Kakav turnir Cerkeza do sada! Definitivno je uzeo na sebe odgovornost u izostanku Sikirasa, pogotovo u skok igri.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
jestamaji je napisao/la:nisam gledao cijele utakmice ali ne igramo loše. jasno je da njegoš fali, sa njim bi se mogli uhvatiti u koštac sa svima osim amera, ali nema veze. neka se momci naigraju i pokažu svijetu, a sve negativnosti u medijima ne si ti isti mediji zabiju na jedno mjesto. kad samo pomsilim na sranje neposredno prije svjetskog u brazilu i šta je tada sve pisano, onda me niovih par ispada ne iznenađuju
Musa nije izjavio da on Sam ide po zlato, nego kao ekipa i Sani spada u tu ekipu i njegovo oružje su trice i Musa je svjestan kakve igrače ima oko sebe da Cerko skočiti bolje nego drugi, da će Sani pogađat trojke da će Lazo ako treba potuci se za loptu itd itdNebeskaSila96 je napisao/la:Ja kad sam pisao da one izjave Muse nista dobro ne mogu donijeti prozvan sam neznalicom.A bio sam 100% u pravu,jer su bespotrebno na sebe navukli veliki pritisak i onda su onakvi komentari ocekivani,posebno poslije utakmice sa Francuskom.Ne mozes ti u ovom uzrastu podcjenjivat druge ekipe jer ne znas kakav je ko.Oscilacije su sasvim normlane u ovim godinama,a isto tako kroz godinu dana neke ekipe mogu naprosto poludit,a nasi su najavljivali da idemo dobit Amere,i to govore svjesno to kad igramo bez drugog najboljeg igraca.Na to kad dodas da mnogi ne prate stanja u drugim ekipama,nego samo po izjavama se prati sta igraci govore.Na mnogim portalima smo mogli vidjet one brojne izjave Muse o zlatu,itd.I onda dodju Francuzi razbiju te na proste faktore i razumljive su sve reakcije.Sami primjer su ovi Korejanci.Dobiju Francuze,a Boga mi sreca da je bio Campara na svom nivou sa onim trojkama jer inace da je on imao los dan tesko bi mi ono i izvukli,jer oni Korejanci strasno sutiraju.
Od kud ti to da je Cerkezovic sg ?hz1987 je napisao/la:bosna i hercegovina - u16 - u 2015 godini
PG campara - alikadic
SG musa - cerkezovic
SF jankovic - kocic
PF mutic - ovcina - barukcija
C sikiras - mirkovic
bosna i hercegovina - u17 - u 2016 godini
PG campara (rovit) - alikadic
SG musa - cerkezovic
SF jankovic - kocic
PF mutic - xxx - barukcija
C xxx - mirkovic
bez sikirasa nosioca igre pod kosem i povrijedjenog ovcine backup igraca pod kosem u rotaciji i sa rovitim camparom koji ne igra ni sa 70% svojih mogucnosti - vi ocekujete igre kao sa proslog eura. ja garantujem da su tu samo ovcina i sikiras, da nas francuzi ne bi dobili - zavrsilo bi kao i u mecu na euru. od 5 igraca sa rotacijom pod kosem spali smo na 3 uz prisilnu igru kocica kao lazna cetvorka. ja sam prezadovoljan i ovim. kad bi preskocili australiju i igrali protiv spanaca za polufinale - to bi bio uspjeh ravan tituli prosle godine uz ovaj deficitaran igracki kadar.
pobjeda protiv australije bi bila stvarno dobar rezultat, a poslije sta Bog da. Čak i kad bi ispali poslije bio bi to dobar rezultathz1987 je napisao/la:bosna i hercegovina - u16 - u 2015 godini
PG campara - alikadic
SG musa - cerkezovic
SF jankovic - kocic
PF mutic - ovcina - barukcija
C sikiras - mirkovic
bosna i hercegovina - u17 - u 2016 godini
PG campara (rovit) - alikadic
SG musa - cerkezovic
SF jankovic - kocic
PF mutic - xxx - barukcija
C xxx - mirkovic
bez sikirasa nosioca igre pod kosem i povrijedjenog ovcine backup igraca pod kosem u rotaciji i sa rovitim camparom koji ne igra ni sa 70% svojih mogucnosti - vi ocekujete igre kao sa proslog eura. ja garantujem da su tu samo ovcina i sikiras, da nas francuzi ne bi dobili - zavrsilo bi kao i u mecu na euru. od 5 igraca sa rotacijom pod kosem spali smo na 3 uz prisilnu igru kocica kao lazna cetvorka. ja sam prezadovoljan i ovim. kad bi preskocili australiju i igrali protiv spanaca za polufinale - to bi bio uspjeh ravan tituli prosle godine uz ovaj deficitaran igracki kadar.
mercurial je napisao/la:Cerkezovic nema vise od 2 metra. Stvarno ne znam sta ce igrati u seniorima, on citavu karijeru razvija igru pod kosem, a nema visine za to.
Ma vrlo ih je tesko analizirati posle ove grupne faze. Vodili su mrtvu trku sa kanadjanima, odlijepili se jedno vrijeme i imali solidno vodstvo da bi sve prosuli u zadnjim minutama. Onda protiv Kine izgubili preko 20 poena... wtf? U zadnjem mecu s fincima uzeli komotno bez problema.. Tako da haj ga znaj sada.. Ali mislim da momci mogu ovu uzeti! No ipak stoji to da Austrlija u zadnja dva prvenstva zavrsavili su drugi iza SAD:a. 2014 su izgubili sa 6 poena samo u finalu.High je napisao/la:Jesu li ovi kenguri jači od Francuza?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.