FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 28 jun 2016, 01:14

High je napisao/la:Tačno sam znao da je Ćetković, koji je odnedavno naš igrač, poeta vates i da će nam njegov dolazak u mubarek mjesecu donijeti nešto dobre have - njegov stariji rođak Sergej u Sarajevu, 8. marta 2017. godine, pravi koncert. :bih:

DVA DOAJENA; JEDAN U NOGOMETU, DRUGI U MUZICI I DOPRINOSU DA ŽENKE ČIM PRIJE PADNU. :bih:
Ako hoces nesto da poyebes cekaj koncert Pedje Medenice :lol: :lol: :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

High

Post Postao/la High » 28 jun 2016, 01:15

@joker90,
čekam te u sokerhani. :kafa:

@Sabinho,
to mi je previše sadistički. :urnebes:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 28 jun 2016, 02:35

pasica je napisao/la:
joker90 je napisao/la: Od 7 klasnih igraca mislim da nema nista, ali sacekat cemo cisto da ispostujemo ove pozitivce. I naravno opet cu biti ja kriv sto pitam gdje su ti igraci, a nece biti Hurtic sto je izjavio to. :zviz:
Normalno da ces biti kriv. Pa lik izjavi da nema pojma sta mu se desava sa ekipom (drugim rijecima da ne zna sta radi, sta mu je posao), i ovi uspiju nekakve "negativce i pljuvace" okriviti za to.

Ja se samo nadam da koliko smo god losi, da su ostali losiji, mada Zrinjski izgleda ozbiljan.
Nije vala ovaj prelazni rok ni Zrinjski nista konkretno doveo.Baric i Mrkajic su krs,jedino Jakovljević je ok.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 28 jun 2016, 02:45

slika
Nisam upratio, al' gdje se mogu ove fine papice kupiti? :mrgreen:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 jun 2016, 02:48

Memara je napisao/la:
slika
Nisam upratio, al' gdje se mogu ove fine papice kupiti? :mrgreen:
Ovaj lik se zagrijava i rashladjuje istovremeno.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 28 jun 2016, 02:57

BosnianKingdom je napisao/la:Hoće li Dzemica u akademiju?
Naravno, za pocetak ce najvjerovatnije da vodi U 10 selekciju.

VanCipelic
Kontakt:

Post Postao/la VanCipelic » 28 jun 2016, 03:04

kinosvra je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:Hoće li Dzemica u akademiju?
Naravno, za pocetak ce najvjerovatnije da vodi U 10 selekciju.
U10 selekcija u akademiji ne postoji, koliko ja znam, Dzemo ce u Omladinski pogon.
Akademija je U15,U17 i U19 tj pioniri(mladji kadeti)koja je tek prije 7,8mjeseci pocela da radi, kadeti i juniori.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 28 jun 2016, 07:07

bordobijeli je napisao/la:Onaj ko gleda negativno stvari on uvijek nadje razlog . Husejnovic dosao kaze hoce da zamazu oci a da nije dosao rekli bi da su nesposobni. Ako opet karte budu skupe reci ce tjeraju navijace s stadiona ako budu jeftinije reci ce losa ekipa nema rezultata sad im trebaju navijaci.
Huseinovic je došao jer je to bila njegova želja da dodje kod nas, vjerovatno naši ne bi znali da je raskinuo ugovor koliko su zauzeti skautiranjem rumunske lige. I da, objavili su "mahali" pred skupštinu xa je sve završeno i da je igrač, da jenu gradu, svebu cilju toga da navijači ne iskazu nezadovoljstvo na lokaciji održavanja iste.

Gdje je sarbini? Odjednom nestao? A dva članka izadjose pred skupštinu "blizu" ?

Gdje je 7 dobro plaćenih? Hajde evo racunam.saida da je jedan. Gdje je još 6?
Dakle u oči naš lazu kao i za ono famozno pismo podrške. Dobro Dino je prošao SDA školu, zna on kako ovce u tor daa smjesti.

Niko ovdje ne gleda negativno jer munje cejf, gledam negativno jer lazu, kradu, pljačkaju, mute, sramote klub.
Lazu jer u dva dana promjene tri priče oko jesica, lazu oko pojačanja, lazu i onaj demant oko cvijanovica
Sramote klub rezultatski jer smo sa sunjevaricima igrali evropu. I sad ja trebam da vjerujem da će neki igrač iz rumunske rupe zaa nabijanje biti pojačanje? Nakon 100 raskida ugovora na štetu kluba (ne živite u iluziji da je igrač neki raskinuo na svoju štetu), ja treba da vjerujem ovim lopovima da i ovo nisu igrači od njihovih menadžera? Hodzic, Sarić su ok pojačanja kao i huseinovic a bgm ovo ostalo mace u vreći i ne vjerujem im.

A ja podršku igračima dok se bore uvijek ću dati.

E sad što se tiče igrača, Benko je dokaz da se može.... a ko cezar i Emerson mogu dobiti hladno 10k nečega, ako se Said može dovesti očito da se mogu dovoditi dobri igrači samo treba znati.
Ne bježe nasiniu lige, nije istina to. Evo hodzic je imao priliku u tursku ići. Ima još primjera, daj mu normalnu platu i imaš domaćeg dobrog igrača. Moraš imati skaute sposobne da primijete memisevica prije ćele iz radnika.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

fucku
Kontakt:

Post Postao/la fucku » 28 jun 2016, 08:19

Pa imamo skaute :) ihtijarevic koji se skolovao u fampznoj milanskoj skoli za fudbalske znalce i naseg video skauta koji skautira sve ove bugare i albance preko youtube videa :)

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 28 jun 2016, 08:33

Kome smeta Ermin Avdić?

prdimahovina
Kontakt:

Post Postao/la prdimahovina » 28 jun 2016, 08:53

fucku je napisao/la:Hifa povukla nagradnu igru. :lolno:
Hajde bar znaju kad je dosta, da je slicnu igru organiziovala 'administracija' nasa ne bi se prekidalo nista dok se ne bi prodao odredjeni broj maji.

I da, yebale vas i rustemova cura radovceva cura, i njih dvojica skupa, i duljin repic, i sve te GLUPOSTI zbog kojih prozivate pojedine forumase ovdje, a sutite i pravite se tupavi zbog stvari koje evo @pantelija napisa iznad!!
Beskicmenjaci.
O karakteru bez kičme ko uopšte može pričati upečatljivije od njih samih jer ko je kompetentniji da ispjeva hvalospjeve , da nakiti , da nađe opravdanje za svaku nisku pobudu od onih što sami zadaju niske udarce.
Toliku paletu najoriginalnijih opravdanja niko ne može da smisli bolje od onih koji svijet gledaju kroz crnu prizmu. :guz:
" srce na teren i pamet u glavu "

ColdDemon
Kontakt:

Post Postao/la ColdDemon » 28 jun 2016, 09:35

Gdje SDA ima svoje kadrove, tu napretka nema. Tako je, nažalost, i sa našim klubom...

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 28 jun 2016, 09:38

SiouxLukavac je napisao/la:Kome smeta Ermin Avdić?
Smeta @Jokeru90 istjero ga sa kampa, a smeta i kompletnom Istoku.
SRETAN BROJ - 1725

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 28 jun 2016, 10:51

Saša Novaković stoper, potpisao?
U novi boj ...

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 28 jun 2016, 11:39

hz033 je napisao/la:Saša Novaković stoper, potpisao?
Danas bi trebao.
1946

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 jun 2016, 11:41

High je napisao/la:Tačno sam znao da je Ćetković, koji je odnedavno naš igrač, poeta vates i da će nam njegov dolazak u mubarek mjesecu donijeti nešto dobre have - njegov stariji rođak Sergej u Sarajevu, 8. marta 2017. godine, pravi koncert. :bih:

DVA DOAJENA; JEDAN U NOGOMETU, DRUGI U MUZICI I DOPRINOSU DA ŽENKE ČIM PRIJE PADNU. :bih:
Sta kazes ti kako ti djeluje ovaj stoperski par nas novi,Novakovic(Sasa) -Kovacevic....Znaci stoperski par Sasa Kovacevic ,obecava u startu :zviz: :zviz: :zviz:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 28 jun 2016, 11:43

Rano je, za nove planove. ;)
1946

High

Post Postao/la High » 28 jun 2016, 11:51

miky_hz je napisao/la:
Sta kazes ti kako ti djeluje ovaj stoperski par nas novi,Novakovic(Sasa) -Kovacevic....Znaci stoperski par Sasa Kovacevic ,obecava u startu :zviz: :zviz: :zviz:
Tim u kojem igraju Ćetković i Kovačević donosi neviđeni potencijal. :kafa: Nadam se da će koristiti i ova permutacija koju si spomenuo. Samo je 3. mjesto granica! :bih:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 28 jun 2016, 12:30

:kafa:

High

Post Postao/la High » 28 jun 2016, 12:32

Lakoste je napisao/la:

:kafa:
Ofsajd. :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Elddar, fera, kupus army, Posejdon, Serha, Venom i 112 gostiju.