FIBA U17 svjetsko prvenstvo 2016

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

sajo10
Kontakt:

Re: FIBA U17 svjetsko prvenstvo 2016

Post Postao/la sajo10 » 27 jun 2016, 13:35

slika

Kakav turnir Cerkeza do sada! Definitivno je uzeo na sebe odgovornost u izostanku Sikirasa, pogotovo u skok igri. :clap:

slika
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 27 jun 2016, 13:38

nisam gledao cijele utakmice ali ne igramo loše. jasno je da njegoš fali, sa njim bi se mogli uhvatiti u koštac sa svima osim amera, ali nema veze. neka se momci naigraju i pokažu svijetu, a sve negativnosti u medijima ne si ti isti mediji zabiju na jedno mjesto. kad samo pomsilim na sranje neposredno prije svjetskog u brazilu i šta je tada sve pisano, onda me niovih par ispada ne iznenađuju

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 27 jun 2016, 14:48

[youtube][/youtube]

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 27 jun 2016, 15:06

Ja kad sam pisao da one izjave Muse nista dobro ne mogu donijeti prozvan sam neznalicom.A bio sam 100% u pravu,jer su bespotrebno na sebe navukli veliki pritisak i onda su onakvi komentari ocekivani,posebno poslije utakmice sa Francuskom.Ne mozes ti u ovom uzrastu podcjenjivat druge ekipe jer ne znas kakav je ko.Oscilacije su sasvim normlane u ovim godinama,a isto tako kroz godinu dana neke ekipe mogu naprosto poludit,a nasi su najavljivali da idemo dobit Amere,i to govore svjesno to kad igramo bez drugog najboljeg igraca.Na to kad dodas da mnogi ne prate stanja u drugim ekipama,nego samo po izjavama se prati sta igraci govore.Na mnogim portalima smo mogli vidjet one brojne izjave Muse o zlatu,itd.I onda dodju Francuzi razbiju te na proste faktore i razumljive su sve reakcije.Sami primjer su ovi Korejanci.Dobiju Francuze,a Boga mi sreca da je bio Campara na svom nivou sa onim trojkama jer inace da je on imao los dan tesko bi mi ono i izvukli,jer oni Korejanci strasno sutiraju.

Dzevi
Kontakt:

Post Postao/la Dzevi » 27 jun 2016, 15:17

Ovi momci su zaista dobri iz kakve države dolaze me ne države nego kakva je sama vlast u državi kakav god rezultat naprave oni su pobjednici.
Glavne krivce treba tražiti među ovim ljudima :

Upravni odbor
FULURIJA, Aleksandar Višegrad Predsjednik
BUKVA, Sejo Sarajevo Potpredsjednik
DALIBOR, Miloš Mostar Potpredsjednik
ĐONLAGIĆ, Mirsad Tuzla Član
BATINIĆ, Vinko Široki Brijeg Član
MIHALJEVIĆ, Darinko Livno Član
DELIBAŠIĆ, Mevludin Kakanj Član
CVIKIĆ, Goran Banja Luka Član
PLAVŠIĆ, Milan Doboj Član

Ovi traže svoje interese preko reprezentacija a posebno ova dva u vrhu Predsjednik i Potpredsjednik :bih:

whitesnake
Kontakt:

Post Postao/la whitesnake » 27 jun 2016, 17:20

jestamaji je napisao/la:nisam gledao cijele utakmice ali ne igramo loše. jasno je da njegoš fali, sa njim bi se mogli uhvatiti u koštac sa svima osim amera, ali nema veze. neka se momci naigraju i pokažu svijetu, a sve negativnosti u medijima ne si ti isti mediji zabiju na jedno mjesto. kad samo pomsilim na sranje neposredno prije svjetskog u brazilu i šta je tada sve pisano, onda me niovih par ispada ne iznenađuju

I onda kad prebiješ nekog takvog šupka od novinara, tad se sav novinarski šljam digne i poziva na nekakve novinarske slobode.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 27 jun 2016, 17:32

Sutra u 18:15h protiv Australije. :bih:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 27 jun 2016, 18:00

Čerkez će biti zvjerka. Sjećam se kad je sa prvim timom Slobode gostovao u Hadžićima, frajer hladno zakuca preko igrača Bošnjaka. :tokralju:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 27 jun 2016, 19:01

NebeskaSila96 je napisao/la:Ja kad sam pisao da one izjave Muse nista dobro ne mogu donijeti prozvan sam neznalicom.A bio sam 100% u pravu,jer su bespotrebno na sebe navukli veliki pritisak i onda su onakvi komentari ocekivani,posebno poslije utakmice sa Francuskom.Ne mozes ti u ovom uzrastu podcjenjivat druge ekipe jer ne znas kakav je ko.Oscilacije su sasvim normlane u ovim godinama,a isto tako kroz godinu dana neke ekipe mogu naprosto poludit,a nasi su najavljivali da idemo dobit Amere,i to govore svjesno to kad igramo bez drugog najboljeg igraca.Na to kad dodas da mnogi ne prate stanja u drugim ekipama,nego samo po izjavama se prati sta igraci govore.Na mnogim portalima smo mogli vidjet one brojne izjave Muse o zlatu,itd.I onda dodju Francuzi razbiju te na proste faktore i razumljive su sve reakcije.Sami primjer su ovi Korejanci.Dobiju Francuze,a Boga mi sreca da je bio Campara na svom nivou sa onim trojkama jer inace da je on imao los dan tesko bi mi ono i izvukli,jer oni Korejanci strasno sutiraju.
Musa nije izjavio da on Sam ide po zlato, nego kao ekipa i Sani spada u tu ekipu i njegovo oružje su trice i Musa je svjestan kakve igrače ima oko sebe da Cerko skočiti bolje nego drugi, da će Sani pogađat trojke da će Lazo ako treba potuci se za loptu itd itd
Znaci da dalje ne duljim i da ti objašnjavam kako izgleda pobjednički mentalitet, lijepo se odjavi sa SS.ba
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 27 jun 2016, 22:03

Gledajući ovaj "team comparison", očigledno je da će nam maksimalan broj tehničkih pogrešaka morati biti na nivou nedjeljnog meča (15). Svaka lopta manje, bolje za nas. Druga stvar, ovaj % za 3 poena me malo plaši. Ako ih krene, neće valjati nikako, tako da se nadam da će ostati na 30% max. Sa ta dva aspekta i sa raspoloženim Musom i pogotovo Čamparom, imamo vrlo dobre šanse za prolazak dalje.
Mes Que Un Club

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 27 jun 2016, 22:43

bosna i hercegovina - u16 - u 2015 godini
PG campara - alikadic
SG musa - cerkezovic
SF jankovic - kocic
PF mutic - ovcina - barukcija
C sikiras - mirkovic

bosna i hercegovina - u17 - u 2016 godini
PG campara (rovit) - alikadic
SG musa - cerkezovic
SF jankovic - kocic
PF mutic - xxx - barukcija
C xxx - mirkovic

bez sikirasa nosioca igre pod kosem i povrijedjenog ovcine backup igraca pod kosem u rotaciji i sa rovitim camparom koji ne igra ni sa 70% svojih mogucnosti - vi ocekujete igre kao sa proslog eura. ja garantujem da su tu samo ovcina i sikiras, da nas francuzi ne bi dobili - zavrsilo bi kao i u mecu na euru. od 5 igraca sa rotacijom pod kosem spali smo na 3 uz prisilnu igru kocica kao lazna cetvorka. ja sam prezadovoljan i ovim. kad bi preskocili australiju i igrali protiv spanaca za polufinale - to bi bio uspjeh ravan tituli prosle godine uz ovaj deficitaran igracki kadar.

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 27 jun 2016, 22:57

hz1987 je napisao/la:bosna i hercegovina - u16 - u 2015 godini
PG campara - alikadic
SG musa - cerkezovic
SF jankovic - kocic
C sikiras - mirkovic

SG musa - cerkezovic
SF jankovic - kocic
C xxx - mirkovic

bez sikirasa nosioca igre pod kosem i povrijedjenog ovcine backup igraca pod kosem u rotaciji i sa rovitim camparom koji ne igra ni sa 70% svojih mogucnosti - vi ocekujete igre kao sa proslog eura. ja garantujem da su tu samo ovcina i sikiras, da nas francuzi ne bi dobili - zavrsilo bi kao i u mecu na euru. od 5 igraca sa rotacijom pod kosem spali smo na 3 uz prisilnu igru kocica kao lazna cetvorka. ja sam prezadovoljan i ovim. kad bi preskocili australiju i igrali protiv spanaca za polufinale - to bi bio uspjeh ravan tituli prosle godine uz ovaj deficitaran igracki kadar.
Od kud ti to da je Cerkezovic sg ?
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com

save
Kontakt:

Post Postao/la save » 27 jun 2016, 22:58

hz1987 je napisao/la:bosna i hercegovina - u16 - u 2015 godini
PG campara - alikadic
SG musa - cerkezovic
SF jankovic - kocic
C sikiras - mirkovic

SG musa - cerkezovic
SF jankovic - kocic
C xxx - mirkovic

pobjeda protiv australije bi bila stvarno dobar rezultat, a poslije sta Bog da. Čak i kad bi ispali poslije bio bi to dobar rezultat

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 28 jun 2016, 01:47

Ma idu momci do finala lagano, samo opusteno, ova grupna faza je bila samo zagrijavanje, a kako vidim Campara i Cerkezovic idu uzlaznom putanjom sto se forme tice, Musa je konstantan sa poenima, ali i on iz utakmice u utakmicu igra sve pametnije, ako budu psihicki na nivou ne vjerujem da nas osim amera niti jedna repka moze zaustaviti, a da je Sikiras tu, usudio bi se rec niti ameri, ali sta je tu je, najbolje ici utakmicu po utakmicu, ne zalijetati se previse sa sa najavama nego u tisini raditi i na terenu pokazati ko je BiH ! :bih:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

High

Post Postao/la High » 28 jun 2016, 02:06

Jesu li ovi kenguri jači od Francuza?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 28 jun 2016, 10:10

Cerkezovic nema vise od 2 metra. Stvarno ne znam sta ce igrati u seniorima, on citavu karijeru razvija igru pod kosem, a nema visine za to.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 28 jun 2016, 12:57

mercurial je napisao/la:Cerkezovic nema vise od 2 metra. Stvarno ne znam sta ce igrati u seniorima, on citavu karijeru razvija igru pod kosem, a nema visine za to.
slika

:mrgreen:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 28 jun 2016, 13:21

High je napisao/la:Jesu li ovi kenguri jači od Francuza?
Ma vrlo ih je tesko analizirati posle ove grupne faze. Vodili su mrtvu trku sa kanadjanima, odlijepili se jedno vrijeme i imali solidno vodstvo da bi sve prosuli u zadnjim minutama. Onda protiv Kine izgubili preko 20 poena... wtf? U zadnjem mecu s fincima uzeli komotno bez problema.. Tako da haj ga znaj sada.. Ali mislim da momci mogu ovu uzeti! No ipak stoji to da Austrlija u zadnja dva prvenstva zavrsavili su drugi iza SAD:a. 2014 su izgubili sa 6 poena samo u finalu.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Anatomija
Kontakt:

Post Postao/la Anatomija » 28 jun 2016, 13:26

Mene puca neka ozbiljna trema pred utakmicu
Nadajmo se dobrom
Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.

Carpe diem!

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 28 jun 2016, 13:31

Bogami, nije svejedno danas, nimalo

:bih:

Zaključano

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.