FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

losmik
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la losmik » 28 jun 2016, 21:15

Zakarić je u razgovoru za Faktor, potvrdio da je pregovarao sa našim najtrofejnijim klubom i otkrio gdje će nastaviti karijeru.

– Istina je da sam pregovarao sa čelnicima Željezničara. Radi se o profesionalnim ljudima i zaista smo imali korektne razgovore. Postojala je i moja želja da dođem na Grbavicu, ali oni nisu željeli igrača na posudbi, a ja imam ugovor sa Dinamom, tako da je na kraju to propalo – kazao je Zakarić i dodao:

– Upravo se vozim prema Sloveniji. Priključit ću se pripremama Slaven Belupa. U narednih godinu dana nosit ću dres ovoga kluba kao posuđen igrač Dinama- kazao je za Faktor, Goran Zakarić, koji je prošle sezone bio jedan od ključnih igrača Zrinjskog u osvajanju titule prvaka BiH.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 28 jun 2016, 21:22

Eto i Sanela. Ovo je pojacanje. Jeste najskuplji igrac u posljeratnoj istoriji ali sam siguran da ce opravdati svaki euro. Bravo.

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 28 jun 2016, 21:25

plavousrcu je napisao/la:Eto i Sanela. Ovo je pojacanje. Jeste najskuplji igrac u posljeratnoj istoriji ali sam siguran da ce opravdati svaki euro. Bravo.
Da li je najskuplji?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 28 jun 2016, 21:28

samoplavi je napisao/la:
amazon je napisao/la:Ne znam kakav vi imate problem oko toga da ljudi misle da ovo ne valja i nije dobro. Ne vidim vasu poentu da se vi pravite pametni i da nesto dokazujete. Sve ce dokazati teren u narednom periodu i ne znam zasto se vi brinite oko toga. Sigurne ste da je ovo sve dobro, da je Ljesnjak dobar za omladince, da je Kostic extra, znaci u derbiju cjepamo pitice, ostalo cemo sve poderati i nemojte se vi opterecivati ako mi to radimo. Najbolje mjerilo su rezultate, bilo da je pripremna ili trening utakmica. Cinjenica popusio dvije tekme, a tu price umorni, prodajite u kuci bliznjima.
Oni su ko fol navijaci, a mi pljuvaci. Samo slijepac ne vidi da smo u kurcu totalnom. Spinuje se o pripremnim utakmicama, a mi ne mozemo gola dati prosjecnim ekipama. Ljesnjak se predstavlja ko majstor za omladimski pogon, a nigdje igraca kojeg je on 'napravio'. U vrhu kluba vec imamo opoziciju slabo glasnu koja ce jacati ukoliko mister sedam posto i Dejo ublehas nastave po svom. Puknut cemo ko balon ako pitice ne dobijemo i sve ce izaci na povrsinu sto se gura pod tepih. Ovo je alarmantno, a vi spinujte.
ja jedva cekam da pocne pa da pojedete sve sto mjesecima serete.

http://fkzeljeznicar.ba/sanel-jahic-nov ... car/21000/
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Blueboy1
Kontakt:

Post Postao/la Blueboy1 » 28 jun 2016, 21:30

Jaha dobrodošao!

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 28 jun 2016, 21:38

Bujrum Saneeeeeeeele na evropsku Grbavicu, ne moraš se izuvati!

Aferim, pa nemam komentara zaista!!!!!!

:bow: :bow: :bow:

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 28 jun 2016, 21:40

za_zivot_cijeli je napisao/la:
samoplavi je napisao/la:
amazon je napisao/la:Ne znam kakav vi imate problem oko toga da ljudi misle da ovo ne valja i nije dobro. Ne vidim vasu poentu da se vi pravite pametni i da nesto dokazujete. Sve ce dokazati teren u narednom periodu i ne znam zasto se vi brinite oko toga. Sigurne ste da je ovo sve dobro, da je Ljesnjak dobar za omladince, da je Kostic extra, znaci u derbiju cjepamo pitice, ostalo cemo sve poderati i nemojte se vi opterecivati ako mi to radimo. Najbolje mjerilo su rezultate, bilo da je pripremna ili trening utakmica. Cinjenica popusio dvije tekme, a tu price umorni, prodajite u kuci bliznjima.
Oni su ko fol navijaci, a mi pljuvaci. Samo slijepac ne vidi da smo u kurcu totalnom. Spinuje se o pripremnim utakmicama, a mi ne mozemo gola dati prosjecnim ekipama. Ljesnjak se predstavlja ko majstor za omladimski pogon, a nigdje igraca kojeg je on 'napravio'. U vrhu kluba vec imamo opoziciju slabo glasnu koja ce jacati ukoliko mister sedam posto i Dejo ublehas nastave po svom. Puknut cemo ko balon ako pitice ne dobijemo i sve ce izaci na povrsinu sto se gura pod tepih. Ovo je alarmantno, a vi spinujte.
ja jedva cekam da pocne pa da pojedete sve sto mjesecima serete.

http://fkzeljeznicar.ba/sanel-jahic-nov ... car/21000/
Sanele dobro dosao u Svetinju. Necemo mi pojesti nista, od mene sretniji neces biti ako budemo pobjedjivali. Zeljo je moj koliko i tvoj. Tebe ni bilo koga drugog pobjede nece radovati vise nego mene.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 28 jun 2016, 21:46

Naravno da nece, ali ce vas zato radovati porazi i neuspjesi, da bi mogli nastaviti šuplju priču.

Ali bez obzira na sve, uspjeh cijele ekipe (igraci, trener, navijaci, uprava) se nece mjeriti rezultatom na derbiju, vec je ovo jedan dobro zakolutani proces koji ce nam u buducnosti mnogo dobrog donijeti!

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 28 jun 2016, 21:52

Daj jos Salihovica i dosta.
FK Željezničar
Chelsea FC

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 28 jun 2016, 22:03

samoplavi je napisao/la: Sanele dobro dosao u Svetinju. Necemo mi pojesti nista, od mene sretniji neces biti ako budemo pobjedjivali. Zeljo je moj koliko i tvoj. Tebe ni bilo koga drugog pobjede nece radovati vise nego mene.
tu pricu o radovanju i sreci mozes macku o rep okaciti. to necu popusiti. prozivas Deju i Senada a onda fol dobrodosao Sanele...

kada nekog ili nesto volis, u njemu ili tome vidis samo lijepe stvari. kod tebe je obrnuto, a to moze znaciti samo dvije stvari. ili si lazov i zlonamjernik na forumu ili patoloski tip u zivotu. trece nema.

jesti ces, jasta ces!!!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Blueboy1
Kontakt:

Post Postao/la Blueboy1 » 28 jun 2016, 22:20

Mora da je i taj Jahić neki polovnjak čim na zvaničnoj stranici nije bio slijedeći uvod:

Predsjednik Nadzornog odbora FK Željezničar, Senad Misimović i član Upravnog odbora FK Željezničar, Dejan Nikolić, po već ranije definisanoj proceduri rada dogovorili su dolazak novog fudbalera

Toreador1992
Kontakt:

Post Postao/la Toreador1992 » 28 jun 2016, 22:34

Dobrodosao Jahicu ,legendo nasa . Jel trening ujutro u 12 posto citam da se vracaju sutra ?

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 28 jun 2016, 22:35

za_zivot_cijeli je napisao/la:
samoplavi je napisao/la: Sanele dobro dosao u Svetinju. Necemo mi pojesti nista, od mene sretniji neces biti ako budemo pobjedjivali. Zeljo je moj koliko i tvoj. Tebe ni bilo koga drugog pobjede nece radovati vise nego mene.
tu pricu o radovanju i sreci mozes macku o rep okaciti. to necu popusiti. prozivas Deju i Senada a onda fol dobrodosao Sanele...

kada nekog ili nesto volis, u njemu ili tome vidis samo lijepe stvari. kod tebe je obrnuto, a to moze znaciti samo dvije stvari. ili si lazov i zlonamjernik na forumu ili patoloski tip u zivotu. trece nema.

jesti ces, jasta ces!!!
Bitan si mi lik u zivotu i zaboli me hoces li popusiti i neces. Prozivat nego sta za sve lose sto su uradili, za dobro pohvaliti. Nadam se da je ovo dobar potez, vidjet cemo uskoro.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 28 jun 2016, 22:40

svaka cast za dovodjenje Jahica bice to pojacanje za nasu ligu, rejting i sve ostalo. da ne pokaze nista na terenu, ipak ce se ovo objaviti u svim drzava gdje je Jaha igrao, to je velika promocija. sretno

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 28 jun 2016, 22:54

ma jahu stavit na spica ima da ubijemo sve redom dede mi jaha stariji od pocitelja haha

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 28 jun 2016, 23:17

HausMan je napisao/la:ma jahu stavit na spica ima da ubijemo sve redom dede mi jaha stariji od pocitelja haha
Nema to veze. Godine ne igraju. Moze Sanel jos igrati na visokom nivou. Njegov dolazak govori da su u klubu sve dali za titulu. Ne stedi se, za nase uslove velike pare su i igri. Ako ne bude titule sve ce pasti u vodu.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 28 jun 2016, 23:27

Pricalo se nesto i sa Memisevicem, vidjecemo sta ce biti, on i otac su kao za prelazak kod nas poslije evrope, a Krstajic mu baca ublehu da je on stoper za Bundeslige, sve u svemu, sto sam cuo to sam i prenio, budemo vidjeli sta ce biti.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 28 jun 2016, 23:30

Qwerty90 je napisao/la:Pricalo se nesto i sa Memisevicem, vidjecemo sta ce biti, on i otac su kao za prelazak kod nas poslije evrope, a Krstajic mu baca ublehu da je on stoper za Bundeslige, sve u svemu, sto sam cuo to sam i prenio, budemo vidjeli sta ce biti.

On ima ugovor sa Radnikom. Sigurno ga bez 100
000 do 200000 eura nece pustiti. Valjao bi nam bas bi nam valjao.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 28 jun 2016, 23:51

samoplavi je napisao/la:
Qwerty90 je napisao/la:Pricalo se nesto i sa Memisevicem, vidjecemo sta ce biti, on i otac su kao za prelazak kod nas poslije evrope, a Krstajic mu baca ublehu da je on stoper za Bundeslige, sve u svemu, sto sam cuo to sam i prenio, budemo vidjeli sta ce biti.

On ima ugovor sa Radnikom. Sigurno ga bez 100
000 do 200000 eura nece pustiti. Valjao bi nam bas bi nam valjao.
ne isplati se to ako uzmes cinjenicu da imas cetri pet stopera trenutno, plus da placas odstetu za memisevica i ugovor to je vec previse. jedino da predje kod nas a mi ako ga prodamo radnik dobije 200.000 kerma, to je realnija opcija od svega. zaganjati jos salihovica na lijevo krilo i prvi kandidati za titulu.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 jun 2016, 00:20

Pustili bi ga vjerovatno tako, da im damo 50% posto od sljedeceg transfera, sigurno i oni znaju da se moze prodat za puno vece pare iz zelje nego iz radnika
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Proximic, Tatamata1946 i 32 gosta.