uprava napolje

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Iz odbrane nam je otisao Barbaric, Kallasi, Berberovic i KramarDenchiNL je napisao/la:
U odbrani jesmo slabiji + neuigrani,
Vezni red malo bolji nego prosle godine,
Ali smo zavrsili van top 3 prosle godine....
Nismo adekvatno rijesili ni odbranu ni vezu...
samo jedno cetkovic ti je najvece pojacanje zivi bili pa vidjeliSiouxLukavac je napisao/la:Zadovoljan sam sa Sarićem, Ahmetovićem, Balićem Hodžićem i Husejnovićem.
Ne zadovoljan sam sa Ćetkovićem i Crnkićem.
Razočaran i ljut sam na dovođenju Novakovića, a bit ću i ako potpiše taj novi što je na probi.
Komentarisat Adilovića, Hebibovića i Anđušića ne želim jer su "stari" igraci od kojih plaho ne ocekujemo a mogu nam pomoći u nekim situacijama.
Nismo nista losije igrace dovodili u odnosu na ostale ekipe iz vrha, ali nismo ni puno bolje.
Nit mozemo reci da smo bolji od drugih, nit da smo losiji. Kvalitetom su svi tu podjenaki, faktor srece, samopouzdanje, htjenje i dobra taktika ce presuditi i neku ekipu izbaciti na povrsinu.
Nismo trebali nit dovoditi prosjecne i ispodprosjecne igrace i tako nagomilavat igrače pa kasnije raskidat ugovore, masovno. Da se mjesto Novakovića doveo kvalitetan stoper, da se mjesto tog Kitanovića sto je na probi doveo kvalitetan vezni, i uz ostanak Benke i Dulje imali mi neuporedivo jacu ekipu u odnosu na proslu sezonu.
A znam sve... više onako iz nestrpljenja postavljam pitanja... Da mi hoće neko reći kad i gdje makar me i slagao, već sam pripremio sve da idemo u Slo da pogledam... Moram vidjeti Saida, Benku i Harisa u istoj ekipi, a ne znam da će to dočekati PL, nisam siguran tj...hilmo je napisao/la:@pitarbordo
Što se tiče utakmica u Sloveniji fakat nigdje niko nije objavio s kim ćemo igrati, da li još ništa nije dogovoreno ili... nezzz
jurisicduska je napisao/la:Molim administraciju da konačno sagleda stvari iz ugla dokazanih navijača Sarajeva koji su na ovom forumu godinama i koji doprinose na ove ili one načine radu istog i svoje slobodno vrijeme žele iskoristiti u druženju, razgovoru, razmjeni mišljenja sa ljudima sa kojim ih povezuje Sarajevo.
Moje viđenje ove teme:
Da se priča o Sarajevu
Da se priča argumentovano
Da svako može reći svoje mišljenje. Ali mišljenje ne frazu ne kliše, nego mišljenje, bilo ono dobro ili loše.
Da se malo iskristališe i pročešlja po ovim novim nikovima koji odjednom dođu i počnu spamati temu svojim sranjima koja nemaju gram pokrića
Ne valja kad je jednoumlje, ali ne valja da može bilo ko u po bijela dana napraviti novi nik, početi pljuvati, i da mu je to dozvoljeno. Tek tako pljuvati znači bez ikakvog argumenta.
Djeco ja sam protiv uprave pisao 10.000 postova na svim temama i društvenim mrežama, nisam nikad napisao lopovi da nisam to obrazložio i konkretizovao, nema samo lopovi i samo su loši. Što, kako, gdje s kim.
Molim administraciju da dodjeli moderatora iz naših redova, za kojeg ona smatra da je objektivan da malo samo usmjeri temu i da prodiše, i vama i nama forumašima će biti bolje. Uzmite ovaj prijedlog u razmatranje. Ne možete vi vidjeti to, jer ne osjećate, mi koji volimo klub vidimo kad je neko protiv uprave a kad je neko protiv kluba vi to ne vidite.
Unaprijed hvala. Nadam se da ćete me podržati u ovoj akciji. Pa nek razmisle jel bolje tema normalna i zdrava ili da **** majke jedni drugima ovdje 24 h.
Pod broj jedan po trofeju...ColdDemon je napisao/la:A po čemu su to Radinović i Šećerović bolji od npr. Sarića i Četkovića? Vidim da pratiš sve to, pa bih volio da napišeš neke njihove komparativne prednosti...DenchiNL je napisao/la: ko igra u našem veznom redu? vječni pacijent Said i ? poznati neki igrač?
90% u Catezu ce biti igraci. Sad gdje ima blizu stadionu ne bih znao, al mislim da je KranjPitarBordo je napisao/la:A znam sve... više onako iz nestrpljenja postavljam pitanja... Da mi hoće neko reći kad i gdje makar me i slagao, već sam pripremio sve da idemo u Slo da pogledam... Moram vidjeti Saida, Benku i Harisa u istoj ekipi, a ne znam da će to dočekati PL, nisam siguran tj...hilmo je napisao/la:@pitarbordo
Što se tiče utakmica u Sloveniji fakat nigdje niko nije objavio s kim ćemo igrati, da li još ništa nije dogovoreno ili... nezzz
DenchiNL je napisao/la: Cetkovic je turista, novi kolac, kako ce se snaci je lutrija....Saric je Rustemovic 2.0 sa cipom za tehniku...prakticno isti igrac...s tim da se slepao na formu ordagica,zebe i veselog....
Mislim da nismo dovoljno pojacali vezu za titulu kao ni poziciju stopera, sad imamo 2 stopera, ne odlicna, nego 2 u totalu....Sloboda ima bolji stoperski par...hilmo je napisao/la:Ja mislim da smo vezu dobro sredi... ima tu mnogo kombinacija.
Odbrana jes malo sumnjiva ali sredit će se to.
@pitarbordo
Podrška za @duškin prijedlog.
Saric je klupa u slobodi a prvih 11 u fks...eto sta je..i nije jedini...Memara je napisao/la:DenchiNL je napisao/la: Cetkovic je turista, novi kolac, kako ce se snaci je lutrija....Saric je Rustemovic 2.0 sa cipom za tehniku...prakticno isti igrac...s tim da se slepao na formu ordagica,zebe i veselog....![]()
![]()
Koja si ti ubleha covjece.
0:30 pogledaj sta je Saric za Rustemovica. IGRACINA!