FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pasica
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pasica » 29 jun 2016, 00:03

Kad vec pisemo zelje, mozemo li banovati insajdere? Znaci ko god napise dolazi ovaj-onaj, potpisuje 100% u ponedeljak, BAN!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 29 jun 2016, 00:03

Može ako ne dođe. Hahahaha cijena za hajcanje se mora platiti.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 29 jun 2016, 00:05

Raja i ja sam za dušku ali nije problem moderator imamo Zagora mada bi i duška bio super ili da ostanu obadva ali problem je što nas je više sa kontra stavovima realnijim koji želimo pričati, razmjenjivati mišljenja, komentarisati ,objavljivati novosti a ne samo pljuvati ja mislim da je broj takvih mnogo veči od ovih što im ništa ne valja.Nisam za to da i oni napuste stranicu niti bilo ko ali da se red zavede jesam i to 100 %.
Sarajevo ljubavi moja!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 29 jun 2016, 00:05

jurisicduska je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Djeco ja sam protiv uprave pisao 10.000 postova na svim temama i društvenim mrežama, nisam nikad napisao lopovi da nisam to obrazložio i konkretizovao, nema samo lopovi i samo su loši. Što, kako, gdje s kim.
Kume ja nisam djete, a vala nisam nikada nikog od ovih naših nazvao taldžijom, lopovom ili šta već ne... Nikada bez argumenata nisam komentarisao ni jednog recimo igrača... Pa me lik jučer fino nazvao idiotom i reče da sam privatizovao temu. Prije toga lik reče da psujem pa kad sam tražio komentare TUĐE komentare mi kopirao. Šta da radim recimo ja koji nit je psovao tu upravu ni igrače, ja koji sam na stadonu pred tekmu prije skenera karata,... Ćutim za igrače dok ih ne vidim u barem nekoliko zvaničnih utakmica... Pa opet idiot. :D

Šta reći tada, a ostati normalan. :)
Nemoj mi se sekirati ljubi te brat. Baš zbog tog, nema među nama zle krvi, ista nas ljubav spaja, dajte da se družimo i budemo zajedno. Bolji odnos imate sa nekim drugim nego sa nama koji podržavamo Sarajevo. Dajte poštovanja malo više. Sutra će taj neko ko te nazvao idiotom sjesti do tebe na tribinu, nasekirat će se ko i ti, podijelit ćete emociju trenutak. Nije ovo više forum navijača Sarajeva nego raznovrsnih kompleksaša koji nikako da shvate zbog čeg su ovdje.
A znam ja to kume moj sve, neki zaboravljaju. Ali nejse.. :salut:

Niti neko treba napustiti ovaj forum, niti neko treba od nekog da traži to - svi smo tu okupljeni oko iste ideje, iste ljubavi, FK Sarajevo... Ali neki idu u krajnost... pozitivno ili negativno... I vrijeđaju druge.. bespotrebno.
Samo Saraj'vo.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 29 jun 2016, 00:07

sekac je napisao/la:Raja i ja sam za dušku ali nije problem moderator imamo Zagora mada bi i duška bio super ili da ostanu obadva ali problem je što nas je više sa kontra stavovima realnijim koji želimo pričati, razmjenjivati mišljenja, komentarisati ,objavljivati novosti a ne samo pljuvati ja mislim da je broj takvih mnogo veči od ovih što im ništa ne valja.Nisam za to da i oni napuste stranicu niti bilo ko ali da se red zavede jesam i to 100 %.

Pa nema potrebe da bilo ko napušta stranicu samo da se vodi zdrav razgovor. Da se ne pljuje Rustemović jer je dini loša frizura i da se Said ne naziva invalidom. Da mi je gdje pri ruci bio nakon te rečenice ne bi ništa od njeg ostalo al hajd. Pa opet ne vrijeđam iako mi je povukao živac iz petnih žila.

I ima finih forumaša, hilmo forumaš godine, zašto on ne bi mogao, ima nas raznih. Ima nas za svašta. Ali brate normalno da se razgovara.

Nema fora s mora, i iz vrtića, moj babo jači od tvog babe. Nego fino.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 29 jun 2016, 00:08

jurisicduska je napisao/la:Molim administraciju da konačno sagleda stvari iz ugla dokazanih navijača Sarajeva koji su na ovom forumu godinama i koji doprinose na ove ili one načine radu istog i svoje slobodno vrijeme žele iskoristiti u druženju, razgovoru, razmjeni mišljenja sa ljudima sa kojim ih povezuje Sarajevo.

Moje viđenje ove teme:

Da se priča o Sarajevu
Da se priča argumentovano
Da svako može reći svoje mišljenje. Ali mišljenje ne frazu ne kliše, nego mišljenje, bilo ono dobro ili loše.
Da se malo iskristališe i pročešlja po ovim novim nikovima koji odjednom dođu i počnu spamati temu svojim sranjima koja nemaju gram pokrića

Ne valja kad je jednoumlje, ali ne valja da može bilo ko u po bijela dana napraviti novi nik, početi pljuvati, i da mu je to dozvoljeno. Tek tako pljuvati znači bez ikakvog argumenta.

Djeco ja sam protiv uprave pisao 10.000 postova na svim temama i društvenim mrežama, nisam nikad napisao lopovi da nisam to obrazložio i konkretizovao, nema samo lopovi i samo su loši. Što, kako, gdje s kim.

Molim administraciju da dodjeli moderatora iz naših redova, za kojeg ona smatra da je objektivan da malo samo usmjeri temu i da prodiše, i vama i nama forumašima će biti bolje. Uzmite ovaj prijedlog u razmatranje. Ne možete vi vidjeti to, jer ne osjećate, mi koji volimo klub vidimo kad je neko protiv uprave a kad je neko protiv kluba vi to ne vidite.

Unaprijed hvala. Nadam se da ćete me podržati u ovoj akciji. Pa nek razmisle jel bolje tema normalna i zdrava ili da **** majke jedni drugima ovdje 24 h.
Ova tema je vec odavno prestala da sluzi svrsi kojoj je namjenjena. Moja puna podrska za tvoj prijedlog, u protivnom za mene je pisanje ovdje uzaludno i bezpredmetno. Mislim i znam da moje misljenje dijeli veliki broj dobronamjernih forumasa. Onih koji su spremni konstruktivno i na civilizovan nacin razmijeniti iste, slicne ali i ptpuno suprostavljene stavove.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 jun 2016, 00:10

obiteljskicovjek je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Molim administraciju da konačno sagleda stvari iz ugla dokazanih navijača Sarajeva koji su na ovom forumu godinama i koji doprinose na ove ili one načine radu istog i svoje slobodno vrijeme žele iskoristiti u druženju, razgovoru, razmjeni mišljenja sa ljudima sa kojim ih povezuje Sarajevo.

Moje viđenje ove teme:

Da se priča o Sarajevu
Da svako može reći svoje mišljenje. Ali mišljenje ne frazu ne kliše, nego mišljenje, bilo ono dobro ili loše.
Da se malo iskristališe i pročešlja po ovim novim nikovima koji odjednom dođu i počnu spamati temu svojim sranjima koja nemaju gram pokrića

Ne valja kad je jednoumlje, ali ne valja da može bilo ko u po bijela dana napraviti novi nik, početi pljuvati, i da mu je to dozvoljeno. Tek tako pljuvati znači bez ikakvog argumenta.

Djeco ja sam protiv uprave pisao 10.000 postova na svim temama i društvenim mrežama, nisam nikad napisao lopovi da nisam to obrazložio i konkretizovao, nema samo lopovi i samo su loši. Što, kako, gdje s kim.

Molim administraciju da dodjeli moderatora iz naših redova, za kojeg ona smatra da je objektivan da malo samo usmjeri temu i da prodiše, i vama i nama forumašima će biti bolje. Uzmite ovaj prijedlog u razmatranje. Ne možete vi vidjeti to, jer ne osjećate, mi koji volimo klub vidimo kad je neko protiv uprave a kad je neko protiv kluba vi to ne vidite.

Unaprijed hvala. Nadam se da ćete me podržati u ovoj akciji. Pa nek razmisle jel bolje tema normalna i zdrava ili da **** majke jedni drugima ovdje 24 h.
Ova tema je vec odavno prestala da sluzi svrsi kojoj je namjenjena. Moja puna podrska za tvoj prijedlog, u protivnom za mene je pisanje ovdje uzaludno i bezpredmetno. Mislim i znam da moje misljenje dijeli veliki broj dobronamjernih forumasa. Onih koji su spremni konstruktivno i na civilizovan nacin razmijeniti iste, slicne ali i ptpuno suprostavljene stavove.

Red je da tema konacno stane na noge. Podrzavam sve sto vodi konstruktivnoj raspravi bez psovki i uvreda.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 29 jun 2016, 00:12

Pitar bordo sve što mislim objasnio sam ti u PP i sad isto mislim o tebi ti vrlo dobro znaš da je to mišljenje OK. Ovde treba još jedan moderator ja mislim uz Zagora ili duška ili Hilmo i da se administratoru skrene pažnja na pojedince koji smaraju temu i onda fino zavesti red a može se ljudi ne treba nam puno vjerujte.
Sarajevo ljubavi moja!

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 29 jun 2016, 00:13

Moje viđenje ove teme:

Da se priča o Sarajevu

U potpunosti podržavam ovu ideju i takođe molim Acu u svoje ime da uzme u razmatranje ovaj prijedlog ;)
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 29 jun 2016, 00:17

Samo čista i argumentovana diskusija, bez bespotrebnog psovanja igrača i slično, a pogotovo ne bespotrebno vrijeđanje ostalih članova foruma.
Samo Saraj'vo.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 29 jun 2016, 00:17

aleksandar_veliki je napisao/la:Slazem se sa prijedlogom Duske i uvjeren sam da ce isti biti usvojen. Dakle, slazem se sto posto, samo da se cujem sa Adminom koji je trenutno u Španiji. Pokusat cu tokom dana to zavrsiti. Naravno, ako bude sve kako bi trebalo biti, zamolio bih da ne bude nekih osveta i slicno. Ali o tome cemo sa moderatorom :).
:thumbup:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 jun 2016, 00:18

:clap:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 29 jun 2016, 00:18

aleksandar_veliki je napisao/la:Slazem se sa prijedlogom Duske i uvjeren sam da ce isti biti usvojen. Dakle, slazem se sto posto, samo da se cujem sa Adminom koji je trenutno u Španiji. Pokusat cu tokom dana to zavrsiti. Naravno, ako bude sve kako bi trebalo biti, zamolio bih da ne bude nekih osveta i slicno. Ali o tome cemo sa moderatorom :).
Hvala ti Aco na uvažavanju ideje čiji je organizator duška uz podršku raje sa stranice live stream.I ja se nadam da neče biti osvete jer nema zlobnih ljudi koji su za ove promjene ma ipak mi svi volimo istu boju. :thumbup:
Sarajevo ljubavi moja!

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 29 jun 2016, 00:21

Eh to volim. :salut: :thumbup:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 jun 2016, 00:25

Memara je napisao/la:Pisem o njima jer su nam kone nas prvi protivnik u novoj sezoni. Ne podcjenjujem ih gledam samo realno, fina su oni ekipa a da li su bolji od nas, naravno da nisu i to smo u proslom derbiju pokazali.

Dencil, ko ovdje jos uzima utakmicu protiv Vratnika za ozbiljno? Daj ba... Jesmo li po tebi slabiji od prosle sezone? Svi glavni igraci su nam i dalje tu. Ako budu igrali 4-4-2 (aBd) i to bez tri njihova sigurno najbolja igraca, onda su nam jako dobre sanse za pobjedu.
U odbrani jesmo slabiji + neuigrani,
Vezni red malo bolji nego prosle godine,
Ali smo zavrsili van top 3 prosle godine....
Nismo adekvatno rijesili ni odbranu ni vezu...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 jun 2016, 00:29

Ja mislim da smo vezu dobro sredi... ima tu mnogo kombinacija.
Odbrana jes malo sumnjiva ali sredit će se to.

@pitarbordo
Što se tiče utakmica u Sloveniji fakat nigdje niko nije objavio s kim ćemo igrati, da li još ništa nije dogovoreno ili... nezzz

Podrška za @duškin prijedlog.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 29 jun 2016, 00:30

hilmo je napisao/la:Ja mislim da smo vezu dobro sredi... ima tu mnogo kombinacija.
Odbrana jes malo sumnjiva ali sredit će se to.

@pitarbordo
Što se tiče utakmica u Sloveniji fakat nigdje niko nije objavio s kim ćemo igrati, da li još ništa nije dogovoreno ili... nezzz

Podrška za @duškin prijedlog.
Ljubi te brat :bow:
Sarajevo ljubavi moja!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 29 jun 2016, 00:30

Nisu problem ovi stalni momci koji normalno komentarisu i pisu svoja misljenja i stavove, pa koliko god oni razliciti bili..Problem su ovi dupli,trodupli profili bez avatara, napaceni likovi i djeca kojima je zanimljivo da psuju, yebu svima sve jer to mogu raditi samo preko tastature jer su uzivo male p.i.c.k.i.ce kad moram tako reci

Dusku za moda :salut:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 jun 2016, 00:30

Doveli smo 3 vezna igraca ne mozemo znati kako ce to izgledati ali na prvu izgleda ok. Said ,saric,cetkovic umjesto emersona,okica,berberovica meni izgleda puno bolje

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 jun 2016, 00:30

Ako @hilmo bude mod, napustam forum, prelazim na **** kod mog druga koktela da nastavimo konstruktivnu diskusiju! :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fks74, Hajdeee, MSOZ101, N3R3D, SAMO BORDO, USB i 68 gostiju.