FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Mustafa10
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Mustafa10 » 28 jun 2016, 01:24

staragarda je napisao/la:Opet se neki mitovi ovdje ispredaju o Fukarama... Azmira Husića ne voli, ne gotivi grupa momaka a oni se povremeno pojavljuju na utakmicama..popale baklje i doviđenja... . Problem je sto su to viđeniji momci i tesko ko da ce im uskoro na crtu stat a drugačije ne ide....ne interesuje njih bas puno Sloboda, više su za nekih cirkusa i ganjanja a Husic im ne odgovara jer ih ne j e b e ni 2%....i to je sva istina....nabijaju kaznu klubu misleći da će time napakostiti Predsjedniku i čekaju njegov kiks,rezultatski naravno pa da krene prozivka...svi koji se vrte duže oko grupe znaju odlično o kojim se momcima radi jer.je ofirno ovako javno pisati o nekom nešto....Fukare imaju problema a ko se imalo razumije u navijacku priču zna da nece grupe na svijetu je koja nije prolazila kroz neke probleme, smjene generacija i obračune unutar grupe.... Zato ba ako niste u toj priči manite se ćorava posla i palamudanja ko ce kome sta zabranit...Fukare kako griješe u nekim stvarima imaju i puno dobrih stvari određenih... Organizaciju prevoza đačke ekskurzije je j e b e n o završit a kamoli prevoz za tekmu...ko je ikad ovo organizovao zna sa kakvim užasnim problemima se susrećete... Svi u nicaze da ovo aBd ovo zajedno pregrmimo
To je to ,objasnjeno lijepo, nije tesko zakljucit iz svega vidjenog u ovoj polusezoni da je to tako :) Nadam se da ce ljudi se rijesit svojih sujeta u interesu klubu i svih nas koji dajemo zadnje pare da pomognemo klub kupovinom karte ako nista drugo a neko to sve zbog nekih sujeta i netrpeljivosti opstruira. :eh: :think:

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 28 jun 2016, 01:41

Pazi slike na PL prepucavanja :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 28 jun 2016, 01:51

Pa šta čovjek da kaže, stvarno.. :crazy: :damn:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 28 jun 2016, 01:55

:puke: :puke: nije valjda ojj ko vodi grupu :hmmmm:

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 28 jun 2016, 01:55

znao sam da ce ovo kad tad bit negdje objavljeno, ali bas u ovom trenutku, jbg

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 28 jun 2016, 02:21

Kakva je slikaaaaa u pitanjuu? Baguje mi forum...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 jun 2016, 02:21

kad je meni tu sliku indir poslao davno lik dosao kod havera pitara usliko se pored njihivog grba iskazao tatoo tuzle 1987 salt city boys :) ...sta se lozite to je davno indir pokazao da smije otici u pitaraku kucu iskazati obiljeja svoje carsije i svoje grupe :)
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 28 jun 2016, 02:23, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 28 jun 2016, 02:23

SaltCityAttack je napisao/la:Kdnje meni tu sliku indir poslao davno lik dosao kod havera pitara usliko se pored njihivog grba iskazao tatoo tuzle 1987 salt city boys :)
a too :mrgreen: ja konto nesto ozbiljno :lol:

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 jun 2016, 02:26

Ma jarane samo im je dokaz da dodje covjek u pitaraku kucu i pored grba na zidu pokaze on obiljezja svoje carsije,kluba i grupe :) beze se sa diecom tamo peglate :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 28 jun 2016, 02:30

SaltCityAttack je napisao/la:Ma jarane samo im je dokaz da dodje covjek u pitaraku kucu i pored grba na zidu pokaze on obiljezja svoje carsije,kluba i grupe :) beze se sa diecom tamo peglate :)
Niko se i ne pegla vjeruj, davno smo mi prestali ici na tu temu.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 28 jun 2016, 02:30

SaltCityAttack je napisao/la:Ma jarane samo im je dokaz da dodje covjek u pitaraku kucu i pored grba na zidu pokaze on obiljezja svoje carsije,kluba i grupe :) beze se sa diecom tamo peglate :)
Ma ne pegla se niko brate, sami sa sobom baljezgaju, vidiš da ne znaju kud će više od muke i zavisti, operuta ih Sloboda a još im i Evropu ote.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 jun 2016, 02:34

Ma komih iebe mogu samo pisat..vecina njih ali vecina cast izuzetcima samo mogu pisat ..za nesto vise mali broj tih sto pise ima pravo nesto da kaze :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 28 jun 2016, 02:48

DoeTz je napisao/la:
Niko se i ne pegla vjeruj, davno smo mi prestali ici na tu temu.
Nikad !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 28 jun 2016, 02:54

I ti bi trebao. Ono je nekad bila oke tema, sad je postala leglo djecijih furki od par istih likova s vise accounta koji izgleda nemaju zivot. Inace volio bi da proradi nas forum pa da se i mi odselimo odavde.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 28 jun 2016, 08:19

Ako su Fukare tako brižne da neko od ubačenih elemenata ne napravi kakvo sr::anje na Južnoj tribini, onda neka se pripreme na takav scenarioi neka odreaguju tako što će problematičnog izazivača problema, bez obzira o kome se radi i šta da je uradio (baklja, transparent, skandiranje), fino i kulturno naglemaju, a onda ga isto tako fino sprovedu do organa reda kojih će na utakmici biti na svakom ćošku.
Na ovaj način će se zaista pokazati brižnost i ljubav prema klubu, kao i zrelost i ambicije da se radi u interesu kluba, a ne da se pričaju priče kao brižni smo kako iskontrolisati ko će ući na JUG.
JEDNO JE SIGURNO I DOKAZANO, momci koji vode Fukare NISU SPOSOBNI NA TUŠNJU DA ISKONTROLIŠU izazivače nereda i da se kod svoje kuće organizuju po tom pitanju, a kamo li u drugom gradu. (Razlog je gore neko spomenuo "viđeni momci", a ne bi bilo na odmet i spomenuti koje ime, jer svi znamo ko je osoba koja predvodi tu grupu, a videli smo skoro i da ima podršku od pojedinih političara).....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 28 jun 2016, 09:32

vec par sezona nisam 100% aktivan clan fukara , vise sam na zapadu , ALI ko god proziva FUKARE na bilo koji nacin , pogotovo po forumima treba mu GLAVU OTKINUT PRVOM PRILIKOM !!! Pa jel vas sramota , umjesto da se pridruzite momcima vi samo trazite neke pogreske , mane koje ima svaka navijacka skupina sirom svijeta ....

Vecina Fukara ima vise odgledanih treninga nego pojedinci(90% vas) utakmica !!!

Prvi cu uputiti momke da obrate paznju na prozivke i pojedince da ucutkaju nasvoj nacin .... jer PRETJERUJETE , sve sugestije primjedbe i pohvae mogu se reci momcima i lice i garantujem da se niko nece naljutiti , ali ovo " blacenje" ovde vec mjesecima treba kazniti samo dobrim batinama .... na kraju krajeva , ko zna i umije bolje .... BUJRUM ... na ogradu !!

PODRSKA ZA SLOBODU i Fukare .... VOLIM VAS !!!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 28 jun 2016, 10:01

narode, hoce li biti prijenosa ove utakmice, ima li kakvog habera?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 28 jun 2016, 10:07

RUDARSKA2 je napisao/la:vec par sezona nisam 100% aktivan clan fukara , vise sam na zapadu , ALI ko god proziva FUKARE na bilo koji nacin , pogotovo po forumima treba mu GLAVU OTKINUT PRVOM PRILIKOM !!! Pa jel vas sramota , umjesto da se pridruzite momcima vi samo trazite neke pogreske , mane koje ima svaka navijacka skupina sirom svijeta ....

Vecina Fukara ima vise odgledanih treninga nego pojedinci(90% vas) utakmica !!!

Prvi cu uputiti momke da obrate paznju na prozivke i pojedince da ucutkaju nasvoj nacin .... jer PRETJERUJETE , sve sugestije primjedbe i pohvae mogu se reci momcima i lice i garantujem da se niko nece naljutiti , ali ovo " blacenje" ovde vec mjesecima treba kazniti samo dobrim batinama .... na kraju krajeva , ko zna i umije bolje .... BUJRUM ... na ogradu !!

PODRSKA ZA SLOBODU i Fukare .... VOLIM VAS !!!
Svaka cast za ovaj post :)

Sta ste se uzdigli preko foruma, jel to ne znate otici fo FFC i kazete sta treba i kako treba ? Pametnjakovici haj zdravo :)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jun 2016, 10:14

_dreamer_ je napisao/la:narode, hoce li biti prijenosa ove utakmice, ima li kakvog habera?
Ima neke sanse za livestream preko tuzlanskog, ali i to su samo indikacije neke..

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 28 jun 2016, 10:16

misljenja sam da ipak treba spustit loptu na zemlju i okrenut se utakmicama i navijanju.
da ne ode predaleko!
:salut:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.