Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
Kako možete porediti igru Runija pod vodstvom onog retarda a još niste svjedočili igri kod Murinja?
Rooney je do ove večerašnje utakmice bio najbolji igrač Engleske repke, davao je svoj maximum. Prvo da vidimo kako će to izgledati pod Murinjom pa onda kritike, kako za Runija, tak i za ostale. Budite sigurni da će svi na klupu ko zakaže i podbaci.
Rooney je do ove večerašnje utakmice bio najbolji igrač Engleske repke, davao je svoj maximum. Prvo da vidimo kako će to izgledati pod Murinjom pa onda kritike, kako za Runija, tak i za ostale. Budite sigurni da će svi na klupu ko zakaže i podbaci.
Pa sta brate ti predlazes da se rizikuje i jos jednu sezonu krene sa Rooneyem u ulozi organizatora,Mourinjo ako je budala nece dovesti kvalitet u sredini,treba dat sansu ne kazem,al sta ako se nedovede alternativa a on zakaze sto je vrlo vjerovatno,onda opet placi i kukaj haPoligon10 je napisao/la:Kako možete porediti igru Runija pod vodstvom onog retarda a još niste svjedočili igri kod Murinja?
Nama je pojačaje u vezi svakako potrebno i ja tu očekujem kreativca od Murinja. Dakle, Rooney neće biti bez konkurencije sigurno pa čak i da se ne dovede novi veznjak, i u trenutnom kadru mi imamo kvaliteta koji može zaprijetiti Runiju.
Ipak, nadam se veznjaku jer očekujem odlaske (Mata, Fella...)
Ipak, nadam se veznjaku jer očekujem odlaske (Mata, Fella...)
Format valja ti na aparate pocetkom augusta, malo preko ljeta na odmoru. 

Belmine ne znam jesil gledao United prije 10 i vise godina,to je bio fudbal sa pravim veznjacima sa ljudima koji gunu za klub a danas i Rooney moze biti kapiten,nije ga Ferguson tek onako htio prodat. Uzivaj u igri svog idola
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Ako je htio, zasto nije??
Nadam se da si spreman za sljedecu sezonu.
Nadam se da si spreman za sljedecu sezonu.

Skidam zastavu Uniteda sa zida a kacim Mourinjovu ako izbaci Rooneya iz prve postave, brate na klupu neka te prenosi iskustvo mladjima al ne uzimat nekom mjesto zbog svoje slave, imaš platu boli glava zato sjedi i šut, ovi njegovi obozavaoci ako vole klub priznat će da je tako najbolje
- eric_cantona
- Kontakt:
šta ste svi opleli po Rooneyu. Ni kriv ni dužan. On je i ovakav najbolji igrač ovakve Engleske. Šta je odigrao Delle Alli? Kane? Sturridge? Sterling? da ne nabrajam dalje. Engleska reprezentacija je skup ispodprosječnih igrača koji dolaze iz ispodprosječnih klubova, sa jednim ili dva solidna igrača u euro razmjerima, te Rooneyem koji je nekad bar bio na rubu world class statusa. Nije više, ali i ovakav je bolji od svih što su igrali sinoć. Od ovih igrača sinoć, jedino mislim da Wilshere ima klasu, ostali su svi katastrofa, drag mi je i Smalling, ali on se također utopio u sivilo. Kad samo pomislim da je Sterling plaćen toliko, da je Kane-u cijena toliko, da je Hart na glasu kao world class golman.. to je za plakati
Sve stoji brate sto si napisao,al se bojim toga da će ovakav Rooney nama igrat u top postavi,za Englesku mi nije ni bitno,nema onde klase samo preplacene ublehe al me brine sta će biti sa unitedom ako se on nastavi gurat i kad igra loše,ok ne kažem pokušati sa njim al ako se vidi da ne može makni ga brate na klupu,problem će biti ako bude pružao lose partije a bude igraoeric_cantona je napisao/la:šta ste svi opleli po Rooneyu. Ni kriv ni dužan. On je i ovakav najbolji igrač ovakve Engleske. Šta je odigrao Delle Alli? Kane? Sturridge? Sterling? da ne nabrajam dalje. Engleska reprezentacija je skup ispodprosječnih igrača koji dolaze iz ispodprosječnih klubova, sa jednim ili dva solidna igrača u euro razmjerima, te Rooneyem koji je nekad bar bio na rubu world class statusa. Nije više, ali i ovakav je bolji od svih što su igrali sinoć. Od ovih igrača sinoć, jedino mislim da Wilshere ima klasu, ostali su svi katastrofa, drag mi je i Smalling, ali on se također utopio u sivilo. Kad samo pomislim da je Sterling plaćen toliko, da je Kane-u cijena toliko, da je Hart na glasu kao world class golman.. to je za plakati
Sta mene briga za Kanea i Alija
Zeljeznicar! 1921 !
-
- Kontakt:
Sto ste svi protiv Rooneya , svaki Englez je odigrao ovo europsko ko da su amateri a pogotovo najprecijenjiji igrač sterling i kane , Rooneya stavlja u vezu i na tom mjestu odigra bolje od Wilshera i allia koji vrijedi "50 Mil "
Sent from my iPhone using Tapatalk
Rooney je tu iz više razloga, potreban je zbog iskustva, kao i Carrick, a osim toga sigurno može još dobroga pružiti i siguran sam da će biti koristan pod Joseom. I on sam voli igrače poput Rooneya, može on biti i na amf, iza napadača dok je u reprezentaciji Engleske igrao dosta povučenije. Uostalom, ti nastupi po meni nisu mjerilo. Objasnili su @Asteriks i @Poligon10.
''Neka me mrze samo da me se boje''
-
- Kontakt:
Slažem se da ovi nastupi na europskom nisu neko mjerilo , malo vrhunskih igrača igra na svojoj razini
Ali Rooney ne igra vec tri godine na "svojoj" razini,sta mislite da su ga tek inako povukli iz napada pa ev i sa desetke.
Zeljeznicar! 1921 !
Boga mi kako pričate čovjek bi rekao da u klubu kida, a njemu trebalo više od pola sezone da proigrao koliko toliko, pa i ja bi proigrao koliko ga je gurao Van Gal, samo ni sjena čovjeka koji je bio, ako Mourinjo bude razmišljao kao vi ode ovo sve majčinu majku
-
- Kontakt:
Nije Rooney najveći problem , nadam se da ce mou potirati matu Fellainija i younga
Pa Mata je bio bolji sva puta od Rooneya proslu sezonu i bolji je igrac kako god od Rooneya
Zeljeznicar! 1921 !
-
- Kontakt:
Od Mate su umirovljenici brzi a i u defanzivi je los zato ga je mou potirao iz Chelsea
Manchester United FC
Nije ni Iniesta Bolt pa je genije.
Mata je klasa,vrhunski tehnicar sa sjajnom pas igrom a neznalice su ga stavljale na krilo izmedju ostalog da bi Rooney igrao na 10.
Neka Rooneya ko ce slati 45 lopti sa jedne na drugu stranu
Edit: a to sto ga je otjerao ti ne pije vode i De Bruynea i Lukakua je otjerao tako da ..
Mata je klasa,vrhunski tehnicar sa sjajnom pas igrom a neznalice su ga stavljale na krilo izmedju ostalog da bi Rooney igrao na 10.
Neka Rooneya ko ce slati 45 lopti sa jedne na drugu stranu
Edit: a to sto ga je otjerao ti ne pije vode i De Bruynea i Lukakua je otjerao tako da ..
Zeljeznicar! 1921 !
Pustimo Jozu da odluci ko je bolji, valjda mu je dobar rezultat bitniji od bilo cega drugog. Ako nista uvijek mozete pricati da je Mata imao nesto sa Mourinhovom kcerkom pa ga ovaj zato ne "podnosi", nesto kao u vrijeme Moyesa i Zahe 

100% sportski i krajnje opušten potpis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.