FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Pozitiva
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Pozitiva » 28 jun 2016, 20:15

Sloboda u poslijeratnom periodu nije imala jacu ekipu i infastrukturu od sadasnje. Ne vidim razlog da se pribojavamo Bejtara, ali isto tako mislim da su favoriti. Strasno je kakva se atmosfera pravi pred ovu utakmicu. Pojedinci samo cekaju eventualno ispadanje, da bi poceli s pljivanjem. Mi normalni ljudi bi trebali biti realni i utakmicu shvatiti kao nagradu za prethodnu sezonu. Ne treba tako brzo zaboraviti proslu sezonu. Ipak je tu lavovski posao odradjen. Ljudi, igramo Evropu.
Ne padajte po milioniti put na folove sarajevakih forumasa (ruku na srce, bjeze nam po svemu najmanje 10 godina). Iskulirajte nekad i skontajte da ste vi u poziciji, ne oni. Oni nek gledaju pripremne utakmice svojih klubova i neka sanjaju da je EL.
Da se vratim na utakmicu s Bejtarom, prolaz bi bio senzacija, a ispadanje nikakva katastrofa. Klub nam raste iz dana u dan. Treba biti strpljiv i dati ljudima sansu - ljudima koji drze sva obecanja i koji imaju rezultate.
Budimo ponosni na svoj klub! Podrzimo nase momke! Ljudi, samo POZITIVA! Od negative prifitiraju samo klosari i prevaranti - jednom rijecju dusmani.

Sloboda Tuzla!!!
Zadnja izmjena: Pozitiva, dana/u 28 jun 2016, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
A sad adio...

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 28 jun 2016, 20:15

Zasto da odlazi covjek zbog ljudi koji nisu toga vrijedni....kad im na tribini ne bude ni 50 momaka sami ce se oni povuci. ...

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 28 jun 2016, 20:18

Klub je opstao i opstace bez obzira na sve.
Ali je cinjenica da postojij problem koji se mora rijesit.i koji nam ne treba.
Ha ko ih je podrzqvo dosad podrzace ih i u cetvrtak.u zenici.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 28 jun 2016, 20:25

solinas je napisao/la: I neka mi samo jos neko kaze da nije sve izrezirano.
Yebem im i grupu i obraz.
I neka se zna i ja sam za dabogda otisao Azmir i ugasili se mi klub ne zasluzujemo.
Daj ba nisu mu one hijene ništa mogle, da ga nekolicina plaćenika otjera, opušteno samo :)
Hajmo razvalit chifute, da nas Allah pomogne u ovom mubarek mjesecu protiv prokletog naroda, amin. (Sloboda72, podupri me)
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 28 jun 2016, 20:26

Sta je ovo bog te? Napadaju se fukare priziva se alah u pomoc.za koji klub vi navijate?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jun 2016, 20:28

Sariel je napisao/la:Klub je opstao i opstace bez obzira na sve.
Kakav problem postoji? :mrgreen:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 jun 2016, 20:29

wobly92 je napisao/la:
solinas je napisao/la: I neka mi samo jos neko kaze da nije sve izrezirano.
Yebem im i grupu i obraz.
I neka se zna i ja sam za dabogda otisao Azmir i ugasili se mi klub ne zasluzujemo.
Daj ba nisu mu one hijene ništa mogle, da ga nekolicina plaćenika otjera, opušteno samo :)
Hajmo razvalit chifute, da nas Allah pomogne u ovom mubarek mjesecu protiv prokletog naroda, amin. (Sloboda72, podupri me)
Ma gadi mi se sve.
A dobro si mogli bi ih naprasiti za ramazan :D (amin)
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 28 jun 2016, 20:30

Sariel je napisao/la:Sta je ovo bog te? Napadaju se fukare priziva se alah u pomoc.za koji klub vi navijate?
Svi smo mi "fukare " !

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 28 jun 2016, 20:33

tuzlak1987 je napisao/la:
Necemo se pravit englezima ;)
A nije forum mjesto a ni fejsbuk da se to rjesava.
Iskreno razocaran sam potezom i jednih i drugih.ne treba nam ovo.
meni je ic na utakmice kako god.sto kaze pozitiva nadam se da ce na dobro.samo sloboda niko niko...

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 28 jun 2016, 20:35

:oops:
slana_krv je napisao/la:
Sariel je napisao/la:Sta je ovo bog te? Napadaju se fukare priziva se alah u pomoc.za koji klub vi navijate?
Svi smo mi "fukare " !
Ja jesam.i ne mijenjam dres.jer nemam drugog

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 jun 2016, 20:37

Sariel je napisao/la::oops:
slana_krv je napisao/la:
Svi smo mi "fukare " !
Ko mijenja dres :?:

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 28 jun 2016, 20:41

da nije Azmira ne bi bilo ni kluba,ne bi bilo ni evrope,raspali bi se davno.Hvala ti predsjedniče na divnom poklonu u vidu euro tekme koju nazalost zahvaljujući gradu i supcima koji ga vode igramo u Zenici.faraon obeća izgradnju istoka,završetak sjevera,pa nista,slaga i ne zacrveni se a sada bi da ruši uz pomoć poltrona Azmira.
Ko voli klub doći će pješke u Zenicu,ostali me ne interesiraju ko ih hebe.
AZMIR JE KRALJ!Ima grešaka kao i svaki čovjek al ON nam je omogućio da sanajmo san i da ga dosanjamo evo igramo evropu.I ako ispadnemo a realno nismo favorit nikom nista,idemo dalje.
U moje ime i ime mojih drugova sto idemo u Ze hvala ti Azmire do neba pa šta god bilo!!!!!!!!!!!!!! :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
DRŽAVA TUZLA!!

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 28 jun 2016, 20:46

Sariel je napisao/la::oops:
slana_krv je napisao/la:
Svi smo mi "fukare " !
Hvala Bogu , niko od nas ne mjenja dres i nemoj da spinujes to je samo obicni licni sukob pojedinaca sa Husicem , i nemoj poistovjecivati sa svim fukarama i navijacima Slobode.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jun 2016, 20:48

Sariel je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
Necemo se pravit englezima ;)
A nije forum mjesto a ni fejsbuk da se to rjesava.
Iskreno razocaran sam potezom i jednih i drugih.ne treba nam ovo.
meni je ic na utakmice kako god.sto kaze pozitiva nadam se da ce na dobro.samo sloboda niko niko...
Pa ne pravim se, znam samo da u zadnje 2 godine covjek daje sve od sebe za klub, a svakih par mjeseci se nesto ovako desava. I niko nema pojma zasto se desava :crazy:

Evo ja imam pitanje za ove sto su informisani, kako se neko moze ljutiti na Azmira radi karte ako taj isti nije mogao da organizuje prevoz za sve navijace koji su clanovi?
Evo vidim Azmir je sada kao kriv jer se nije sve organizovalo na vrijeme. Pa ljudi sta bi bilo da je Azmir obezbjedio karte ovdje, kako bi onda tih 500 navijaca doslo do Zenice?
Kakav spisak imas praviti ako nisi organizovao prevoz. Ako ides neorganizovano svako se sam za sebe snalazi.

Da se sjetimo svih afera:
1. Desi se problem u grupi Manijaci, mup Sarajevskog kantona i uprava Zeljeznicara zatraze da za taj derbi ne bude navijaca Slobode sto nasa uprava ispostuje jer bi svako to ispostovao. Dodju Fukare ljute protiv cini mi se Radnika ili uglavnom neke ekipe sa kojom je Sloboda igrala prije Zelje na Tusnju i poubacivaju baklje u teren.

2. Na utakmici protiv Drine, na tribinama maksimalno 50 navijaca koji navijaju. Navijanje prestaje na poluvremenu i medjusobno se potuku. Nakon utakmice i poraza igraci ne odu pozdraviti navijace. Navijaci dodju Azmiru i Azmira napadaju jer je on krivac. Narednu utakmicu ih dolazi 300 i ljute se, gdje je bilo tih ostalih 250 protiv Drine? I zasto su scenu napravili pred finale kupa i pokvarili atmosferu. Dolazi se na Tusanj protiv Radnika baklje na terenu, dolazi se u Bijeljinu baklje na terenu.

3.Jesenji dio sezone 2015/15. Losi rezultati, navijaci psuju Vugdalica i tjeraju ga iz kluba. A za Azmira govore da je seljak i da je dosao da privatizuje Slobodu. Zadnje kolo protiv Obarske Sloboda neocekivano gubi 2:0, pri tom rezultatu navijaci silaze na teren i dolaze na zapad i na istok kako bi uletili na teren i prekinuli utakmicu. Na kraju Sloboda pobjedjuje 3:2 i svi povlace rijec protiv Azmira.

4.Sloboda igra Evropu. Navijaci imaju 1 mjesec dana da obezbjede prevoz. O prevozu nema niti rijeci sve 5 dana do utakmice kada objavljuju ono sto su objavili jucer. Danas govore da je Azmir kriv sto nije obezbjedio karte i da je to razlog sto se ne ide organizovano te da se ne moze organizovati sve za 24 sata. Sada pitam gdje su busevi koje su obezbjedili? Ako se pokaze 10 buseva za 500 navijaca onda je Azmir kriv ali ocito niko prevoza nije mogao da obezbjedi za mjesec dana prije Evrope od kada se sezona zavrsila.
Kako to da u grupi ne postoji niko ko bi za ovaj mjesec dana ili od januara napravio bilo kakvu kritiku za Imamovica i opstinu koji su krivi sto Sloboda ne igra u Tuzli. Kako se to moze desiti? Niko tog covjeka ne spominje, a direktan je krivac i sve je poslo od njega. I sada se vec zna da naredne godine Sloboda nece igrati u Tuzli. Svi ce govoriti iz grupe "ebes Evropu ako nije u Tuzli", a napad se nece vrsiti na Imamovica.
Ako se sve ovako izdesavalo, opcina je trebala da pomogne navijacima da odu u Zenicu organizovano jer ovo sto rade ljudi iz vrha kluba je odlicno.
I tako Faraon zavrsi na tribinama, a da Azmir dodje na tribine napalo bi ga 100 ljudi sa raznoraznim pitanjima i trazilo odgovore.

Eto meni nije jasno sta to Azmir radi da ga se svako malo napada. Neka nadje neko pravilnik i utvrdi sta su obaveze predsjednika kluba, sta su obaveze sekretara i direktora. Jednostavno me zanima odakle se crpi sva ta negativna energija prema Azmiru , a takve energije nema na mnogo krupnijim stvarima prema direktnim krivcima za ovu situaciju oko Evrope? Zasto kada pitas mozes dobiti samo odgovor : nisi dublje upucen u probleme. Kakve probleme, ovo su ocito problemi sa samim sobom.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 28 jun 2016, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 28 jun 2016, 20:55

Azmir je tata i nemojte dzaba jesti go.vn.a svi koji su protiv njega su protiv Slobode.
Zadnja izmjena: Slobodas, dana/u 28 jun 2016, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 28 jun 2016, 20:55

ako je ko trebo organizovat autobuse za Zenicu onda je to Imamesku jer je on jedini kriv sto ne igramo tekme na Tušnju u svom gradu
Faraonu poljubi me u dupe komunjaro :guz: :guz: :guz:
Zadnja izmjena: NjonjoVam, dana/u 28 jun 2016, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
DRŽAVA TUZLA!!

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 28 jun 2016, 20:58

Iskreno, ocekivao sam Imamovica da nesto sa GIPS-om sredi.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 jun 2016, 21:02

Da mi hoce ko objasniti kakve veze imaju Karte sa prevozom.
Mogao si obezbijediti 10 buseva (primjer)pa svejedno covjece dobio karte u Tuzli ili Zenici.
Stvar je u tome sto nisu obezbijedili prevoz (Ne kazem da nisu htjeli ali)i onda kao po narudzbi bacaju odgovornost na klub (Azmira ).
Ne treba nam ovo pred novu sezonu i stvarno je sramota.
Prebacuju krivicu jer nemaju petlju priznati javnost i da nisu bili u stanju obezbijediti prevoz.
Napadaju po fcb kako nemamo pravo komentarisat kao nismo upuceni pa Evo objasnite da i mi smrtnici razumijemo.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 jun 2016, 21:02

tuzlak bolan, kakve to referate pises, svaka cast onome ko procita :lol:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jun 2016, 21:06

Eto mene samo zanima odgovor na pitanja:

Ako je nekome stalo za klub vise nego ista na svijetu zasto: Nije bilo nikakve inicijative da se opcini i gradonacelniku uputi bar pisana kritika za ovu nastalu situaciju? Zasto u toku sezone kada smo bili na mjestu za Evropu nije bilo nikakvog pritiska sa tribina na te ljude? Zasto niko nije zapamtio obecanje Jasmina u januaru da ce Sloboda EU utakmice igrati u Tuzli?

Direktni krivci prosli neokrznjeno za lazi i obmane, dok je Azmir na svaki propust koji je obicno neka mizerija i bezveze stvar bio pod rafalnom paljbom.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: pomocniDJUBRE, Zlatu075 i 24 gosta.