FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 28 jun 2016, 00:03

socrates je napisao/la:Pitaru... :thumbup: :salut: Ahh,merakaa :kafa:
Samo me nemoj prozivati po mahali. Ionako me proglasi lik idiotom, a ja ništa uradio nisam. :kafa:
Samo Saraj'vo.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 28 jun 2016, 00:04

Mi smo vecinom pogadjali sa ovom hrvatima:
Delac, Jajalo, Baric, Tadejevic svaki od njih je ginuo na terenu i pokazivao odredjeno znanje :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 28 jun 2016, 00:06

MartinSco je napisao/la:Samo da pitam spada li neko od dovedenih igraca u Hurticevih 7 vrhunskih igraca, koje trebamo imati do pocetka sezone?
Ili prava pojacanja tek trebaju da dodju?
I mene to zanima,a vjerujem i druge navijace. Kontam ima jos vremena i nadam se da ce ipak doci par klasnih igraca,vidjecemo.
Edit: Hurtic je ovo jasno i javno rekao i sada kada se mi pitamo dokle je dosla realizacija tog obecanja i hoce li se uopste odrzati neko moze okarakterisati kao 'pljuvanje','nestrpljenje' ili pak 'da imamo nerealne apetite',a sef strucnog staba to jasno kazao i najavio,kao sto su se najavile i grupne faze,izdizanje nad ostatkom lige,evropsko sarajevo itd. Ali nejse,da ne pokrecemo opet ponovo neke stare teme...
Ja sam opet nekakav umjereni optimista.
EKIPI PODRSKA,ADMINISTRACIJA NAPOLJE!

19FKS46
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 19FKS46 » 28 jun 2016, 00:07

esprit24 je napisao/la:Mi smo vecinom pogadjali sa ovom hrvatima:
Delac, Jajalo, Baric, Tadejevic svaki od njih je ginuo na terenu i pokazivao odredjeno znanje :kafa:
A Robert Jarni? :D

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 28 jun 2016, 00:11

joker90 je napisao/la:
MartinSco je napisao/la:Samo da pitam spada li neko od dovedenih igraca u Hurticevih 7 vrhunskih igraca, koje trebamo imati do pocetka sezone?
Ja cekam da se zavrsi prelazni rok i da kompletiramo ekipu, pa onda da pokrenem tu diskusiju. Imaju jos vremena, cekamo! ;)
Ma ja sve nesto kontam da ce nas iznenadit' s nekim vrhunskim igracima, ustvari nadam se.. :hmmmmm:
IDEMO PONOVO!

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 28 jun 2016, 00:13

Samo se vi nadajte.
slika
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 28 jun 2016, 00:16

MartinSco je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Ja cekam da se zavrsi prelazni rok i da kompletiramo ekipu, pa onda da pokrenem tu diskusiju. Imaju jos vremena, cekamo! ;)
Ma ja sve nesto kontam da ce nas iznenadit' s nekim vrhunskim igracima, ustvari nadam se.. :hmmmmm:
Od 7 klasnih igraca mislim da nema nista, ali sacekat cemo cisto da ispostujemo ove pozitivce. I naravno opet cu biti ja kriv sto pitam gdje su ti igraci, a nece biti Hurtic sto je izjavio to. :zviz:
Bahati, bahati Željkan!
1946

KarlMarx
Kontakt:

Post Postao/la KarlMarx » 28 jun 2016, 00:21

Je li neko zna da li su raskinuli ugovor sa Haad-om, ko će praviti dresove iduće sezone i hoće biti neko ozbiljno predstavljanje ili će odugovlačiti još do prve utakmice tako? :kralj:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 jun 2016, 00:30

Onaj ko gleda negativno stvari on uvijek nadje razlog . Husejnovic dosao kaze hoce da zamazu oci a da nije dosao rekli bi da su nesposobni. Ako opet karte budu skupe reci ce tjeraju navijace s stadiona ako budu jeftinije reci ce losa ekipa nema rezultata sad im trebaju navijaci.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 28 jun 2016, 00:32

bordobijeli je napisao/la:Onaj ko gleda negativno stvari on uvijek nadje razlog . Husejnovic dosao kaze hoce da zamazu oci a da nije dosao rekli bi da su nesposobni. Ako opet karte budu skupe reci ce tjeraju navijace s stadiona ako budu jeftinije reci ce losa ekipa nema rezultata sad im trebaju navijaci.
Ne znam da se iko zalio ikad ovdje na jeftine cijene karata! :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 28 jun 2016, 00:35

KarlMarx je napisao/la:Je li neko zna da li su raskinuli ugovor sa Haad-om, ko će praviti dresove iduće sezone i hoće biti neko ozbiljno predstavljanje ili će odugovlačiti još do prve utakmice tako? :kralj:

Ugovor sa njima traje jos ovaj mjesec. Znaci jos par dana. Od slijedeceg mjeseca ide Nike.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

bordoakapitar

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordoakapitar » 28 jun 2016, 00:37

KarlMarx je napisao/la:Je li neko zna da li su raskinuli ugovor sa Haad-om, ko će praviti dresove iduće sezone i hoće biti neko ozbiljno predstavljanje ili će odugovlačiti još do prve utakmice tako? :kralj:
Reci cu ti ono sto sam cuo a to je da od 01.07.2016. pocinje cetverogodisnji ugovor sa NIKE-om. Vjerovatno ce biti i neko predstavljanje...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 jun 2016, 00:43

bordobijeli je napisao/la:Onaj ko gleda negativno stvari on uvijek nadje razlog . Husejnovic dosao kaze hoce da zamazu oci a da nije dosao rekli bi da su nesposobni. Ako opet karte budu skupe reci ce tjeraju navijace s stadiona ako budu jeftinije reci ce losa ekipa nema rezultata sad im trebaju navijaci.
Karte su preskupe i seru sa cijenama! :damn: :puke:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 28 jun 2016, 00:44

joker90 je napisao/la: Od 7 klasnih igraca mislim da nema nista, ali sacekat cemo cisto da ispostujemo ove pozitivce. I naravno opet cu biti ja kriv sto pitam gdje su ti igraci, a nece biti Hurtic sto je izjavio to. :zviz:
Normalno da ces biti kriv. Pa lik izjavi da nema pojma sta mu se desava sa ekipom (drugim rijecima da ne zna sta radi, sta mu je posao), i ovi uspiju nekakve "negativce i pljuvace" okriviti za to.

Ja se samo nadam da koliko smo god losi, da su ostali losiji, mada Zrinjski izgleda ozbiljan.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 28 jun 2016, 00:46

Hoće li Dzemica u akademiju?
Sabrine mi moje!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 jun 2016, 00:51

BosnianKingdom je napisao/la:Hoće li Dzemica u akademiju?
Raskinut je ugovor. Hvala mu za sve :D :D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 jun 2016, 00:51

Sabinho je napisao/la:
Karte su preskupe i seru sa cijenama! :damn: :puke:
Jesu narocito u ovim neatraktivnim utakmicama, htio sam reci kako se uvijek prica moze okrenuti u negativu ako to tako gledas.treba gledati pozitivno sto cvetkovic nebi bio novi stojcev ili hodzic novi cimi a ne kramar ili brazilci.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 28 jun 2016, 00:53

Obzirom da je manje od mjesec dana do prvenstva, čudi me da sezonske već nisu izašle?
Samo Saraj'vo.

High

Post Postao/la High » 28 jun 2016, 01:12

Tačno sam znao da je Ćetković, koji je odnedavno naš igrač, poeta vates i da će nam njegov dolazak u mubarek mjesecu donijeti nešto dobre have - njegov stariji rođak Sergej u Sarajevu, 8. marta 2017. godine, pravi koncert. :bih:

DVA DOAJENA; JEDAN U NOGOMETU, DRUGI U MUZICI I DOPRINOSU DA ŽENKE ČIM PRIJE PADNU. :bih:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 28 jun 2016, 01:13

Spremaj se ti za PES, pusti se Cetkovic familije! :zviz:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.