FIBA U17 svjetsko prvenstvo 2016
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: FIBA U17 svjetsko prvenstvo 2016
**** te bog i kosarka i nesposobna ekipa u ****. Kad imaš samo 3 sposobna nehendikepirana igrača, logično da ne možeš ništa ostvarit.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
kad ne znas, ne znas **Clutch je napisao/la:Kad nece nece jbg. Nema veze
Bitno je da je on 69 stavio na dres i platio poziv.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ne sam Musa, ne sam.
Pobjedila je ekipa koja je više željela pobjedu i koja je imala veće zajedništvo u ekipi. Kod nas jednostavno nisam vidio u igri tog žara za pobjedom, sve nekako preko volje, posebice kod Muse i Čampare
Zadnja izmjena: save, dana/u 28 jun 2016, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Hej moj Musa novi kralju NBA lige hej moje dijete izbori se u Cedeviti za minute pa onda pametuj trenutno nisi ni u TOP 5 na svijetu u svom godištu
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Pa sto ne dade Musi da suta zadnju 

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma bez obzira druze.Sani bi ovaj sut zabio kod od sale da je malo svjeziji.Znaci znas da si "kratak" s rosterom ,vidis da su djeca umorna (Musa,Campara),mi izgradimo neku prednost i ti ih ne odmoris bas za ovo sto ce se desiti??Igrac MORA imati odmor i po cijenu prednosti.2-3min odmora Musi i Campari (koji su se mogli naci!!!) i ova tekma je nasa.100% je Pandza kriv,niko drugi.Kobe Bryant je napisao/la:Musa jedva hoda od 3/4 , vidi se na ekranu , mislim fakatNEZALAGANJE je napisao/la:10-0 u minut i po.Znate sta je to drugovi?Umor.Hvala Pandza.Dovidjenja.
Ali ovo sada kada su opet imali 10 sansi , sta su se nafulali Sani i Jankovic nije humano
Mašanla. Ovo je tipicno nase. Ovdje se pisalo danima o mecu protiv USA,a ono kuci odmah nakon prve utakmice na ispadanje. Igra nam je ****. Jedan igrac igra i isutava se. Uzima po 30-35 lopti po utakmici,solira,ne igra odbranu. 30 poena iz 30+ lopti nije belaj ubaciti za igraca njegovog kvaliteta. Ali nije on jadnik kriv sto igra u petorci s 3-4 panja. Igre nemamo nikako,ja nisam vidio ni jednu akciju da smo postavili,odigrali i slicno. Sve 1na1 i sutiranje trica.
Musina ofanziva nije upitna,ali defanziva je ****. Pa sve zadnje koseve smo dobili preko njega.
Musina ofanziva nije upitna,ali defanziva je ****. Pa sve zadnje koseve smo dobili preko njega.
- AlphonseKauders
- Kontakt:
oooj Indijanci, prestanite pratiti košarku molim Vas, idite na podforum "kladionica" i "Premijer liga", tu ste na svom.
Hej, našli juniorsku košarku kritikovati, momcima svaka čast, iz ove piš...ljive države sa nikakvim uslovima doći na svjetsko i dati sve od sebe - respect!
Nažalost, bez pune postave šanse su nam 20%-30% manje, a cilj je svakako da iz ove generacije stasa barem 2-3 A reprezentativca.
Hej, našli juniorsku košarku kritikovati, momcima svaka čast, iz ove piš...ljive države sa nikakvim uslovima doći na svjetsko i dati sve od sebe - respect!
Nažalost, bez pune postave šanse su nam 20%-30% manje, a cilj je svakako da iz ove generacije stasa barem 2-3 A reprezentativca.
- PeppermintSA
- Kontakt:
xxpinoglavi je napisao/la:Invalidi ti se najebu materePeppermintSA je napisao/la:Goli očaj. Invalidi.
Zadnja izmjena: PeppermintSA, dana/u 28 jun 2016, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.
kad igramo protiv amerike?
- Goalgetter
- Kontakt:
Koji ste vi pacenici.
Džanan Musa 9/24 šut, 5/17 za 2, 4/7 za 3, sloboda 12/21
Dosta sranja po momcima , i ovo je uspjeh.
"We need to suffer. And we need to fight."
jbg,steta 3 trice puca Sani a zadnju je trebao Musa.Inace idemo dalje 

Kad repka zavisi od dva igraca a najvise od jednog samog, cudo je sve sto uradimo... Musa je izmislio kosarku za ove sto igraju sa njim, sani moze proci koliko toliko... Zalostnk da smo vec izpali ali sta je tu je, igrati svjetsko sa dva igraca je nemoguca misija... A ti moderatore ova nasa posrana **** sto su generali sad i sto se kurce ovako il onako bacaj sa ove teme, dusmana je puna bosna, bar ovde moze bez njih! Musa cudo od djeteta!

Pola ljudi ovdje ne razumije košarku.....
Sent from my D6603 using Tapatalk
Sent from my D6603 using Tapatalk
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Ma ovaj Jankovic, sta reci... Frajer izgubljen, ne zna sta ce s loptom, ukratko zalutao u ovaj sport. Al ajd. 

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
O yebem ti sunce vise. De prestanite spominjati taj mentalitet kad su ovi momci pokazali da nemaju isti. Uvijek se u tijesnim porazima poziva na taj mentalitet yebo te on vise, kad moram nekulturan biti. Yebeni Golden State izgubi u neizvjesnoj zavrsnici, izgubi neka ekipa svakog vikenda. Sve luzer do luzera.Unofficialpage je napisao/la:Mislio sam da da je ova ekipa pobjedila naš mentalitet, ali nisu. Luzerski mentalitet očigledno nas neće nikad napustit.
Ako yebeni Elvir Rahimic ima luzerski mentalitet, to automatski znaci da ga ima i Dzanan Musa.
Hebi ga sad videos protiv malo jace repke kao Astralija vecina nasih igraca izgledaju smijesno, znaci nece biti nista od kosarkasa a ni Musa nije bas nesto kad igra protiv brzih, jacih igraca..izgledao je kao da nije jeo hrane 3 dana..slabo, umjesto pas igre kao Argentina oni sve nesto staticno plu salaba defanziva ljudi otvoreni kad god im se cefne za vanski sut