FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Momci, ja ću se opet kladit sa murinjom, pa da se unaprijed izvinim ako nam tema poplavi opet zbog mene. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
A YEBO IH KITANOVIC USTA DA IH YEBO
Seratori nastavili po svom, pljuvanje i pljuvanje i samo pljuvanje...
-
- Kontakt:
Mi smo posljednje 4 godine ispred zeljeznicara ,ne znam zasto bi pratili zeljeznicar ,sebe gledamo samo Sarajevooo 

Ako oni ovo izvedu treba reći Hurti da ne brojimo pobjedu sem ako mi na teren ne pošaljemo Rustemović-Radovac vezu.DenchiNL je napisao/la:a šta ako ga stavi u vezni red???Memara je napisao/la:Molimo Boga i Kostica da stavi Jahica (35) na stranu Duljevica![]()
Jahić-Šećerović-Radinović
Blagojević-Bekrić
4 Saida te ne bi spasila........nek smo mi doveli veznog kojeg google ne može naći....
Zadnje dvije utakmice: Sarajevo 0-1 Zeljeznicar, Zeljeznicar 1-0 Sarajevo.
O cemu vi pricate ovdje?????? ko je ba bolji?????
A po čemu su to Radinović i Šećerović bolji od npr. Sarića i Četkovića? Vidim da pratiš sve to, pa bih volio da napišeš neke njihove komparativne prednosti...DenchiNL je napisao/la: ko igra u našem veznom redu? vječni pacijent Said i ? poznati neki igrač?
Sranja se nastavljaju pisati i dalje....
- MaroonKrajina
- Kontakt:
yebo ga život životni.Isto da smo ispali u kantonalnu,nemamo marke i neće niko da igra! Pružiti PUNU podršku momcima,potući se pa kako bude.Administracija napolje!
-
- Kontakt:
Fino se prestanite vrijeđati odmah.
Svi navijamo za Sarajevo i svi smo tu da se dopisujemo, razmjenjujemo mišljenja, komentarišemo u normalnom tonu i odnosu imali 12 ili 78 godina. Rasprave nemojte svoditi na lični nivo nego na argumentaciju, dokazivanje, imajte manira, vi ste kulturna raja, odgojena i tako se i ponašajte.
Druga stvar opšte diskusije Fk Željezničar su vam otvorene, tamo idite i pričajte o njihovim pojačanjima, ovdje pričamo o Sarajevu, i kao komparaciju nikad nemojte uzimati Željezničar, nema potrebe, gledajte svoja posla i svoju avliju i dajte da pričamo o nama I da se bavimo nama.
Objektivno na prvu Sarajevo se najbolje pojačalo u odnosu na prošlu sezonu i to niko zdrav ne može osporiti. I nema potrebe o tom da se diskutuje. Vidjet ćemo kako će se uklopiti. Nadati se da ne bude puno promašaja, ako bude po očekivanjima jači smo od prošle godine za 30%, samim tim smo tu negdje sa konkurencijom. I možemo ravnopravno napasti trofeje. Ne možemo garantovati da ćemo nešto osvojiti nismo toliko jaki ali potući se pošteno sa svima možemo.
Molim vas da se držite teme i da ne unosite nemir, štetite atmosferi, klubu, svima oko sebe i ne znam što vam to treba. Molim administraciju da se pobrine za ove ubačene elemente ne možemo diskutovati od njih na fer i racionalnoj osnovi.
Pozdrav svima i budite uz svoj klub ne uz tuđi. Nek se pojačava kako ko hoće, nema sujete, mi se okrenimo svojoj avliji, zajedno smo najjači i sad moramo biti zajedno više nego ikad. I nemojte to da radite više.
Vi naši koji širite negativu i svađate se po sat vremena stidite se kluba za koji navijate, braće sa tribina, braće sa foruma i nabijem vas ovim putem na ****. Hvala.
Ljubi vas brat. U potpisu, bolestan od Sarajeva.
Svi navijamo za Sarajevo i svi smo tu da se dopisujemo, razmjenjujemo mišljenja, komentarišemo u normalnom tonu i odnosu imali 12 ili 78 godina. Rasprave nemojte svoditi na lični nivo nego na argumentaciju, dokazivanje, imajte manira, vi ste kulturna raja, odgojena i tako se i ponašajte.
Druga stvar opšte diskusije Fk Željezničar su vam otvorene, tamo idite i pričajte o njihovim pojačanjima, ovdje pričamo o Sarajevu, i kao komparaciju nikad nemojte uzimati Željezničar, nema potrebe, gledajte svoja posla i svoju avliju i dajte da pričamo o nama I da se bavimo nama.
Objektivno na prvu Sarajevo se najbolje pojačalo u odnosu na prošlu sezonu i to niko zdrav ne može osporiti. I nema potrebe o tom da se diskutuje. Vidjet ćemo kako će se uklopiti. Nadati se da ne bude puno promašaja, ako bude po očekivanjima jači smo od prošle godine za 30%, samim tim smo tu negdje sa konkurencijom. I možemo ravnopravno napasti trofeje. Ne možemo garantovati da ćemo nešto osvojiti nismo toliko jaki ali potući se pošteno sa svima možemo.
Molim vas da se držite teme i da ne unosite nemir, štetite atmosferi, klubu, svima oko sebe i ne znam što vam to treba. Molim administraciju da se pobrine za ove ubačene elemente ne možemo diskutovati od njih na fer i racionalnoj osnovi.
Pozdrav svima i budite uz svoj klub ne uz tuđi. Nek se pojačava kako ko hoće, nema sujete, mi se okrenimo svojoj avliji, zajedno smo najjači i sad moramo biti zajedno više nego ikad. I nemojte to da radite više.
Vi naši koji širite negativu i svađate se po sat vremena stidite se kluba za koji navijate, braće sa tribina, braće sa foruma i nabijem vas ovim putem na ****. Hvala.
Ljubi vas brat. U potpisu, bolestan od Sarajeva.

Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Saric, Said, Cetkovic.Arnelv52 je napisao/la: Ako oni ovo izvedu treba reći Hurti da ne brojimo pobjedu sem ako mi na teren ne pošaljemo Rustemović-Radovac vezu.
Sramota koliko se pljuje po klubu...Lakoste je napisao/la:Seratori nastavili po svom, pljuvanje i pljuvanje i samo pljuvanje...

Drugi sastav Domzale siluje Slobodu 6-1 u generalki sa najjacim sastavom, dodje lik i hladno napise da su bolji od nas.
@aladin, A mozda nebi bilo lose pogledati na koji nacin smo izgubili prosli derbi, jos nikad gora ekipa Sarajeva i to nas jedva uzmu nafakaski. Derbi je derbi.
NE valja vam kad se pisu CINJENICE o upravi, ne valja vam kad se pisu REALNE stvari o ekipi.
Ovde ocito mozes proc samo ako zabijes glavu u zemlju i vices najbolji smo najaci smo.
Eto najbolji smo, doveli smo 10 igraca, nezna se koji je bolji, daleko smo ispred svih ostalih u ligi, za to smo realno i imali predispozicije, to su najavili i 'vodeci ljudi kluba'... pa eto. ocito sam ja u zabludi, valjda mi se cini samo da nas lazu sta god da kazu, ja sam kriv.
Ako ne osvojimo nista ni ove godine a slucajno izborimo europu, zadovoljite se tim, predstavite to kao tuzlaci jednim ogromnim uspjehom, eto sad ce kraj mjeseca pa ce doc NIKE, nastavite po obicaju pa taj dan im dooobro oblizite dupeta. (naravno ne obracam se svima ovdje)
Zbogom nojevi .
Ovde ocito mozes proc samo ako zabijes glavu u zemlju i vices najbolji smo najaci smo.
Eto najbolji smo, doveli smo 10 igraca, nezna se koji je bolji, daleko smo ispred svih ostalih u ligi, za to smo realno i imali predispozicije, to su najavili i 'vodeci ljudi kluba'... pa eto. ocito sam ja u zabludi, valjda mi se cini samo da nas lazu sta god da kazu, ja sam kriv.
Ako ne osvojimo nista ni ove godine a slucajno izborimo europu, zadovoljite se tim, predstavite to kao tuzlaci jednim ogromnim uspjehom, eto sad ce kraj mjeseca pa ce doc NIKE, nastavite po obicaju pa taj dan im dooobro oblizite dupeta. (naravno ne obracam se svima ovdje)
Zbogom nojevi .
-
- Kontakt:
Molim administraciju da banuje ovog štovaoca drugog sarajevskog kluba.fucku je napisao/la:NE valja vam kad se pisu CINJENICE o upravi, ne valja vam kad se pisu REALNE stvari o ekipi.
Zbogom nojevi .
-
- Kontakt:
Nikad plavo uvijek Bordo ,cuj ko je boljifucku je napisao/la:Zadnje dvije utakmice: Sarajevo 0-1 Zeljeznicar, Zeljeznicar 1-0 Sarajevo.

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Evandere jesi to ti ljubi te majka?fucku je napisao/la:NE valja vam kad se pisu CINJENICE o upravi, ne valja vam kad se pisu REALNE stvari o ekipi.
Zbogom nojevi .
evo sad sam i gurbet, hahh.
Zar nisi reko zbogom?
- Evolution87
- Kontakt:
opet tema smrdi
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
Jesi majstore, nije to ništa čudno, uredu je, protiv uprave je nas 90% ovdje, ne potenciraj tu priču u svakoj rečenici, nije Said kriv što je uprava loša a bogami nije ni Marko a ni djeca iz akademije. Nije kriv nike što je loša uprava nit je kriv Hurtićfucku je napisao/la:evo sad sam i gurbet, hahh.
Klub FK Sarajevo čine navijači, simpatizeri , igrači, Akademija, uprava, administracija, uposlenici, historija, legende, priče, pjesme etc.
Nemoj pljuvati sve redom ako ti se ne sviđa uprava. To ćeš prestati raditi ovako ili onako. Znači pljuješ po svemu što čini naš klub. Uprava nije problem napisao si i završi nemoj svako 10 minuta jedno te isto vrtiti, nema potrebe. Imaš temu o upravi idi tamo piši po vas cijeli dan.
Nemojte ba bit infantilci.
-
- Kontakt:
Zbog cega si navijac Sarajeva i zbog cega ides na utakmice ?? Ako idesfucku je napisao/la:evo sad sam i gurbet, hahh.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.