FIBA U17 svjetsko prvenstvo 2016
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: FIBA U17 svjetsko prvenstvo 2016
nije svejedno! ja naravno nemam pojma kakva je australija, vjerovatno ne pretjerano jaka, i bilo bi to dobro pobijediti i onda (vjerovatno) na megdan domaćinu, koji je uzgred budi rečeno i jaka reprezentacija. elem tu samo možeš dobiti jer se očekuje da izgubiš i ako se to desi niko neće biti pretjerano razočaran, a ako dobiješ onda ide nova bajka
Australija ~3.0 Bosna ~1.40
Na kladionicama smo favoriti
Malo cudni koeficijenti s obzirom na utakmice u grupi i nastupe Australije na prethodnim prvenstvima.
Na kladionicama smo favoriti

Malo cudni koeficijenti s obzirom na utakmice u grupi i nastupe Australije na prethodnim prvenstvima.
- Medikament
- Kontakt:
Ne bi bio prvi put da uzmemo domacina.jestamaji je napisao/la:nije svejedno! ja naravno nemam pojma kakva je australija, vjerovatno ne pretjerano jaka, i bilo bi to dobro pobijediti i onda (vjerovatno) na megdan domaćinu, koji je uzgred budi rečeno i jaka reprezentacija. elem tu samo možeš dobiti jer se očekuje da izgubiš i ako se to desi niko neće biti pretjerano razočaran, a ako dobiješ onda ide nova bajka

sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Australija je tip ekipe koja nam ne leži - iako nemam dokaza da potkrijepim to. Mislim da su netipična ekipa poput finske, koreje i da mogu maltee svakoga dobiti ali i zijaniti. Nama više odgovaraju ekipe koje imaju neki standardan pristup košarci kao što je to večina evropskih ekipa.
uz duzno postovanje, vidjao sam momaka i momaka uzrasta od 17 godina i izgledom starijih za svoje godine, kao i izgledom mladje...ali me niko ne moze ubijediti da ovaj francuz yves pons ima 17 godina da ga j.e.b.e.s!
ne prica ko sta hoce, njemu je godiste prepravljano. ovaj ima minimalno 19 godina.
znam da to turcima nije strano!
ne prica ko sta hoce, njemu je godiste prepravljano. ovaj ima minimalno 19 godina.
Cekaj da vidis Amerikance, reces da su svi stariji i da laziraju godista.hz1987 je napisao/la:uz duzno postovanje, vidjao sam momaka i momaka uzrasta od 17 godina i izgledom starijih za svoje godine, kao i izgledom mladje...ali me niko ne moze ubijediti da ovaj francuz yves pons ima 17 godina da ga j.e.b.e.s!

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Jos da moze skakati ko BarkleyBIHfan je napisao/la:mercurial je napisao/la:Cerkezovic nema vise od 2 metra. Stvarno ne znam sta ce igrati u seniorima, on citavu karijeru razvija igru pod kosem, a nema visine za to.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
takvi su kakvi su,ali igraju do 40 god kosarkuBIHfan je napisao/la:Cekaj da vidis Amerikance, reces da su svi stariji i da laziraju godista.hz1987 je napisao/la:uz duzno postovanje, vidjao sam momaka i momaka uzrasta od 17 godina i izgledom starijih za svoje godine, kao i izgledom mladje...ali me niko ne moze ubijediti da ovaj francuz yves pons ima 17 godina da ga j.e.b.e.s!

vidio.BIHfan je napisao/la:Cekaj da vidis Amerikance, reces da su svi stariji i da laziraju godista.hz1987 je napisao/la:uz duzno postovanje, vidjao sam momaka i momaka uzrasta od 17 godina i izgledom starijih za svoje godine, kao i izgledom mladje...ali me niko ne moze ubijediti da ovaj francuz yves pons ima 17 godina da ga j.e.b.e.s!
upravo iz tog razloga sam pomenuo ponsa jer mi jedini ne odaje utisak 17godisnjaka. nije stvar samo u licu, vec i drzanju, fizickim predispozicijama i kretnjama, kompletnoj zrelosti, ponasanju i sl. ni jedim jedinom segmentom ne ostavlja dojam da je generacija 1999, ma koliko me u to neko ubjedjivao. jednostavno je nemoguce, ako je zdrav - jedino da ima neki hormonalni poremecaj.
- zamorano1plus8
- Kontakt:
pa sta reci za LBJ-a kad je tek poceo igrat,niko nije vjerovao da mu je tek 19 god. izgledo kao da mu je makar 28 god
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
U licu je malo i 19. ima on daleko više. Izgleda baš staro, k'o da ima 30 godina. Osoba sa 19,20 u licu vidiš da ima još tih dječijih crta a pogotovo neko sa 17.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
nije isto porediti 17 i 19. tu vec zna biti razlike. momci od 19 mogu izgledati da im je 23-28god.zamorano1plus8 je napisao/la:pa sta reci za LBJ-a kad je tek poceo igrat,niko nije vjerovao da mu je tek 19 god. izgledo kao da mu je makar 28 god
momci od 17 nema sanse, moraju postojati neke karatkeristike djeteta (kretnje, glas, oci, drzanje, pokreti, fizicka neformiranost nekog elementa isl).
ima i curica od 13-14 godina, da bi rekao imaju 18-20 (brze sazrijevanje). ali opet po nekog segmentu to mozes da prepoznas, kao i kod cura od 17. jednostavno licnosti nisu formirane i uvijek ima neki pokazatelj koji ti ukaze na taj dokaz. kod ovog ponsa ama bas nista ne ukazuje da ima 17 godina.
https://www.youtube.com/watch?v=jZBn81vo5ZU
Pogledaj amerikance, npr Markusa Howarda meni izgleda kao college igrač koji izlazi na draft (koji je prošao). Kad bolje pogledam pola amerikanaca izgleda starije nego što im piše, jednostavno tako izgledaju. Pons je prije 3/4 godine igrao protiv Kengura iz Zenice na turniru u Francuskoj, i nije bio razvijen. Ne mogu pronaći sliku sa turnira.hz1987 je napisao/la:nije isto porediti 17 i 19. tu vec zna biti razlike. momci od 19 mogu izgledati da im je 23-28god.zamorano1plus8 je napisao/la:pa sta reci za LBJ-a kad je tek poceo igrat,niko nije vjerovao da mu je tek 19 god. izgledo kao da mu je makar 28 god
momci od 17 nema sanse, moraju postojati neke karatkeristike djeteta (kretnje, glas, oci, drzanje, pokreti, fizicka neformiranost nekog elementa isl).
ima i curica od 13-14 godina, da bi rekao imaju 18-20 (brze sazrijevanje). ali opet po nekog segmentu to mozes da prepoznas, kao i kod cura od 17. jednostavno licnosti nisu formirane i uvijek ima neki pokazatelj koji ti ukaze na taj dokaz. kod ovog ponsa ama bas nista ne ukazuje da ima 17 godina.
Mogu da vjerujem svim zemljama svijeta, osim kad igrač dolazi sa kontitenta Afrike. To su svjetske prevare.
- firefirefirely
- Kontakt:
A sta je drugo Francuska nego africka zemlja 

hz1987 je napisao/la:nije isto porediti 17 i 19. tu vec zna biti razlike. momci od 19 mogu izgledati da im je 23-28god.zamorano1plus8 je napisao/la:pa sta reci za LBJ-a kad je tek poceo igrat,niko nije vjerovao da mu je tek 19 god. izgledo kao da mu je makar 28 god
James,Kobe ,Bynom su igrali sa 18 u nba

-
- Kontakt:
Kanada se pati protiv Dom. Republike, da li je na pomolu senzacija ? ? hmmm 

Nije, malo steka sut Kanadjanima ali nemaju ovi kvalitet da to iskoristewhitesnake je napisao/la:Kanada se pati protiv Dom. Republike, da li je na pomolu senzacija ? ? hmmm
Jedan grad, jedna ljubav!
Ma ide to na 15+ razlike do kraja, ali i ovo poluvrijeme je jos jedan dokaz da u ovom godistu nema "apsolutnih favorita" i "nepobjedivih"whitesnake je napisao/la:Kanada se pati protiv Dom. Republike, da li je na pomolu senzacija ? ? hmmm
Kanađani 0/12 šut za 3 poena 

-
- Kontakt:
Ma da, vjerovatno će tako i bit. To i ja govorim, djeca su to .. Ima puno oscilacija u igri.mirzatele je napisao/la:Ma ide to na 15+ razlike do kraja, ali i ovo poluvrijeme je jos jedan dokaz da u ovom godistu nema "apsolutnih favorita" i "nepobjedivih"whitesnake je napisao/la:Kanada se pati protiv Dom. Republike, da li je na pomolu senzacija ? ? hmmm
Trenutno korisnika/ca: relativizam i 8 gostiju.