FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 29 jun 2016, 00:53

DenchiNL je napisao/la:
Memara je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la: Cetkovic je turista, novi kolac, kako ce se snaci je lutrija....Saric je Rustemovic 2.0 sa cipom za tehniku...prakticno isti igrac...s tim da se slepao na formu ordagica,zebe i veselog....
:urnebes: :urnebes: :urnebes: Koja si ti ubleha covjece.

0:30 pogledaj sta je Saric za Rustemovica. IGRACINA!
Saric je klupa u slobodi a prvih 11 u fks...eto sta je..i nije jedini...
ne lupaj Denchi svega ti

Jesi li pratio uopšte slobodu protekle sezone?
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 29 jun 2016, 00:57

Edit

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 29 jun 2016, 00:58

slika

Šampionska.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 29 jun 2016, 00:58

hilmo je napisao/la:Ma sigurno da će biti kvalitetnih protivnika na pripremama, ali dobro bi bilo da se već zna.
@pitarbordo a jel fakat planiraš neku uživo pogledati, ili.. možda bi mogao dobiti i neki zadatak, aaa @memara? :)
:thumbup:

ColdDemon
Kontakt:

Post Postao/la ColdDemon » 29 jun 2016, 01:03

DenchiNL je napisao/la:
ColdDemon je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la: ko igra u našem veznom redu? vječni pacijent Said i ? poznati neki igrač?
A po čemu su to Radinović i Šećerović bolji od npr. Sarića i Četkovića? Vidim da pratiš sve to, pa bih volio da napišeš neke njihove komparativne prednosti...
Pod broj jedan po trofeju...
A slicnu dosta su sezonu imali obje ekipe(sloboda i radnik) jaka igra pressing, defanzivni zadatci , sve na mjestu, kontre...

Cetkovic je turista, novi kolac, kako ce se snaci je lutrija....Saric je Rustemovic 2.0 sa cipom za tehniku...prakticno isti igrac...s tim da se slepao na formu ordagica,zebe i veselog....

Secerovic je pravi zadnji vezni i uz to djeli odlicne lopte bolje nego neke 10-ke ove lige... Pa Jahic sa iskustvom, pa Blagojevic kao najjaci igrac kona, pa Bekric ako ga krene( vazda mu treba malo vise vremena)

A poredi i bilo koji drugi vezni red konkurenta.... Vidjeces da smo tu najtanji...
Argumenti su ti nula bodova, iskreno. Koji je to trofej Radinović osvojio? Ispao iz lige s Borcem. I on će se dobro snaći u Melji, a Četković neće kod nas...hmmmmoookkk
Šećerović nije bio među tri najbolja igrača Radnika, da se razumijemo. Daleko od toga da je klasa. Za Blagojevića se može reći da je i stagnirao jer, da je imao formu sa početka sezone kada su igrali Evropu, barem bi ga neko tražio da ide vani, da se proda.
Previše potcjenjuješ ekipu u kojoj se može desiti da krila zaigraju Duljević i Hodžić, a u sredini da budu Sarić i Četković te Said iza napadača. Meni to uopšte ne zvuči loše...
Budi malo realniji. Pričamo o nastupajućoj sezoni, a ne ko je bio jači u prošloj.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 29 jun 2016, 01:07

hilmo je napisao/la: @pitarbordo a jel fakat planiraš neku uživo
Planiram itekako, samo da skontam kad i gdje točno...
Samo Saraj'vo.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 29 jun 2016, 01:08

jurisicduska je napisao/la:slika

Šampionska.
:thumbup:

Ne čini mi se kao osjetno jača od drugih, ali definitivno jaka i ne lošija od drugih. Mislim da će i Novaković ipak upasti u prvih 11, pa kako će se pokazati vidjećemo. Nisam oduševljen njegovim dolaskom, ali bi mogao imati sve ono što nam je potrebno u odbrani osim tog nekog liderstva koje smo priželjkivali, visok, stamen, dobra skok igra koja će nam faliti odlaskom Barbarića... A i igrao je u jačim ligama od naše, pa vidjećemo. Podsjeća me na Torlaka :)
1946

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 29 jun 2016, 01:11

Marko Mihojević je najtalentovaniji igrač u klubu i mene samo zanima gdje će on igrati. Ja bih ga lično volio na zadnjem veznom. Ako ne mogne tu onda na štopera. Ali on mora igrati. Kupit ću sve garniture dresova nike i napisati na dvije Said a na jednoj Marko. Eto toliko mi je drag.

Volio bih da je ispalo dobro da ima neka klasa i da s njim Marko gine, ali nije Sarić za podcijeniti. Sarić je kompletan igrač, moderan.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 29 jun 2016, 01:17

jurisicduska je napisao/la:Marko Mihojević je najtalentovaniji igrač u klubu i mene samo zanima gdje će on igrati. Ja bih ga lično volio na zadnjem veznom. Ako ne mogne tu onda na štopera. Ali on mora igrati. Kupit ću sve garniture dresova nike i napisati na dvije Said a na jednoj Marko. Eto toliko mi je drag.

Volio bih da je ispalo dobro da ima neka klasa i da s njim Marko gine, ali nije Sarić za podcijeniti. Sarić je kompletan igrač, moderan.
Ma nama je najbolja opcija bio Đidić, ponajviše iz tih razloga, al' nije htio **** ga u onu ružnu seljačku facu

Marko će imati sigurno više prostora nego do sada, jer sve i da ne bude u prvih 11, imaće 2 pozicije na kojima će biti praktički prva rezervna opcija, zadnji vezni i štoper. A nije sigurno ni da će biti na klupi uopšte, svakako se mahalalo da Hurtić ne miriše Kovu, ja se ne bih iznenadio ni da Marko bude ispred njega.
1946

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 29 jun 2016, 01:19

Čestitke hilmagi :clap: :mrgreen:

Hoće li dolaziti Hilmi eventualne prijave na postove (mislim prvenstveno na ovu temu) ili to dolazi samo onim 'glavnim'?
1946

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 jun 2016, 01:22

Hilmo majstore horde su uz treba. Cestitke :D sad si pod pritiskom ko Hurtic ,samo ostro :lol: :opaopa:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 29 jun 2016, 01:30

Pravi forumski halifa, objektivan, pravedan, korektan prema onima koji imaju drugacije misljenje.

Cestitke @Hilmo mu'mine :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 29 jun 2016, 01:31

Hilmo is on fire ... Nek neko stisne napisati nesto protiv Radovca... :D :D

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 29 jun 2016, 01:38

Podrska za brata @hilmu! :)
I hajmo se svi potruditi da mu olaksamo posao,a samim tim da i ovu temu vratimo na pravi kolosjek!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 29 jun 2016, 01:41

Podrska za Hilmu novog moderatora! Zasluzio si :salut: Mozda ovo bude i dobar znak za povratak i starih forumasa.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 29 jun 2016, 01:42

pa eto nije ni losha ekipica kakve su druge,jedino se sa hurtom ne mogu pomiriti nikako,preneozbiljno bash

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 29 jun 2016, 01:44

Cestitke hilmaga :salut: :thumbup:

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 29 jun 2016, 01:50

Cestitke hilmo. Tuzno je ovo sto gledamo je li nam ekipa losija od drugih i da li smo bar u rangu sa njima, umjesto da sad imamo 2 puta jacu ekipu od svakog.. Mi dovodimo nekakve grofove i drakule iz Rumunije za kojeg me niko ne moze ubjedit da je bolji od Dzidica ili Marka ako mu bude uzimao mjesto. UPRAVA NAPOLJE
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 jun 2016, 01:53

ColdDemon je napisao/la: Argumenti su ti nula bodova, iskreno. Koji je to trofej Radinović osvojio? Ispao iz lige s Borcem. I on će se dobro snaći u Melji, a Četković neće kod nas...hmmmmoookkk
Šećerović nije bio među tri najbolja igrača Radnika, da se razumijemo. Daleko od toga da je klasa. Za Blagojevića se može reći da je i stagnirao jer, da je imao formu sa početka sezone kada su igrali Evropu, barem bi ga neko tražio da ide vani, da se proda.
Previše potcjenjuješ ekipu u kojoj se može desiti da krila zaigraju Duljević i Hodžić, a u sredini da budu Sarić i Četković te Said iza napadača. Meni to uopšte ne zvuči loše...
Budi malo realniji. Pričamo o nastupajućoj sezoni, a ne ko je bio jači u prošloj.
Prije svega Ugljesa ima talenta, mlad igrac, 1m85, i da ne uspije ove sezone nece se tjerati jer moze izrasti/izgraditi u dobrog igraca i zaraditi na njemu...

Cetkovic ima 29 godina i gurao ga je roki mijatovic gdje je stigao i opet prosle godine ja nisam znao ko je lik...a za ovog iz borca jesam jbg....znaci on ako ne uspije ove (polu)sezone ide raskid....a u godinama je kad treba razvaljivati....

Secerovica sam gledao i uzivo i ranije po holandiji, on zna igrati odlicno, da li je u radniku igra 100% mogucnosti , nije sigurno ali nema dvojbe da momak ima tehniku i zadnji pas odlican...pogledaj par klipova od prije....

Blagojevic jedina konstanta u timu kona...i ne valja jer se nije prodao??? Jel se Benko prodao? Tacno tako...smijesan komentar....

Mi smo igrali proslu sezonu sa krilima pa je ucinak i efektivnost tih krila bilo za plakat i kosu cupat, sta da ocekujem sad??? Ako kojim zlom zaigramo sa trokutom Saric-cetkovic-said primicemo 5 u pola...

Ne potcjenjujem nas ali ni ostale...nema razloga ne biti realan i reci kad neko dovede par dobrih igraca, svaki igrac je upitnik, nebitno kako se zove, ali je manja sansa na flop ako su to opste poznata imena ili talenti...
A eto vidjecemo sve....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 29 jun 2016, 02:00

Jarane kad neofirno svrsavas na meljinu djecu, prredji navijati za njih, nemoj nas gusiti ziv bio, taman tema prodisala malo. Cuj Saric bio klupa u Slobodi?! Idi prati uzivo Secerovica kao sto si to i u Nizozemskoj radio...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: miguelramos, mnon46 i 52 gosta.