A nego ko ce? Iskuca australcima bonus u prve 3 minute, sjasite!anonymousHD je napisao/la:Ne sam Musa, ne sam.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
A nego ko ce? Iskuca australcima bonus u prve 3 minute, sjasite!anonymousHD je napisao/la:Ne sam Musa, ne sam.
Da nije njega mi ne bi ni znali da se trenutno održava Svjetsko prvenstvo u Španiji.Wandelanoite je napisao/la:Hej moj Musa novi kralju NBA lige hej moje dijete izbori se u Cedeviti za minute pa onda pametuj trenutno nisi ni u TOP 5 na svijetu u svom godištu
Zamolio bih vas sviju da ne citirate ovog nepismenog kosarkaskog laika.Wandelanoite je napisao/la:Musa i Campara i jos Sikiras uz veliku dozu sreće, dosta prolivenog znoja ce biti igrači sve trojica imaju nedostataka i to velikih, ako ih ne poprave nema od njih nista. Ostali igrači nece biti kvaliteta većeg od naše lige.
Ako realno sagledaš stvari, iz razloga kojeg si naveo da imamo samo 2 igrača koja nešto mogu uraditi, bilo je očekivano da će se izmoriti, što je slučaj večeras. Snage više nisu imali, Musa je umro krajem 3. četvrtine. Realno je da ni snagom dalje nismo mogli, nije u pitanju čime se mi zadovoljavamo. Za dalje treba puno više znanja i sreće. Toga danas nije bilo.AeGon099 je napisao/la:Nije istina da bolje nismo mogli. Ne treba se zadovoljavati sitnicama, kad ova generacija može puno više od ovoga. Pa čovječe, prvaci Evrope se ne smiju zadovoljiti ovim.<3 LiMes <3 je napisao/la:Danas najlošija naša partija, ali glavu gore, bolje nismo mogli sa ovakvim sastavom, ovo je naš vrh na ovom takmičenju. Momcima čestitam, idemo dalje.
Nemamo dovoljno igrača koji su na nivou Sanija i Džanana. Nažalost, to je tako. U trenucima kad se lome utakmice, sve lopte idu na njih dvojicu i od njih se očekuje da zablistaju. Ali hajde, glavu gore. Ovo im je velika škola za budućnost.
Ne zaslužujemo ni mi da igramo ništa kad ovoliko zaostajemo, pa pogledaj samo komentara upućenih djeci. Treba nam zakonom zabraniti sport.Mramic je napisao/la:Koja tuga ,, ne zasluzujemo da idemo kuci , ova australija goli k ,
Odvadi malo, upravo si rekao da ih pola ovdje razumije košarku... onaj o mentalitetu pišePirke je napisao/la:Pola ljudi ovdje ne razumije košarku.....
Sent from my D6603 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.