FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

emirzlaTu
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la emirzlaTu » 27 jun 2016, 23:35

Beduin je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Haha evo ih skidaju krivnju sa baklji na terenu :tokralju:

Neorganizovano, sve kazne koje naprave nisu krivi . Dobili su sto su i trazili, otici ce ali su bez organizovanog prevoza.

Neka je Azmiru Bog na pomoci sa ovakvim navijacima.

Nadam se da ce ti momci konacno otjerati Azmira pa neka onda Emir meni pametuje ovdje i ponasa se ko uvrijedjena mlada.
Ujedat cemo se za guzicu svi!
Ne mozemo mi Emiru reci nista druze. Covjeku (ovdje mislim na sve iz UG, a oni koji pomazu van njih) koji posti, radi i pored toga nalazi vremena da pomaze Slobodi, zeli pomoci i grupi, a i svima nama, ne mozemo nista prigovoriti. R\zumijem ga ja odlicno i zasto ovdje siri optimizam. :thumbup:
Ma ljudi ovde docekaju sve na prvu,jedva cekaju da pljuju.Momci se saltaju 10 dana za karte...dodji danas,dodji sutra.I sve se iskomplikuje...trazilo se karte za jug iz razloga da se zna ko je uzeo kartu,da koliko toliko bude kontrolisano..Vazno je pljuvat i ljagat Fukare.Sigurno bi se u Mejdanu prodalo vise karti nego sto ce u Zenic(i tako bi se vise pomoglo klubu,bez ikakvog interesa i zarade).Hvala Bogu,koliko nas vole,ne cudi me da neko ne dodje i namjerno sranje napravi.Ne gotive svi Robijasi Fukare,al eto...ne mozes ljudima ovde sve detalje objasnjavat.
Zato su napisali da ne odgovaraju za nesto ako se desi,jer se nece imat kontrola ko kupuje karte...vec bolje je napisat da se dizu tenzije i da ce se baklje bacat....
Nazalost to smo mi...
Zlatan Nalić sin tuzlanski

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 27 jun 2016, 23:40

emirzlaTu je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Haha evo ih skidaju krivnju sa baklji na terenu :tokralju:

Neorganizovano, sve kazne koje naprave nisu krivi . Dobili su sto su i trazili, otici ce ali su bez organizovanog prevoza.

Nadam se da ce ti momci konacno otjerati Azmira pa neka onda Emir meni pametuje ovdje i ponasa se ko uvrijedjena mlada.
Ne mozemo mi Emiru reci nista druze. Covjeku (ovdje mislim na sve iz UG, a oni koji pomazu van njih) koji posti, radi i pored toga nalazi vremena da pomaze Slobodi, zeli pomoci i grupi, a i svima nama, ne mozemo nista prigovoriti. R\zumijem ga ja odlicno i zasto ovdje siri optimizam. :thumbup:
Ma ljudi ovde docekaju sve na prvu,jedva cekaju da pljuju.Momci se saltaju 10 dana za karte...dodji danas,dodji sutra.I sve se iskomplikuje...trazilo se karte za jug iz razloga da se zna ko je uzeo kartu,da koliko toliko bude kontrolisano..Vazno je pljuvat i ljagat Fukare.Sigurno bi se u Mejdanu prodalo vise karti nego sto ce u Zenic(i tako bi se vise pomoglo klubu,bez ikakvog interesa i zarade).Hvala Bogu,koliko nas vole,ne cudi me da neko ne dodje i namjerno sranje napravi.Ne gotive svi Robijasi Fukare,al eto...ne mozes ljudima ovde sve detalje objasnjavat.
Zato su napisali da ne odgovaraju za nesto ako se desi,jer se nece imat kontrola ko kupuje karte...vec bolje je napisat da se dizu tenzije i da ce se baklje bacat....
Nazalost to smo mi...
strpljen - spasen
mislim da ko god procita ovaj post bit ce mu jasno dosta stvari :salut:
svaka cast svaki put si do sad imao strpljenja i za sve uvijek dao objasnjenje
Zadnja izmjena: tzmalisa, dana/u 27 jun 2016, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 27 jun 2016, 23:44

Oooooo caki je najgoriii... :opaopa: ajdeee

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 27 jun 2016, 23:47

emirzlaTu je napisao/la:
Beduin je napisao/la:

Nazalost to smo mi...
Pa zar nije moglo pismenije i smislenije biti ono saopstenje, nego onakvo, da se djeca smiju. Ne moze se sve u detalje objasnjavati, a pisu se onakve smijurije :) Ma dajte, inace se kontrolise, zato smo i platili onolike kazne? Djeca nam se smiju :) Neka Fukare rade sta god hoce, boli me klinac, ali oni su zadnji koji imaju pravo da stvaraju negativnu atmosferu oko kluba. A u zadnje vrijeme to rade.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 27 jun 2016, 23:50

sta da se kontrolise :?: pa ljudi iz samog vrha grupe ubacuju baklje na teren, znaci ljudi koji se na ogradu popnu s vremena na vrijeme :!: daj Boze da sve u najboljem redu protekne :kafa:
Sloboda Tuzla

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 28 jun 2016, 00:10

fukaratz je napisao/la:sta da se kontrolise :?: pa ljudi iz samog vrha grupe ubacuju baklje na teren, znaci ljudi koji se na ogradu popnu s vremena na vrijeme :!: daj Boze da sve u najboljem redu protekne :kafa:
Koliko ja kontam misli se na to da moze se ubacit na jug medju fukare ko hoce i napravit neki incident i onda ce svi okrivit fukare o tome se radi. Jer realno ovako moze doc na jug ko hoce kako ce ko provjerit jel fukara jel robijas il je c..ut neki il neko deseti to je to. S ovom organizovanom prodajom bi se kontrolisala prodaja koliko toliko bi se znalo ko je na jugu jer igramo na tudjem stadionu i u tudjem gradu tj igramo u gostima domacu utakmicu i ima logike sve do sad napisano na nekim prethodnim postovima. :salut:
Zadnja izmjena: Mustafa10, dana/u 28 jun 2016, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 28 jun 2016, 00:11

emirzlaTu je napisao/la: Zato su napisali da ne odgovaraju za nesto ako se desi,jer se nece imat kontrola ko kupuje karte...vec bolje je napisat da se dizu tenzije i da ce se baklje bacat....
Nazalost to smo mi...
Jasna je bila namjera s onim što su napisali. Pa i oni što su komentarisali samo su potvrdili neke stvari.
De realno brate koliko je baklji u zadnjih nekoliko utakmica uletilo samo iz njima (pojedincima) jasnih razloga, i to iz sredine grupe, to se ne može nikako opravdat. Ne znam šta je bilo sa njih i dali su sankcionisani kao što su trebali da budu, ali to se nije desilo samo jednom već nekoliko puta pa se čini da nisu poduzete nikakve mjere protiv njih.
Zato i postoji briga naravno da će se opet ponovit isto iz nekog protesta il inata il ko zna čega već.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 28 jun 2016, 00:13

wobly92 je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la: Zato su napisali da ne odgovaraju za nesto ako se desi,jer se nece imat kontrola ko kupuje karte...vec bolje je napisat da se dizu tenzije i da ce se baklje bacat....
Nazalost to smo mi...
Jasna je bila namjera s onim što su napisali. Pa i oni što su komentarisali samo su potvrdili neke stvari.
De realno brate koliko je baklji u zadnjih nekoliko utakmica uletilo samo iz njima (pojedincima) jasnih razloga, i to iz sredine grupe, to se ne može nikako opravdat. Ne znam šta je bilo sa njih i dali su sankcionisani kao što su trebali da budu, ali to se nije desilo samo jednom već nekoliko puta pa se čini da nisu poduzete nikakve mjere protiv njih.
Zato i postoji briga naravno da će se opet ponovit isto iz nekog protesta il inata il ko zna čega već.
Mislim da tu ima svega po malo od ovog sto si naveo u zadnjoj recenici ;)

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 28 jun 2016, 00:15

Mustafa10 je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:sta da se kontrolise :?: pa ljudi iz samog vrha grupe ubacuju baklje na teren, znaci ljudi koji se na ogradu popnu s vremena na vrijeme :!: daj Boze da sve u najboljem redu protekne :kafa:
Koliko ja kontam misli se na to da moze se ubacit na jug medju fukare ko hoce i napravit neki incident i onda ce svi okrivit fukare o tome se radi. Jer realno ovako moze doc na jug ko hoce kako ce ko provjerit jel fukara jel robijas il je c..ut neki il neko deseti to je to. S ovom organizovanom prodajom bi se kontrolisala prodaja koliko toliko bi se znalo ko je na jugu jer igramo na tudjem stadionu i u tudjem gradu tj igramo u gostima domacu utakmicu i ima logike sve do sad napisano na nekim prethodnim postovima. :salut:
ma shvatam ja sta emiratu govori, njemu svaka cast realan momak i posten :!: ali ja se vise plasim budala iz nasih redova nego nekog neznanca koji bi dosao planski da baci baklju, da privuce na sebe bijes ostalih navijaca i na kraju da dobije batine :!: imamo mi svojih delegata koji ubacuju baklje i niko im nista ne moze ili ne smije :salut:
Sloboda Tuzla

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 jun 2016, 00:16

ja bih im halalio bacanje baklji samo ako bi gadjali chifute :kafa:

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 28 jun 2016, 00:27

Svi smo pomalo razmaženi, i nama nekad ne godi kad se pive ukinu na stadionu itd :D Ako svi gledamo korist Slobode (AKO), trebamo onda češće saburit i biti strpljiviji. Nama TRI čovjeka rade u klubu, ne zato što tako treba nego zato što tako mora (nažalost). Šteta za ovako ishitrenu objavu Fukara i prebacivanje Azmiru, čovjek je prema nama uvijek bio korektan i sve se moglo dogovoriti, pa i ovaj zastoj bi se sigurno riješio.

Nego, kojom rutom ćete ići ? :D Doboj ili Zavidovići ?

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 28 jun 2016, 00:31

wobly92 je napisao/la:
Nazalost to smo mi...
Buraz,ja napisa i svi znamo,da svaka medalja ima dvije strane...ne mogu ja vas sad ovde ubijedjivat da su sve vece bakljade odobrene i klub bio upoznat sa tim...pojedinci sto su palili su koliko toliko sankcionisani....neki su odmah bili izbaceni sa tribine(siroki)al to se ne vidi...zato kazem ne moze se ovde sve svima objasnjavat kako i sta.
Naravno da i u grupi ima problema,uvjek ce ih bit...ko god bude vodio tribinu.
Eto oko Zenice,pokusalo se potrudit da se ima kontrola,pa zakoci jedna strana...sad ja da sta napisem protiv Azmira(ja licno nemam nista protiv njega)..drvlje i kamenje bi na mene...
ima dosta stvari sto raja nije upoznata.
mi imamo dojave da ce pojedinci iz Tuzle koji nisu pripadnici grupe pravit transparente protiv ****...sta tad...opet ce na racun grupe ici...
ima svega sa obadvije strane...
a ne zeli se slusat obadvije strane,vec samo jedna...
Za saopstenje nemam rijeci...izhitreno i nepromisljeno napisano....al eto ne mogu sad i to objasnjavat :mrgreen:
Uglavnom...bice ok aBd...(nadam se)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 28 jun 2016, 00:37

Coraco - ja vjerovatno Zavidovici, navikao nesto tim putem.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 28 jun 2016, 00:41

Pa biće opet grupa kriva zbog tih, i tako će se okarakterisat. Nije dovoljno da se samo ovako ogradite od tih još pogotovo ako znate ko su.

Ne štima dosta stvari između dvije strane al treba i grupa imat malo više strpljenja nekad, klub je na prekretnici i raste iz dana u dan i to se mora ispratit maksimalno koliko je u mogućnosti.
Akobogda, za nadati se je da će biti bolje.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 28 jun 2016, 00:47

Skoro sam ja isao preko Doboja, put u dobrom stanju, a ni bureka nikad da zafali :D

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 28 jun 2016, 00:47

Coraco je napisao/la:Svi smo pomalo razmaženi, i nama nekad ne godi kad se pive ukinu na stadionu itd :D Ako svi gledamo korist Slobode (AKO), trebamo onda češće saburit i biti strpljiviji. Nama TRI čovjeka rade u klubu, ne zato što tako treba nego zato što tako mora (nažalost). Šteta za ovako ishitrenu objavu Fukara i prebacivanje Azmiru, čovjek je prema nama uvijek bio korektan i sve se moglo dogovoriti, pa i ovaj zastoj bi se sigurno riješio.

Zasto mora tri covjeka radit u klubu???Zato i dolazi do nesuglasica,ljudi bliski klubu ukazuju na neke propuste,koji se lako mogu rijesit i odstranit da to puno bolje funkcionise...al neko ne zeli da cuje to...
momak je radio u klubu..organizaciju,marketing...za mizernu platu...Mramor zna kako je momak radio i sta je radio....i kako su ga pojedinci sikanirali i sputavali u njegovom poslu...da bude napretka.
Taj momak je 90% zavrsio da se otvori fan shop po uslovima nevjerovatnim...i gdje taj shop....
zato kazem,nismo svi upuceni u sve 100% a pisemo ovde ko da sve znamo(ne odnosi se na tebe i ovaj tvoj post)
Vjeruj da moze da se zaposle strucni,mladi momci za solidnu platu da preporode klub u organizacionom smislu i marketinskom...al haman da nije nekom do toga jos...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jun 2016, 00:54

Najbolje da se nismo plasirali u Evropu, da su nam zabranili nekako da idemo. Bezveze da se ne brinemo hocel neko od nasih napraviti transparent protiv Izraela i za Palestinu ili uzvikivati. Ili hocel biti baklja..

Poklopilo se sve pravo, a mi ne znamo u BiH uzivati u fudbalu vec uvijek okrenemo na sporedne stvari. Cudo bi bilo da se znamo dobro zafrkavat i opusteno gledati na fudbal.

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 28 jun 2016, 00:56

titula alee, titula alee

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 28 jun 2016, 00:56

emirzlaTu je napisao/la:
Coraco je napisao/la:Svi smo pomalo razmaženi, i nama nekad ne godi kad se pive ukinu na stadionu itd :D Ako svi gledamo korist Slobode (AKO), trebamo onda češće saburit i biti strpljiviji. Nama TRI čovjeka rade u klubu, ne zato što tako treba nego zato što tako mora (nažalost). Šteta za ovako ishitrenu objavu Fukara i prebacivanje Azmiru, čovjek je prema nama uvijek bio korektan i sve se moglo dogovoriti, pa i ovaj zastoj bi se sigurno riješio.

Zasto mora tri covjeka radit u klubu???Zato i dolazi do nesuglasica,ljudi bliski klubu ukazuju na neke propuste,koji se lako mogu rijesit i odstranit da to puno bolje funkcionise...al neko ne zeli da cuje to...
momak je radio u klubu..organizaciju,marketing...za mizernu platu...Mramor zna kako je momak radio i sta je radio....i kako su ga pojedinci sikanirali i sputavali u njegovom poslu...da bude napretka.
Taj momak je 90% zavrsio da se otvori fan shop po uslovima nevjerovatnim...i gdje taj shop....
zato kazem,nismo svi upuceni u sve 100% a pisemo ovde ko da sve znamo(ne odnosi se na tebe i ovaj tvoj post)
Vjeruj da moze da se zaposle strucni,mladi momci za solidnu platu da preporode klub u organizacionom smislu i marketinskom...al haman da nije nekom do toga jos...
Sve stoji sto si napisao vidi se da si neki razuman i upucen u stvarno stanje zato mislim da trebaju svi imat malo vise strpljenja ne moze sve preko noci i trebamo svi bit malo mudriji i ozbiljniji. Vjerovatno jos uvijek nije situacija u klubu takva da se mogu zaposlit ljudi koji bi radilo u marketing i drugim sluzbama jos uvijek je ovo sve na nekoj poluamaterskoj volonterskoj osnovi, a i na zadnjoj press konferenciji su to Azmir i Vugdalic lijepo objasnili sve sta i kako klub funkcionise tako da je suvisna svaka druga prica o tome ;) :salut:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 jun 2016, 01:06

Opet se neki mitovi ovdje ispredaju o Fukarama... Azmira Husića ne voli, ne gotivi grupa momaka a oni se povremeno pojavljuju na utakmicama..popale baklje i doviđenja... . Problem je sto su to viđeniji momci i tesko ko da ce im uskoro na crtu stat a drugačije ne ide....ne interesuje njih bas puno Sloboda, više su za nekih cirkusa i ganjanja a Husic im ne odgovara jer ih ne j e b e ni 2%....i to je sva istina....nabijaju kaznu klubu misleći da će time napakostiti Predsjedniku i čekaju njegov kiks,rezultatski naravno pa da krene prozivka...svi koji se vrte duže oko grupe znaju odlično o kojim se momcima radi jer.je ofirno ovako javno pisati o nekom nešto....Fukare imaju problema a ko se imalo razumije u navijacku priču zna da nece grupe na svijetu je koja nije prolazila kroz neke probleme, smjene generacija i obračune unutar grupe.... Zato ba ako niste u toj priči manite se ćorava posla i palamudanja ko ce kome sta zabranit...Fukare kako griješe u nekim stvarima imaju i puno dobrih stvari određenih... Organizaciju prevoza đačke ekskurzije je j e b e n o završit a kamoli prevoz za tekmu...ko je ikad ovo organizovao zna sa kakvim užasnim problemima se susrećete... Svi u nicaze da ovo aBd ovo zajedno pregrmimo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Skojevska i 8 gostiju.