ColdDemon je napisao/la:
Argumenti su ti nula bodova, iskreno. Koji je to trofej Radinović osvojio? Ispao iz lige s Borcem. I on će se dobro snaći u Melji, a Četković neće kod nas...hmmmmoookkk
Šećerović nije bio među tri najbolja igrača Radnika, da se razumijemo. Daleko od toga da je klasa. Za Blagojevića se može reći da je i stagnirao jer, da je imao formu sa početka sezone kada su igrali Evropu, barem bi ga neko tražio da ide vani, da se proda.
Previše potcjenjuješ ekipu u kojoj se može desiti da krila zaigraju Duljević i Hodžić, a u sredini da budu Sarić i Četković te Said iza napadača. Meni to uopšte ne zvuči loše...
Budi malo realniji. Pričamo o nastupajućoj sezoni, a ne ko je bio jači u prošloj.
Prije svega Ugljesa ima talenta, mlad igrac, 1m85, i da ne uspije ove sezone nece se tjerati jer moze izrasti/izgraditi u dobrog igraca i zaraditi na njemu...
Cetkovic ima 29 godina i gurao ga je roki mijatovic gdje je stigao i opet prosle godine ja nisam znao ko je lik...a za ovog iz borca jesam jbg....znaci on ako ne uspije ove (polu)sezone ide raskid....a u godinama je kad treba razvaljivati....
Secerovica sam gledao i uzivo i ranije po holandiji, on zna igrati odlicno, da li je u radniku igra 100% mogucnosti , nije sigurno ali nema dvojbe da momak ima tehniku i zadnji pas odlican...pogledaj par klipova od prije....
Blagojevic jedina konstanta u timu kona...i ne valja jer se nije prodao??? Jel se Benko prodao? Tacno tako...smijesan komentar....
Mi smo igrali proslu sezonu sa krilima pa je ucinak i efektivnost tih krila bilo za plakat i kosu cupat, sta da ocekujem sad??? Ako kojim zlom zaigramo sa trokutom Saric-cetkovic-said primicemo 5 u pola...
Ne potcjenjujem nas ali ni ostale...nema razloga ne biti realan i reci kad neko dovede par dobrih igraca, svaki igrac je upitnik, nebitno kako se zove, ali je manja sansa na flop ako su to opste poznata imena ili talenti...
A eto vidjecemo sve....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače