno za 400.000 eura, ali nista od toga vjerovatno. ja sam cuo da bi mogao doći još jedan igrač ali ga niko nije spominjao međutim ne vjerujem da imamo love.

Urbinato
Kontakt:

Post Postao/la Urbinato » 29 jun 2016, 06:12

Blueboy1 je napisao/la:Mora da je i taj Jahić neki polovnjak čim na zvaničnoj stranici nije bio slijedeći uvod:

Predsjednik Nadzornog odbora FK Željezničar, Senad Misimović i član Upravnog odbora FK Željezničar, Dejan Nikolić, po već ranije definisanoj proceduri rada dogovorili su dolazak novog fudbalera
Si ti 2011 godiste?

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 29 jun 2016, 09:00

Moze pricati ko god sta hoce, ali mi smo se pravo pojacali,jos ostali Stevanovici, Bekric, Lendric, Memija, Blagojevic, Kosoric, Kjosevski.

Ne vidim razlog za sabotiranje uprave... idemo Ljoze

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 29 jun 2016, 10:16

Mah , uprava radi sasvim korektno na sportskom dijelu , a na svim ostalim poljima radi fantasticno. Konacno funkcionisemo kao ozbiljna firma , a ne kao kao neko amatersko drustvo. Ovoj upravi moramo dati punu podrsku,drzati i disati kao jedno i ne nasjedati na kojekakve patke dusmana! Poceti od ove teme pa nadalje. Nekada je ova tema bila prava gdje su se okupljali istinski zaljubljenici u plavu boju, a danas ima tu dosta laznih Zeljovaca. Pozdrav istinskoj plavoj porodici i ne zaboravite samo zajedno mozemo do konacnog cilja...EVROPSKI ZELJEZNICAR ;)
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 29 jun 2016, 10:32

Dolaskom Sanela bice da je prelazni rok zavrsen. Dovedeno mnogo igraca i iznio bih svoje vidjenje o njima. Kao pojacanja vidim Sanela i Radinovica, dobre prinove Secerovic, Husic, Bevab i Nikolic, nit mirisu nit smrde Pozder i Lazic, promasaji Grk, Italijan i Spanac. Jutro je, mozda sam nekog i zaboravio :). Vrijeme ce pokazati, a momcima jos jednom dobrodoslica u Svetinju.

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 29 jun 2016, 10:42

samoplavi je napisao/la:Dolaskom Sanela bice da je prelazni rok zavrsen. Dovedeno mnogo igraca i iznio bih svoje vidjenje o njima. Kao pojacanja vidim Sanela i Radinovica, dobre prinove Secerovic, Husic, Bevab i Nikolic, nit mirisu nit smrde Pozder i Lazic, promasaji Grk, Italijan i Spanac. Jutro je, mozda sam nekog i zaboravio :). Vrijeme ce pokazati, a momcima jos jednom dobrodoslica u Svetinju.
Husic je pojacanje , a ne prinova vjeruj mi...Ugljesa , Sanel , Husic pa i Nikolic koji je provjeren i koji ce ukoliko dobije priliku istu znati iskoristii.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

Damek
Kontakt:

Post Postao/la Damek » 29 jun 2016, 10:46

Merhaba je napisao/la:Mah , uprava radi sasvim korektno na sportskom dijelu , a na svim ostalim poljima radi fantasticno. Konacno funkcionisemo kao ozbiljna firma , a ne kao kao neko amatersko drustvo. Ovoj upravi moramo dati punu podrsku,drzati i disati kao jedno i ne nasjedati na kojekakve patke dusmana! Poceti od ove teme pa nadalje. Nekada je ova tema bila prava gdje su se okupljali istinski zaljubljenici u plavu boju, a danas ima tu dosta laznih Zeljovaca. Pozdrav istinskoj plavoj porodici i ne zaboravite samo zajedno mozemo do konacnog cilja...EVROPSKI ZELJEZNICAR ;)

...potpis, kralju :thumbup:

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 29 jun 2016, 10:47

Merhaba je napisao/la:
samoplavi je napisao/la:Dolaskom Sanela bice da je prelazni rok zavrsen. Dovedeno mnogo igraca i iznio bih svoje vidjenje o njima. Kao pojacanja vidim Sanela i Radinovica, dobre prinove Secerovic, Husic, Bevab i Nikolic, nit mirisu nit smrde Pozder i Lazic, promasaji Grk, Italijan i Spanac. Jutro je, mozda sam nekog i zaboravio :). Vrijeme ce pokazati, a momcima jos jednom dobrodoslica u Svetinju.
Husic je pojacanje , a ne prinova vjeruj mi...Ugljesa , Sanel , Husic pa i Nikolic koji je provjeren i koji ce ukoliko dobije priliku istu znati iskoristii.
Dao Bog da svi oni pokazu da su pojacanja, a ja los prognozer. Siguran sam da ce Sanel i Radinovic ispuniti nasa ocekivanja, a za ostale ne mogu tvrditi. Bitno je sad napraviti hemiju unutar ekipe. Tu je sad trener i njegovi pomocnici kljucan.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 29 jun 2016, 11:19

Damek je napisao/la:
Merhaba je napisao/la:Mah , uprava radi sasvim korektno na sportskom dijelu , a na svim ostalim poljima radi fantasticno. Konacno funkcionisemo kao ozbiljna firma , a ne kao kao neko amatersko drustvo. Ovoj upravi moramo dati punu podrsku,drzati i disati kao jedno i ne nasjedati na kojekakve patke dusmana! Poceti od ove teme pa nadalje. Nekada je ova tema bila prava gdje su se okupljali istinski zaljubljenici u plavu boju, a danas ima tu dosta laznih Zeljovaca. Pozdrav istinskoj plavoj porodici i ne zaboravite samo zajedno mozemo do konacnog cilja...EVROPSKI ZELJEZNICAR ;)

...potpis, kralju :thumbup:
:thumbup:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 29 jun 2016, 11:22

Od kud znas molim te za ove strance da su promašaji niti si ih gledao niti si upoznat sa njihovim kvalitetima.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 29 jun 2016, 11:25

cruz40 je napisao/la:
Od kud znas molim te za ove strance da su promašaji niti si ih gledao niti si upoznat sa njihovim kvalitetima.
Ne znam. Samo pretpostavljam iz vidjenog na treninzima i reakcijama raje koja je skoknula do Kupresa. Grk je vec promasaj jer prosli smo pola vazan dio priprema, a on nije trenirao. Ne znamo ni da li ce Radinovic i Sanel biti pojacanja. Samo pretpostavljam.

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 29 jun 2016, 11:29

samoplavi je napisao/la:
cruz40 je napisao/la:
Ne znam. Samo pretpostavljam iz vidjenog na treninzima i reakcijama raje koja je skoknula do Kupresa. Grk je vec promasaj jer prosli smo pola vazan dio priprema, a on nije trenirao. Ne znamo ni da li ce Radinovic i Sanel biti pojacanja. Samo pretpostavljam.
Ma ko ce znati ko ce biti pojacanje, daj Boze da budu svi pojačanja. :D

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 29 jun 2016, 12:12

samoplavi je napisao/la:
cruz40 je napisao/la:
Trener ce biti kljucni. Na njemu je velika odgovornost. Svjestan je toga, nadam se i na njemu je sad da ukomponuje pravu ekipu. Mnogo je igraca promijenjeno u pola godine i to nam je veliki minus. Ovo se vise nikad ne smije dogoditi. Malo vremena je ostalo do derbija, tu cem faliti par kljucnih igraca a ta utakmica moze odrediti nastavak sezone.

siromzatvorenihociju
Kontakt:

Post Postao/la siromzatvorenihociju » 29 jun 2016, 12:17

kakav Dejan i kakav Senad...Uz svo duzno postovanje covjek se ne razumije u fudbal. O Dejanu necu ni da govorim. I kako otkud znamo kakvi su novi igraci, pa ovo je 21. vijek, postoje statistike i internet na kome se sve moze vidjeti. Promasaj.

novi
Kontakt:

Post Postao/la novi » 29 jun 2016, 12:23

samoplavi je napisao/la:
cruz40 je napisao/la:
Ja mislim da prelazni rok još uvijek nije završen, i da će biti još jedan ili dva dolaska, a isto i odlaska.

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 29 jun 2016, 12:29

siromzatvorenihociju je napisao/la:kakav Dejan i kakav Senad...Uz svo duzno postovanje covjek se ne razumije u fudbal. O Dejanu necu ni da govorim. I kako otkud znamo kakvi su novi igraci, pa ovo je 21. vijek, postoje statistike i internet na kome se sve moze vidjeti. Promasaj.
Vala si mogao kao prvi post sta pametnije ali eto bitno je lupetati nesta.
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 29 jun 2016, 12:30

Novi, odlazaka moze biti jer smo s novim dolascima opet pretjerali s brojem igraca u prvom timu. Dolazaka vjerujem da nece biti vise osim ako ne iskrsne nesto neplanirano i sto se ne smije propustiti.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 29 jun 2016, 12:41

Ma super je ovo sve, toliko super da po meni bolje nije moglo. Poštujem različita mišljenja, ali treba argumentovano izložiti koga smo još mogli dovesti pored/umjesto dovedenih, a mislim da smo sve realno moguće iscrpili.

Imamo veoma ambicioznog trenera, koji već polako shvata gdje je došao, sigurno gori od želje za dokazivanjem, a vjerujem da ima kapacitete da se iznese sa ovom situacijom na najbolji mogući način.

Treba sklopiti ekipu od repa do glave, izgraditi timski duh, uigrati to sve i motivisati, ali jedno je sigurno, sve potrebne komadiće puzle ima!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 29 jun 2016, 13:06

TikTak je napisao/la:
TikTak je napisao/la:Mahalska je. U vise lokala veceras se prica da je doslo malo do razmimoilazenja stavova u celnistvu kluba. Navodno da se pojedincima ne dopada to sto Misimovic vlada kao autokrata. Navodno se sprema novo raspisivanje konkursa za trenere u omladinskim selekcijama. Malo me brinu i ove slike s Kupresa, Misimovic, Cenan i Dejo sami na tribinama? Ako moze neko od upucenijih reci ima li istine u ovome.

http://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar- ... ika/21003/

Mahala je uvijek sve znala :).
Sto se prica ili je bilo ili ce biti. Ne znam cemu sad ovo za omladinske selekcije?

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 29 jun 2016, 13:11

Pa najavljeno je da se ide u rekonstrukciju omladinskog pogona i da se nekim trenerima nece produziti ugovori. Zavodi se red i na tom polju.
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t i 52 gosta.