bordobijeli je napisao/la:Onaj ko gleda negativno stvari on uvijek nadje razlog . Husejnovic dosao kaze hoce da zamazu oci a da nije dosao rekli bi da su nesposobni. Ako opet karte budu skupe reci ce tjeraju navijace s stadiona ako budu jeftinije reci ce losa ekipa nema rezultata sad im trebaju navijaci.
Huseinovic je došao jer je to bila njegova želja da dodje kod nas, vjerovatno naši ne bi znali da je raskinuo ugovor koliko su zauzeti skautiranjem rumunske lige. I da, objavili su "mahali" pred skupštinu xa je sve završeno i da je igrač, da jenu gradu, svebu cilju toga da navijači ne iskazu nezadovoljstvo na lokaciji održavanja iste.
Gdje je sarbini? Odjednom nestao? A dva članka izadjose pred skupštinu "blizu" ?
Gdje je 7 dobro plaćenih? Hajde evo racunam.saida da je jedan. Gdje je još 6?
Dakle u oči naš lazu kao i za ono famozno pismo podrške. Dobro Dino je prošao SDA školu, zna on kako ovce u tor daa smjesti.
Niko ovdje ne gleda negativno jer munje cejf, gledam negativno jer lazu, kradu, pljačkaju, mute, sramote klub.
Lazu jer u dva dana promjene tri priče oko jesica, lazu oko pojačanja, lazu i onaj demant oko cvijanovica
Sramote klub rezultatski jer smo sa sunjevaricima igrali evropu. I sad ja trebam da vjerujem da će neki igrač iz rumunske rupe zaa nabijanje biti pojačanje? Nakon 100 raskida ugovora na štetu kluba (ne živite u iluziji da je igrač neki raskinuo na svoju štetu), ja treba da vjerujem ovim lopovima da i ovo nisu igrači od njihovih menadžera? Hodzic, Sarić su ok pojačanja kao i huseinovic a bgm ovo ostalo mace u vreći i ne vjerujem im.
A ja podršku igračima dok se bore uvijek ću dati.
E sad što se tiče igrača, Benko je dokaz da se može.... a ko cezar i Emerson mogu dobiti hladno 10k nečega, ako se Said može dovesti očito da se mogu dovoditi dobri igrači samo treba znati.
Ne bježe nasiniu lige, nije istina to. Evo hodzic je imao priliku u tursku ići. Ima još primjera, daj mu normalnu platu i imaš domaćeg dobrog igrača. Moraš imati skaute sposobne da primijete memisevica prije ćele iz radnika.