FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

jurisicduska
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la jurisicduska » 29 jun 2016, 02:02

Sarić je odigrao 31 utkamicu za Slobodu prošle sezone oko 2500 minuta. I kako da čovjek sad nastavi s tobom diskutovati normalno?

Hajde da pokušamo nekako nadoći na mišljenje neko. Prvo se upoznaj malo sa igračima, imaš Internet, sve ti dostupno. Pa se vrati da porazgovaramo fino. Bez tenzija.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 jun 2016, 02:04

belosevic28 je napisao/la:Jarane kad neofirno svrsavas na meljinu djecu, prredji navijati za njih, nemoj nas gusiti ziv bio, taman tema prodisala malo. Cuj Saric bio klupa u Slobodi?! Idi prati uzivo Secerovica kao sto si to i u Nizozemskoj radio...
Da li imamo sampionsku ekipu? Ili za evropu mozda?
Tvoje misljenje? Sve idealno? Uprava radi dobar posao?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 29 jun 2016, 02:05

Denchi brate imaš temu o upravi. Molim te da ta pitanja tamo postaviš ova prva dva su korektna.

Odgovorit ću ti evo ja.

Golmanski par zasigurno nemamo lošiji od drugih ekipa. Pavlović i Adilović obojica mogu biti prvi golmani bez problema.

Bekove imamo sigurno najbolje u ligi. Bekić, Kadušić, Hodžić, Balić, pa može i Hebibović i Crnkić po potrebi. Znači za sve tipove formacija i za sve uzraste što bi rekli.

Na štoperima smo potanki mora se priznati. Tu su skoro sve ekipe iz vrha bolje popunjene.

Vezni red jedino željezničar ima jači.

Krila nema niko ni blizu jaka ko mi. Kao ni napadače. Duljević Hodžić Said Hebibović Anđušić Crnkić
Bekić Ahmetović Benko. Nema jače jednostavno.

Stoga nije da možeš reći da imaš šampione ali sigurno imaš ekipu koja može uz malo sportske sreće biti prva i uz pravu podršku.

A i prelazni rok nije ni počeo. Možda bude neki veznjak fin. Haj mu ga sad znaj.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 jun 2016, 02:18

jurisicduska je napisao/la:Sarić je odigrao 31 utkamicu za Slobodu prošle sezone oko 2500 minuta. I kako da čovjek sad nastavi s tobom diskutovati normalno?

Hajde da pokušamo nekako nadoći na mišljenje neko. Prvo se upoznaj malo sa igračima, imaš Internet, sve ti dostupno. Pa se vrati da porazgovaramo fino. Bez tenzija.
Dobro za Sarica je lapsus moj, jeste igrao dosta i nije bio na klupi, ponesu me price sa prepucavanja...
Opet za njega cu reci dobar je igrac ali ne treba zaboravit u kojem veznom je igrao i u kojem je kod nas?
Dakle u slobodi je imao iza sebe stjepanovica, pored sebe ordagica i zebu, ne znam veselinovica lijevo...uigranu skvadru...kod nas se treba uklopit iako ne treba dobrim igracima puno mi osiguraca pravog nemamo, rustem to nije...to poprilicno brine, pogotovo kad vidis da i ne pomisljaju da takav neko dodje, drugi timovi imaju taj tip igraca, i dobre stopere....po meni prednost velika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 jun 2016, 02:22

jurisicduska je napisao/la:Denchi brate imaš temu o upravi. Molim te da ta pitanja tamo postaviš ova prva dva su korektna.

Odgovorit ću ti evo ja.

Golmanski par zasigurno nemamo lošiji od drugih ekipa. Pavlović i Adilović obojica mogu biti prvi golmani bez problema.

Bekove imamo sigurno najbolje u ligi. Bekić, Kadušić, Hodžić, Balić, pa može i Hebibović i Crnkić po potrebi. Znači za sve tipove formacija i za sve uzraste što bi rekli.

Na štoperima smo potanki mora se priznati. Tu su skoro sve ekipe iz vrha bolje popunjene.

Krila nema niko ni blizu jaka ko mi. Kao ni napadače. Duljević Hodžić Said Hebibović Anđušić Crnkić

Stoga nije da možeš reći da imaš šampione ali sigurno imaš ekipu koja može uz malo sportske sreće biti prva i uz pravu podršku.

A i prelazni rok nije ni počeo. Možda bude neki veznjak fin. Haj mu ga sad znaj.
Ne mogu se slozit za vezni red nikako... Niti da adilovic moze biti prvi golman u ekipi koja se bori za top 3,
Ostalo ok, al valjda sta sleti u tom prelaznom da i ja zapjevam....

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 29 jun 2016, 02:23

Samo kakav bas kavalitetan veznjak i stoper nam fale. I ne mogu nikako da svarim da se ne mogu organizirati da iste dovedu. Ja vjerujem da ima i da ce biti takvih igraca na trzistu i tu zaista ne bi trebalo zaliti da se plate,isplatice se na kraju sezone sigurno

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 jun 2016, 02:24

Semsudin bi mogao biti najvece pojacanje, konacno imamo sirovinu od napadaca za skok i laktanje! To u ovoj ligi fino prolazi. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 29 jun 2016, 02:39

Koji lik moras biti da bi momka koji je na probi u nasem Klubu zvao kitom, momka koji gine za Sveti dres zvao seljakom, postavljao slike njegove djevojke, sprdao se sa istom... Nekad fakat pozelim znati ko ste vi ustvari, sta ste vi u zivotu ostvarili, koga vi ''vodate'' pa sebi dajete za pravo srati i pljuvati po svemu... Nekad je ovo bilo mjesto za normalnu raspravu, sad je ljeciliste vlastitih frustracija...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 29 jun 2016, 02:48

Ja sam jedan od prvih koji je uputio teske kritike prema upravi, pa sam nazvan raznim rijecima. Nekada se znao kontrolisati i ne ulaziti u rasprave, a nekada primjereno ili ne primjereno reagovao.
Ali sam u jednom trenutku sam sebe kaznio i nisam dugo nista pisao.

Zelim da pozdravim Duskinu ideju i da cestitam Hilmi.

Hilmo imas punu podrsku i ukoliko pređem granicu primjerenog pisanja ili se udaljim od teme najispravnije ce biti da reagujes i imas moju podrsku u tome.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 29 jun 2016, 03:36

@Hilmo
Sa srećom, neće ti bit lahko, mi smo bolesna bordo nacija. :mrgreen:

Što se tiče Marka, evo reći ću i ovdje, on jednostavno mora igrati u prvoj postavi i tačka. Trebao je i u prošloj sezoni, nadam se da se svi slažemo u tome. Ako on bude na klupi, trebaju se ranit svi redom u sš.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 29 jun 2016, 04:11

@shaman7 iznio si svoj stav vezano za menadžera igrača koji je na probi i ja necu ulaziti u to na nacin da potvrdim ili osporavam jer nemam informacije da bih mogao zauzeti neki stav.
Ono sto mene zanima jeste:
Kao prvo da li zelis da kazes da zbog odredenih saznanja ne treba surađivati sa nekm menadžerima ili treba ali uz dozu nekog opreza.
U ovom slucaju doza opreza je ta proba, ali na kraju Hurtic ili taj tim za transfere bi trebao biti taj koji procjenjuje da li igrac zadovoljava i zasluzuje priliku da potpise ugovor sa nama.

Drugo, mozda trebamo zanemariti ulogu igracevog menadžera i koncentrisati se na odgovornost trenera ili tima za transfere jer su upravo oni ti koji bi trebali da zastupaju i stite interese kluba i u okviru tih interesa odluce da li je neki igrac kvalitet da mu se da sansa u nasem dresu.
Menader svakako zastupa igraceve i svoje interese a ne interese kluba pa samim tim ne bi trebao biti u prvom planu.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 29 jun 2016, 09:27

DenchiNL je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Denchi brate imaš temu o upravi. Molim te da ta pitanja tamo postaviš ova prva dva su korektna.

Odgovorit ću ti evo ja.

Ne mogu se slozit za vezni red nikako... Niti da adilovic moze biti prvi golman u ekipi koja se bori za top 3,
Ostalo ok, al valjda sta sleti u tom prelaznom da i ja zapjevam....
Ne moze Adilovic, ali moze Irfan Fejzic. HAJ ZDRAVO!

ColdDemon
Kontakt:

Post Postao/la ColdDemon » 29 jun 2016, 09:32

DenchiNL je napisao/la:
ColdDemon je napisao/la: Argumenti su ti nula bodova, iskreno. Koji je to trofej Radinović osvojio? Ispao iz lige s Borcem. I on će se dobro snaći u Melji, a Četković neće kod nas...hmmmmoookkk
Šećerović nije bio među tri najbolja igrača Radnika, da se razumijemo. Daleko od toga da je klasa. Za Blagojevića se može reći da je i stagnirao jer, da je imao formu sa početka sezone kada su igrali Evropu, barem bi ga neko tražio da ide vani, da se proda.
Previše potcjenjuješ ekipu u kojoj se može desiti da krila zaigraju Duljević i Hodžić, a u sredini da budu Sarić i Četković te Said iza napadača. Meni to uopšte ne zvuči loše...
Budi malo realniji. Pričamo o nastupajućoj sezoni, a ne ko je bio jači u prošloj.
Prije svega Ugljesa ima talenta, mlad igrac, 1m85, i da ne uspije ove sezone nece se tjerati jer moze izrasti/izgraditi u dobrog igraca i zaraditi na njemu...

Cetkovic ima 29 godina i gurao ga je roki mijatovic gdje je stigao i opet prosle godine ja nisam znao ko je lik...a za ovog iz borca jesam jbg....znaci on ako ne uspije ove (polu)sezone ide raskid....a u godinama je kad treba razvaljivati....

Secerovica sam gledao i uzivo i ranije po holandiji, on zna igrati odlicno, da li je u radniku igra 100% mogucnosti , nije sigurno ali nema dvojbe da momak ima tehniku i zadnji pas odlican...pogledaj par klipova od prije....

Blagojevic jedina konstanta u timu kona...i ne valja jer se nije prodao??? Jel se Benko prodao? Tacno tako...smijesan komentar....

Mi smo igrali proslu sezonu sa krilima pa je ucinak i efektivnost tih krila bilo za plakat i kosu cupat, sta da ocekujem sad??? Ako kojim zlom zaigramo sa trokutom Saric-cetkovic-said primicemo 5 u pola...

Ne potcjenjujem nas ali ni ostale...nema razloga ne biti realan i reci kad neko dovede par dobrih igraca, svaki igrac je upitnik, nebitno kako se zove, ali je manja sansa na flop ako su to opste poznata imena ili talenti...
A eto vidjecemo sve....
Sve ovo što si napisao za igrače koje poznaješ i ne poznaješ, ne govori ama baš ništa u prilog tome ko će biti dobar a ko ne.
U tome i jeste fora. Nemaš dovoljno informacija a voliš da preventivno pljuješ.
Isti slučaj kao "stručnjak" sa nickom Besic. Ispljuvao je neke igrače koji su došli, a mijenjao bi Radovca i dao još para za Žeravicu ili Petraka iz Svinjskog. E sad, da ih mi dovodimo a da nisu bili u Svinjskom, ne vidim kako ih ne bi isto popljuvao na osnovu CV-a jer su klubovi gdje su pomenuti igrači igrali prije Svinja, u najmanju ruku bezvezni.
Ja ne tvrdim da će svi oni biti pojačanja, ali nema razloga ni da kažem da neće biti. Teren je mjerilo. Došli smo do tačke kada nam ne valjaju igrači koji su bili standardni u češkoj ligi a dovodili bi "provjerene" igrače iz Škendije...zato što imamo strašan skauting na forumima koji se sastoji iz provjeravanja kome uskoro ističe ugovor, preko TM-a. I onda ide priča "ako ovoga ne dovedemo, trebaju se svi objesiti".

prdimahovina
Kontakt:

Post Postao/la prdimahovina » 29 jun 2016, 10:22

fucku je napisao/la:NE valja vam kad se pisu CINJENICE o upravi, ne valja vam kad se pisu REALNE stvari o ekipi.
Ovde ocito mozes proc samo ako zabijes glavu u zemlju i vices najbolji smo najaci smo.
Eto najbolji smo, doveli smo 10 igraca, nezna se koji je bolji, daleko smo ispred svih ostalih u ligi, za to smo realno i imali predispozicije, to su najavili i 'vodeci ljudi kluba'... pa eto. ocito sam ja u zabludi, valjda mi se cini samo da nas lazu sta god da kazu, ja sam kriv.
Ako ne osvojimo nista ni ove godine a slucajno izborimo europu, zadovoljite se tim, predstavite to kao tuzlaci jednim ogromnim uspjehom, eto sad ce kraj mjeseca pa ce doc NIKE, nastavite po obicaju pa taj dan im dooobro oblizite dupeta. (naravno ne obracam se svima ovdje)

Zbogom nojevi .

Mislio sam da smo BESKIČMENJACI :guz:
" srce na teren i pamet u glavu "

prdimahovina
Kontakt:

Post Postao/la prdimahovina » 29 jun 2016, 10:28

jurisicduska je napisao/la:Molim administraciju da konačno sagleda stvari iz ugla dokazanih navijača Sarajeva koji su na ovom forumu godinama i koji doprinose na ove ili one načine radu istog i svoje slobodno vrijeme žele iskoristiti u druženju, razgovoru, razmjeni mišljenja sa ljudima sa kojim ih povezuje Sarajevo.

Moje viđenje ove teme:

Da se priča o Sarajevu
Da se priča argumentovano
Da svako može reći svoje mišljenje. Ali mišljenje ne frazu ne kliše, nego mišljenje, bilo ono dobro ili loše.
Da se malo iskristališe i pročešlja po ovim novim nikovima koji odjednom dođu i počnu spamati temu svojim sranjima koja nemaju gram pokrića

Ne valja kad je jednoumlje, ali ne valja da može bilo ko u po bijela dana napraviti novi nik, početi pljuvati, i da mu je to dozvoljeno. Tek tako pljuvati znači bez ikakvog argumenta.

Djeco ja sam protiv uprave pisao 10.000 postova na svim temama i društvenim mrežama, nisam nikad napisao lopovi da nisam to obrazložio i konkretizovao, nema samo lopovi i samo su loši. Što, kako, gdje s kim.

Molim administraciju da dodjeli moderatora iz naših redova, za kojeg ona smatra da je objektivan da malo samo usmjeri temu i da prodiše, i vama i nama forumašima će biti bolje. Uzmite ovaj prijedlog u razmatranje. Ne možete vi vidjeti to, jer ne osjećate, mi koji volimo klub vidimo kad je neko protiv uprave a kad je neko protiv kluba vi to ne vidite.

Unaprijed hvala. Nadam se da ćete me podržati u ovoj akciji. Pa nek razmisle jel bolje tema normalna i zdrava ili da **** majke jedni drugima ovdje 24 h.
:thumbup: Podrška svakoj dobroj i progresivnoj ideji :thumbup:

prdimahovina
Kontakt:

Post Postao/la prdimahovina » 29 jun 2016, 10:32

jurisicduska je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Djeco ja sam protiv uprave pisao 10.000 postova na svim temama i društvenim mrežama, nisam nikad napisao lopovi da nisam to obrazložio i konkretizovao, nema samo lopovi i samo su loši. Što, kako, gdje s kim.
Kume ja nisam djete, a vala nisam nikada nikog od ovih naših nazvao taldžijom, lopovom ili šta već ne... Nikada bez argumenata nisam komentarisao ni jednog recimo igrača... Pa me lik jučer fino nazvao idiotom i reče da sam privatizovao temu. Prije toga lik reče da psujem pa kad sam tražio komentare TUĐE komentare mi kopirao. Šta da radim recimo ja koji nit je psovao tu upravu ni igrače, ja koji sam na stadonu pred tekmu prije skenera karata,... Ćutim za igrače dok ih ne vidim u barem nekoliko zvaničnih utakmica... Pa opet idiot. :D

Šta reći tada, a ostati normalan. :)
Nemoj mi se sekirati ljubi te brat. Baš zbog tog, nema među nama zle krvi, ista nas ljubav spaja, dajte da se družimo i budemo zajedno. Bolji odnos imate sa nekim drugim nego sa nama koji podržavamo Sarajevo. Dajte poštovanja malo više. Sutra će taj neko ko te nazvao idiotom sjesti do tebe na tribinu, nasekirat će se ko i ti, podijelit ćete emociju trenutak. Nije ovo više forum navijača Sarajeva nego raznovrsnih kompleksaša koji nikako da shvate zbog čeg su ovdje.
Ne sumnjam da će svi navijači FKS shvatiti šta si htjeo reći :thumbup:

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 29 jun 2016, 10:34

Onaj mali Kitanović na onom jednom videu dobro izgleda. Volio bih da potpiše jer bi se od njega dalo napraviti dobar igrač.

HzHercegovac
Kontakt:

Post Postao/la HzHercegovac » 29 jun 2016, 10:38

selam Bordo braći
jel ovaj Novaković klasični stoper ili
slika
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula

HzHercegovac
Kontakt:

Post Postao/la HzHercegovac » 29 jun 2016, 10:46

Hilmo moderator :hmmmmm:

uaaaaa moderator napolje :kafa:

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: sretno Hilmaga brate
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 29 jun 2016, 10:52

ShofaII je napisao/la:@shaman7 iznio si svoj stav vezano za menadžera igrača koji je na probi i ja necu ulaziti u to na nacin da potvrdim ili osporavam jer nemam informacije da bih mogao zauzeti neki stav.
Ono sto mene zanima jeste:
Kao prvo da li zelis da kazes da zbog odredenih saznanja ne treba surađivati sa nekm menadžerima ili treba ali uz dozu nekog opreza.
U ovom slucaju doza opreza je ta proba, ali na kraju Hurtic ili taj tim za transfere bi trebao biti taj koji procjenjuje da li igrac zadovoljava i zasluzuje priliku da potpise ugovor sa nama.

Drugo, mozda trebamo zanemariti ulogu igracevog menadžera i koncentrisati se na odgovornost trenera ili tima za transfere jer su upravo oni ti koji bi trebali da zastupaju i stite interese kluba i u okviru tih interesa odluce da li je neki igrac kvalitet da mu se da sansa u nasem dresu.
Menader svakako zastupa igraceve i svoje interese a ne interese kluba pa samim tim ne bi trebao biti u prvom planu.
Izbrisan mi je komentar, pa cu ovo shvatiti kako nepozeljna tema na forumu, mada mi nije jasno ali nema veze. Ukoliko zelis nastaviti privatno, javi mi se

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Lavcina, NeSamSafetee, SHZ82, vedinjo98, Venom i 37 gostiju.