Ma ljudi ovde docekaju sve na prvu,jedva cekaju da pljuju.Momci se saltaju 10 dana za karte...dodji danas,dodji sutra.I sve se iskomplikuje...trazilo se karte za jug iz razloga da se zna ko je uzeo kartu,da koliko toliko bude kontrolisano..Vazno je pljuvat i ljagat Fukare.Sigurno bi se u Mejdanu prodalo vise karti nego sto ce u Zenic(i tako bi se vise pomoglo klubu,bez ikakvog interesa i zarade).Hvala Bogu,koliko nas vole,ne cudi me da neko ne dodje i namjerno sranje napravi.Ne gotive svi Robijasi Fukare,al eto...ne mozes ljudima ovde sve detalje objasnjavat.Beduin je napisao/la:Ne mozemo mi Emiru reci nista druze. Covjeku (ovdje mislim na sve iz UG, a oni koji pomazu van njih) koji posti, radi i pored toga nalazi vremena da pomaze Slobodi, zeli pomoci i grupi, a i svima nama, ne mozemo nista prigovoriti. R\zumijem ga ja odlicno i zasto ovdje siri optimizam.tuzlak1987 je napisao/la:Haha evo ih skidaju krivnju sa baklji na terenu![]()
Neorganizovano, sve kazne koje naprave nisu krivi . Dobili su sto su i trazili, otici ce ali su bez organizovanog prevoza.
Neka je Azmiru Bog na pomoci sa ovakvim navijacima.
Nadam se da ce ti momci konacno otjerati Azmira pa neka onda Emir meni pametuje ovdje i ponasa se ko uvrijedjena mlada.
Ujedat cemo se za guzicu svi!
Zato su napisali da ne odgovaraju za nesto ako se desi,jer se nece imat kontrola ko kupuje karte...vec bolje je napisat da se dizu tenzije i da ce se baklje bacat....
Nazalost to smo mi...