FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 28 jun 2016, 23:40

Bitno je da sam ja idiot. To što nikad nisam opsovao igrača nije bitno i što ni jednog nisam popljuvao ni unaprijed ni unazad. Plus lik sad neće da se izvini iako me bezze uvrijedio. :D

Nego s kim to igramo prije Slovenije zna li iko?
Samo Saraj'vo.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 28 jun 2016, 23:42

Zadovoljan sam sa Sarićem, Ahmetovićem, Balićem Hodžićem i Husejnovićem.

Ne zadovoljan sam sa Ćetkovićem i Crnkićem.

Razočaran i ljut sam na dovođenju Novakovića, a bit ću i ako potpiše taj novi što je na probi.

Komentarisat Adilovića, Hebibovića i Anđušića ne želim jer su "stari" igraci od kojih plaho ne ocekujemo a mogu nam pomoći u nekim situacijama.

Nismo nista losije igrace dovodili u odnosu na ostale ekipe iz vrha, ali nismo ni puno bolje.

Nit mozemo reci da smo bolji od drugih, nit da smo losiji. Kvalitetom su svi tu podjenaki, faktor srece, samopouzdanje, htjenje i dobra taktika ce presuditi i neku ekipu izbaciti na povrsinu.

Nismo trebali nit dovoditi prosjecne i ispodprosjecne igrace i tako nagomilavat igrače pa kasnije raskidat ugovore, masovno. Da se mjesto Novakovića doveo kvalitetan stoper, da se mjesto tog Kitanovića sto je na probi doveo kvalitetan vezni, i uz ostanak Benke i Dulje imali mi neuporedivo jacu ekipu u odnosu na proslu sezonu.

BICA
Kontakt:

Post Postao/la BICA » 28 jun 2016, 23:42

Al kad nas KITA pojaca to ce tek da bude setanje ligom #32,0,0

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 28 jun 2016, 23:43

@fucku, daj ohladi malo brate-ipak si malo pretjerao!
Sto se tice ekipe i ocekivanja za narednu sezonu,ne moze se poreci cinjenica da smo se mozda najbolje pojacali od svih ekipa u ligi. Iako i to nije ono sto su nam najavili i obecali (bar zasada),dakle opet su nas u tom dijelu slagali,ono sto je Hurta najavio nije se desilo ni priblizno,ali eto opet smo bolje odradili pojacanja od ostalih.
Ipak idemo maksimalno podrzati ekipu i nadati se najboljem aBd,a prva dva kola ce definitivno pokazati realnu snagu i domet ove ekipe.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 28 jun 2016, 23:47

Molim administraciju da konačno sagleda stvari iz ugla dokazanih navijača Sarajeva koji su na ovom forumu godinama i koji doprinose na ove ili one načine radu istog i svoje slobodno vrijeme žele iskoristiti u druženju, razgovoru, razmjeni mišljenja sa ljudima sa kojim ih povezuje Sarajevo.

Moje viđenje ove teme:

Da se priča o Sarajevu
Da se priča argumentovano
Da svako može reći svoje mišljenje. Ali mišljenje ne frazu ne kliše, nego mišljenje, bilo ono dobro ili loše.
Da se malo iskristališe i pročešlja po ovim novim nikovima koji odjednom dođu i počnu spamati temu svojim sranjima koja nemaju gram pokrića

Ne valja kad je jednoumlje, ali ne valja da može bilo ko u po bijela dana napraviti novi nik, početi pljuvati, i da mu je to dozvoljeno. Tek tako pljuvati znači bez ikakvog argumenta.

Djeco ja sam protiv uprave pisao 10.000 postova na svim temama i društvenim mrežama, nisam nikad napisao lopovi da nisam to obrazložio i konkretizovao, nema samo lopovi i samo su loši. Što, kako, gdje s kim.

Molim administraciju da dodjeli moderatora iz naših redova, za kojeg ona smatra da je objektivan da malo samo usmjeri temu i da prodiše, i vama i nama forumašima će biti bolje. Uzmite ovaj prijedlog u razmatranje. Ne možete vi vidjeti to, jer ne osjećate, mi koji volimo klub vidimo kad je neko protiv uprave a kad je neko protiv kluba vi to ne vidite.

Unaprijed hvala. Nadam se da ćete me podržati u ovoj akciji. Pa nek razmisle jel bolje tema normalna i zdrava ili da **** majke jedni drugima ovdje 24 h.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

fucku
Kontakt:

Post Postao/la fucku » 28 jun 2016, 23:49

bordobijeli je napisao/la:
fucku je napisao/la:evo sad sam i gurbet, hahh.
Zbog cega si navijac Sarajeva i zbog cega ides na utakmice ?? Ako ides
Zato sto su mi i babo i djed zivili za ovaj klub, zato sto od malena pratim ovaj klub a ne celzi maceser real i slicne, zato me i srce i dusa boli zbog ovog sto rade klubu, zato se osjecam izdanim, obecavali su velike stvari koje su realno mogli postic al nisu zbog pohlepe i sitnoce njihovih dusa. boli me to sto je klub sa melunovicem mogao izborit evropu a sa benkom to nije uradjeno, boli me sto niko ne odgovara zbog tog debakla, boli me sto svi zmire na sramotu i stid, boli me sto umjesto odlaska odgovornih dolazi jos vise i vise takvih!
eto, oprostite sto nisam dijete i drugacije rezonujem stvari, ali me ne nazivaje gurbetom!!!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 28 jun 2016, 23:50

jurisicduska je napisao/la:Fino se prestanite vrijeđati odmah.

Svi navijamo za Sarajevo i svi smo tu da se dopisujemo, razmjenjujemo mišljenja, komentarišemo u normalnom tonu i odnosu imali 12 ili 78 godina. Rasprave nemojte svoditi na lični nivo nego na argumentaciju, dokazivanje, imajte manira, vi ste kulturna raja, odgojena i tako se i ponašajte.

Druga stvar opšte diskusije Fk Željezničar su vam otvorene, tamo idite i pričajte o njihovim pojačanjima, ovdje pričamo o Sarajevu, i kao komparaciju nikad nemojte uzimati Željezničar, nema potrebe, gledajte svoja posla i svoju avliju i dajte da pričamo o nama I da se bavimo nama.

Objektivno na prvu Sarajevo se najbolje pojačalo u odnosu na prošlu sezonu i to niko zdrav ne može osporiti. I nema potrebe o tom da se diskutuje. Vidjet ćemo kako će se uklopiti. Nadati se da ne bude puno promašaja, ako bude po očekivanjima jači smo od prošle godine za 30%, samim tim smo tu negdje sa konkurencijom. I možemo ravnopravno napasti trofeje. Ne možemo garantovati da ćemo nešto osvojiti nismo toliko jaki ali potući se pošteno sa svima možemo.

Molim vas da se držite teme i da ne unosite nemir, štetite atmosferi, klubu, svima oko sebe i ne znam što vam to treba. Molim administraciju da se pobrine za ove ubačene elemente ne možemo diskutovati od njih na fer i racionalnoj osnovi.

Pozdrav svima i budite uz svoj klub ne uz tuđi. Nek se pojačava kako ko hoće, nema sujete, mi se okrenimo svojoj avliji, zajedno smo najjači i sad moramo biti zajedno više nego ikad. I nemojte to da radite više.

Vi naši koji širite negativu i svađate se po sat vremena stidite se kluba za koji navijate, braće sa tribina, braće sa foruma i nabijem vas ovim putem na ****. Hvala.

Ljubi vas brat. U potpisu, bolestan od Sarajeva. :P
Evo vo je duška ako niste znali jedan od braće iz grupe da ne kažem otjeran sa stranice naše svetinje ali vidite rezon momak je u pravu milion posto.
Sarajevo ljubavi moja!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 28 jun 2016, 23:51

jurisicduska je napisao/la:Molim administraciju da konačno sagleda stvari iz ugla dokazanih navijača Sarajeva koji su na ovom forumu godinama i koji doprinose na ove ili one načine radu istog i svoje slobodno vrijeme žele iskoristiti u druženju, razgovoru, razmjeni mišljenja sa ljudima sa kojim ih povezuje Sarajevo.

Moje viđenje ove teme:

Da se priča o Sarajevu
Da svako može reći svoje mišljenje. Ali mišljenje ne frazu ne kliše, nego mišljenje, bilo ono dobro ili loše.
Da se malo iskristališe i pročešlja po ovim novim nikovima koji odjednom dođu i počnu spamati temu svojim sranjima koja nemaju gram pokrića

Ne valja kad je jednoumlje, ali ne valja da može bilo ko u po bijela dana napraviti novi nik, početi pljuvati, i da mu je to dozvoljeno. Tek tako pljuvati znači bez ikakvog argumenta.

Djeco ja sam protiv uprave pisao 10.000 postova na svim temama i društvenim mrežama, nisam nikad napisao lopovi da nisam to obrazložio i konkretizovao, nema samo lopovi i samo su loši. Što, kako, gdje s kim.

Molim administraciju da dodjeli moderatora iz naših redova, za kojeg ona smatra da je objektivan da malo samo usmjeri temu i da prodiše, i vama i nama forumašima će biti bolje. Uzmite ovaj prijedlog u razmatranje. Ne možete vi vidjeti to, jer ne osjećate, mi koji volimo klub vidimo kad je neko protiv uprave a kad je neko protiv kluba vi to ne vidite.

Unaprijed hvala. Nadam se da ćete me podržati u ovoj akciji. Pa nek razmisle jel bolje tema normalna i zdrava ili da **** majke jedni drugima ovdje 24 h.

ja sam za
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 28 jun 2016, 23:52

Ako ovaj Kitanovic potpise, biti ce najbolji. Koga mi popljujemo, usta nam zacepi :D
Zadnja izmjena: pasica, dana/u 28 jun 2016, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 28 jun 2016, 23:53

jurisicduska je napisao/la:Molim administraciju da konačno sagleda stvari iz ugla dokazanih navijača Sarajeva koji su na ovom forumu godinama i koji doprinose na ove ili one načine radu istog i svoje slobodno vrijeme žele iskoristiti u druženju, razgovoru, razmjeni mišljenja sa ljudima sa kojim ih povezuje Sarajevo.

Moje viđenje ove teme:

Da se priča o Sarajevu

I ja sam za :opaopa:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 28 jun 2016, 23:53

Moje viđenje ove teme:

Da se priča o Sarajevu

Potpuno se slažem i pogodio si u sridu što kažu, Aleksandre čitaš li ti ovo !?
Sarajevo ljubavi moja!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 28 jun 2016, 23:54

Moje viđenje ove teme:

Da se priča o Sarajevu

Odlicna ideja i apsolutna podrska istoj!
Molim admina da ovo uzme u najozbiljnije razmatranje i to cim prije!

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 28 jun 2016, 23:55

Moje viđenje ove teme:

Da se priča o Sarajevu

Ja ne pisem dugo ovdje, ali ako se nesta popravi vratio bi se
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 28 jun 2016, 23:56

jurisicduska je napisao/la:Djeco ja sam protiv uprave pisao 10.000 postova na svim temama i društvenim mrežama, nisam nikad napisao lopovi da nisam to obrazložio i konkretizovao, nema samo lopovi i samo su loši. Što, kako, gdje s kim.
Kume ja nisam djete, a vala nisam nikada nikog od ovih naših nazvao taldžijom, lopovom ili šta već ne... Nikada bez argumenata nisam komentarisao ni jednog recimo igrača... Pa me lik jučer fino nazvao idiotom i reče da sam privatizovao temu. Prije toga lik reče da psujem pa kad sam tražio komentare TUĐE komentare mi kopirao. Šta da radim recimo ja koji nit je psovao tu upravu ni igrače, ja koji sam na stadonu pred tekmu prije skenera karata,... Ćutim za igrače dok ih ne vidim u barem nekoliko zvaničnih utakmica... Pa opet idiot. :D

Šta reći tada, a ostati normalan. :)
Samo Saraj'vo.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 28 jun 2016, 23:58

Dusku za moderatora ili se selimo sa ovog foruma. Ajmo se svi ujediniti i ako istrajemo Acika ce nas ispostovati, nema mu druge
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 29 jun 2016, 00:00

Ovdje je 98% raje protiv trenutne uprave, ali ovo u zadnje vrijeme i stalno pljuvanje kluba je postalo sramota! Ovo vise nema ni smisla! :salut:

Dusku za moderatora!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 29 jun 2016, 00:01

i da se @Homo poeticus banuje ako ne pocne pisati hvalospjevke na racun mladog Obi Mikela :mrgreen:
Pyro is not a crime !

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 29 jun 2016, 00:01

PitarBordo je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Djeco ja sam protiv uprave pisao 10.000 postova na svim temama i društvenim mrežama, nisam nikad napisao lopovi da nisam to obrazložio i konkretizovao, nema samo lopovi i samo su loši. Što, kako, gdje s kim.
Kume ja nisam djete, a vala nisam nikada nikog od ovih naših nazvao taldžijom, lopovom ili šta već ne... Nikada bez argumenata nisam komentarisao ni jednog recimo igrača... Pa me lik jučer fino nazvao idiotom i reče da sam privatizovao temu. Prije toga lik reče da psujem pa kad sam tražio komentare TUĐE komentare mi kopirao. Šta da radim recimo ja koji nit je psovao tu upravu ni igrače, ja koji sam na stadonu pred tekmu prije skenera karata,... Ćutim za igrače dok ih ne vidim u barem nekoliko zvaničnih utakmica... Pa opet idiot. :D

Šta reći tada, a ostati normalan. :)
Nemoj mi se sekirati ljubi te brat. Baš zbog tog, nema među nama zle krvi, ista nas ljubav spaja, dajte da se družimo i budemo zajedno. Bolji odnos imate sa nekim drugim nego sa nama koji podržavamo Sarajevo. Dajte poštovanja malo više. Sutra će taj neko ko te nazvao idiotom sjesti do tebe na tribinu, nasekirat će se ko i ti, podijelit ćete emociju trenutak. Nije ovo više forum navijača Sarajeva nego raznovrsnih kompleksaša koji nikako da shvate zbog čeg su ovdje.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 jun 2016, 00:02

fucku je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:
fucku je napisao/la:evpo sad sam i gurbet, hahh.
Zbog cega si navijac Sarajeva i zbog cega ides na utakmice ?? Ako ides
Zato sto su mi i babo i djed zivili za ovaj klub, zato sto od malena pratim ovaj klub a ne celzi maceser real i slicne, zato me i srce i dusa boli zbog ovog sto rade klubu, zato se osjecam izdanim, obecavali su velike stvari koje su realno mogli postic al nisu zbog pohlepe i sitnoce njihovih dusa. boli me to sto je klub sa melunovicem mogao izborit evropu a sa benkom to nije uradjeno, boli me sto niko ne odgovara zbog tog debakla, boli me sto svi zmire na sramotu i stid, boli me sto umjesto odlaska odgovornih dolazi jos vise i vise takvih!
eto, oprostite sto nisam dijete i drugacije rezonujem stvari, ali me ne nazivaje gurbetom!!!
Klub je stabilan prosla sezona je losa al sta da ae radi,za klub se navija nije bitno stanje na tabeli ,nebi ja branio ovu upravu imaju puno kikseva. Ali kad uzmemo da imaju u tri godine dva trofeja a u ovi proteklli 70 godina mi imamo desetak trofeja znaci nije to lose rezultatski .

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 29 jun 2016, 00:03

Memara je napisao/la:Ovdje je 98% raje protiv trenutne uprave, ali ovo u zadnje vrijeme i stalno pljuvanje kluba je postalo sramota! Ovo vise nema ni smisla! :salut:

Dusku za moderatora!
I ja sam protiv uprave i treba da idu, al jel sam trebam pljuvat igrace kao ovog sto je na probi, nije momak stigao ni da se zagrije ovdje mu **** sve i proglasise ga antitalentom.
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, bordobijeli, fks74, Hajdeee, Hordas1990, MSOZ101, N3R3D, napoleon72, SAMO BORDO i 65 gostiju.