Ti imaš neke jake veze.Za čas se vratio a meni neće da vrate moj pravi nickG0NZALES je napisao/la:Speedy is back!

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ti imaš neke jake veze.Za čas se vratio a meni neće da vrate moj pravi nickG0NZALES je napisao/la:Speedy is back!
Kralju, ti si jedini covjek koji moze dignuti ovaj podforum na jednu visu razinu. Molim te u ime svih nas, da preuzmes na sebe tu veliku odgovornost i ucinis ovo mjesto oazom srece za sve kladionicare i nocnom morom za sve vlasnike kladionicaPrometheus je napisao/la:Kažu jedna glava je pametna ali više glava je genius zato vam kažem, jedini uspjeh je zajednički listić. Ali tu mora neko zakon držati i to bi ja bio. Ne bez šale... Mislim da je najbolje tu temu pokrenuti.. I ako nas samo bude petero
Sa Paireom je sve moguće, gledaj poena za rebreakZed98 je napisao/la:Paire na 2 listića![]()
Ma ovo je čisti i standardni Paire, ovdje prevare nisu moguće10DelPiero je napisao/la:Hahaha pa kakve su to prevare hahahah a mora sad uzet mec dobili su kvotu koju su trazili![]()
![]()
Vratiće se i Ljuman, radimo na tome.NebeskaSila96 je napisao/la:Ti imaš neke jake veze.Za čas se vratio a meni neće da vrate moj pravi nickG0NZALES je napisao/la:Speedy is back!A i Ljuman još na odmoru
Maestro21 je napisao/la:Nisam se dugo kladio i danas nabacim nekog tenisa, ubrzo sam skont'o zašto se nisam ni kladio![]()
gdje god je koji favorit bio ja sam ga urekao sa svojim listićem
Otišao na godišnji odmorG0NZALES je napisao/la:Vratiće se i Ljuman, radimo na tome.NebeskaSila96 je napisao/la:Ti imaš neke jake veze.Za čas se vratio a meni neće da vrate moj pravi nickG0NZALES je napisao/la:Speedy is back!A i Ljuman još na odmoru
Pa što nisi pod starim nickom? taj ti je bezveze![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.