FIBA U17 svjetsko prvenstvo 2016
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: FIBA U17 svjetsko prvenstvo 2016
Jbg, dobro je...glavu gore momci 

Promasio 2 trice i trazi i trecu da suta. Pa sto dragi Sani, sto.
I sta ovo odma da Pandzu tjeramo jel ?
Pa nismo nikad boljeg trenera imali u ovim mladim selekcijama, momak ce samo takav trener bit.
I sta ovo odma da Pandzu tjeramo jel ?

Pa nismo nikad boljeg trenera imali u ovim mladim selekcijama, momak ce samo takav trener bit.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Musa jedva hoda od 3/4 , vidi se na ekranu , mislim fakatNEZALAGANJE je napisao/la:10-0 u minut i po.Znate sta je to drugovi?Umor.Hvala Pandza.Dovidjenja.
Ali ovo sada kada su opet imali 10 sansi , sta su se nafulali Sani i Jankovic nije humano

1 i po ozbiljan igrac ima u ovoj repci neracunajuci njegosa,
jbg glavu gore
Sent from my iPhone using Tapatalk
jbg glavu gore
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovo je nebitno u svijetu sporta, ne znam sto se nervirate...
Treba imati strpljenja pa gledati ovu djecu.
Treba imati strpljenja pa gledati ovu djecu.
Drhtim sav Allaha mi, ne mogu sebi da dodjem...
Svaka cast momci, samo ostaje zal sto vas vise necemo gledati. Ovo je sport i to je to.
Svaka cast momci, samo ostaje zal sto vas vise necemo gledati. Ovo je sport i to je to.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Đizs.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mislio sam da da je ova ekipa pobjedila naš mentalitet, ali nisu. Luzerski mentalitet očigledno nas neće nikad napustit.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
gori chokeri od teodosica
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Musa je morao uzezi zadnji sut,e moj Pandza levatino.
Majko mila neće lopta u koš da si hljeb haha.
Fali Sikiraš to se vidi, inače solidno...
Jbg. nisam ni imao neka očekivanja ali mogli smo dalje, kako god hvala za Litvaniju vidimo se na godinu aBd
Neke već u augustu !

Kao što reče neko iznad, u svijetu sporta je ovo nebitno ali ovo je velika škola ovoj djeci pred kojom je budućnost.
Vidjeli su šta i kako, i sad znaju i za ubuduće.
Fali Sikiraš to se vidi, inače solidno...
Jbg. nisam ni imao neka očekivanja ali mogli smo dalje, kako god hvala za Litvaniju vidimo se na godinu aBd

Neke već u augustu !

Kao što reče neko iznad, u svijetu sporta je ovo nebitno ali ovo je velika škola ovoj djeci pred kojom je budućnost.
Vidjeli su šta i kako, i sad znaju i za ubuduće.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Musa, donekle Campara (kad ga ide sut) i donekle Mutic koji ima doprinosa u odbrani. To je ekipa.
Ovo ostalo sluzi za blokove Musi i Campari i da eventualno pospremi neki zicer a pojedini kako samo vidjeli nisu ni to u stanju. I onda im neko prica o njihovoj korisnosti protiv midzeta iz Juzne Koreje.
Nije mi zao ovog takmicenja, yebes ovo. Zao mi je sto su mediji to toliko ispratili i isti mediji ce lincovati ove momke.
Ovo ostalo sluzi za blokove Musi i Campari i da eventualno pospremi neki zicer a pojedini kako samo vidjeli nisu ni to u stanju. I onda im neko prica o njihovoj korisnosti protiv midzeta iz Juzne Koreje.
Nije mi zao ovog takmicenja, yebes ovo. Zao mi je sto su mediji to toliko ispratili i isti mediji ce lincovati ove momke.
Presalaba defanzive, Musa hoce sam a ne ide mu, drugi nista, nema pas igre a bes pas igre protiv jacih nema nista; Australij azasluzeno pobjeda i kraj.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne znam razlog zasto ovi ostali momci treniraju kosarku. Ne racunaju valjda da ce se citav zivot provlaciti na igre boljih igraca? Razumijem da ne moze svako ni biti super talenat, ali da ne mozes zicera pogoditi to ne razumijem. Upravo je to sto rade ovi dodatni igraci, pogadjaju zicere.
Celik!3,2,2.
Sportsku srecu smo ispucali protiv Spanije na Europskom...
Sta da se radi, kosarka nikad ne prestaje, a zivot ide dalje
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sta da se radi, kosarka nikad ne prestaje, a zivot ide dalje

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Nikad se to brate nece promijenit haha, jedino je Amel Tuka izrodUnofficialpage je napisao/la:Mislio sam da da je ova ekipa pobjedila naš mentalitet, ali nisu. Luzerski mentalitet očigledno nas neće nikad napustit.

Nije istina da bolje nismo mogli. Ne treba se zadovoljavati sitnicama, kad ova generacija može puno više od ovoga. Pa čovječe, prvaci Evrope se ne smiju zadovoljiti ovim.<3 LiMes <3 je napisao/la:Danas najlošija naša partija, ali glavu gore, bolje nismo mogli sa ovakvim sastavom, ovo je naš vrh na ovom takmičenju. Momcima čestitam, idemo dalje.
Nemamo dovoljno igrača koji su na nivou Sanija i Džanana. Nažalost, to je tako. U trenucima kad se lome utakmice, sve lopte idu na njih dvojicu i od njih se očekuje da zablistaju. Ali hajde, glavu gore. Ovo im je velika škola za budućnost.
Odlazi Safete.
Invalidi ti se najebu materePeppermintSA je napisao/la:Goli očaj. Invalidi.
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.