Dzidic kolika god da je klasa, nije nivo Jahica.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Thetraphak1921 je napisao/la:Sanel je zvijezda u usponu.![]()
Sanel je u cvijetu mladosti.hskzmostar je napisao/la:Thetraphak1921 je napisao/la:Sanel je zvijezda u usponu.![]()
Prepirete se ciji je djuturum bolji!![]()
![]()
Dobro, ne mozes porediti Sanela koji je citav zivot profesionalac i sa trideset i pet godina spremniji nego vecina lige i Dzemu koji jutro pocinje sa cigarom i tocenom.Lakoste je napisao/la:Ma yebo te starkelje, imamo i mi Dzemu al nemas od tih igraca nista. Dzidzic je bljesno par tekmi i to je to. Nego, hajmo malo predstavnici da predstavite svoje ekipe da vidimo sta nas ceka u novoj sezoni, Zrinjski mi je losiji, Sloboda mi je jos enigma, doveli su igraca a cuo sam da dovode i ovog malca http://www.transfermarkt.ba/luka-miluno ... ler/156721 pa bi mogli biti jaci. Napad ih ebe doduse. Siroki tanak, Radnik tanak, mi i zeljeznicar enigme.
High je napisao/la:Selam uposlenicima na Odjelu za fatmirizaciju i bošnjizaciju!
Necu vala se radovati ako izgube od chi.fu.ta, bolje I Sloboda nego oni gadovi.joker90 je napisao/la:Izraelci ce rascetvoriti Slobodu!!
Izraelci ce raskovati Slobodu!!MocMahale444 je napisao/la:Necu vala se radovati ako izgube od chi.fu.ta, bolje I Sloboda nego oni gadovi.joker90 je napisao/la:Izraelci ce rascetvoriti Slobodu!!
Misimovićeva razaračka kamata je više slikovitija.Maticar je napisao/la:chifuttiii će rasturiti slobodu ko sisoje dinokija u fejs tu fejs
Zaboravljas, ti si zaboravio na dan utakmice kad sloboda72 pocne stavljati dove. Ovo nisu one jake chifche sto su nas pojeli.joker90 je napisao/la:Izraelci ce raskovati Slobodu!!MocMahale444 je napisao/la:Necu vala se radovati ako izgube od chi.fiu.ta, bolje I Sloboda nego oni gadovi.joker90 je napisao/la:Izraelci ce rascetvoriti Slobodu!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.