Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Na sta sam ja spao kad se molim da netko preda u mecu Federer - Pella 

- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma pazim se cak sam burazeru rekao da ne igra njega manje gemova nego ja live nesta trpo i njega i Ivanovic a oni doktorski izvrnu ovaj 0/8 brejk sanse a za Anu nemam rijeci 3x u zivotu odigram 3x me obori a 2x na GS cini mi se oba puta Wimbledon mada sam ja tu glup ispo jer sam vidio da pusi ona redovno ovo 1-2 kolo bilo kojeg GS al' jbg privuce kvota na liveu kad vidis bila 1,10 a sad 2,10Effenberg je napisao/la:Od onakvog igraca osta Tie-Break-dzija. Ja kad tamo na teniskim forumima kazem da se lagano pretvara u drvo i da dostize nivo Karlovica smiju mi se.10DelPiero je napisao/la:Moj Federeru **** ti sve komplet kakav si bogalj posto dabogda ti ovo bio zadnji GS i mrs u penziju bogaljcino glupa
Brejk sanse 0/8 pa kako je svima jasno osim njemu da on nema sta vise trazit u ovom tenisu
Te manekenke Ivanovicke, Wozniacki toga se pazi, njima je prvo mjesto shminka i da ga prime, a drugo tenis. Fedexa samo gledaj kontrahendikepe i tako to. Treba jahati jake kvote na tim trzistima dok i kladionice konacno ne ukalkulisu u kvote da je drvo.

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Rezultat Engleza je super, ajmo još kartoni i korneri. 

ja uzivo odigrao preko 4.5 zutaWilly je napisao/la:Rezultat Engleza je super, ajmo još kartoni i korneri.
To je najgore vidis ime i vidis kvotu i na prvu. Mene je izvrnula ona 600 puta, a ona ne da gubi vise u prvim kolima Grand Slamova nego i ovih levatskih turnira sa slabijom konkurencijom, kao sto je sad bila Mallorca. To joj je bio zadnji voz, sad ide samo nizbrdo.10DelPiero je napisao/la:Ma pazim se cak sam burazeru rekao da ne igra njega manje gemova nego ja live nesta trpo i njega i Ivanovic a oni doktorski izvrnu ovaj 0/8 brejk sanse a za Anu nemam rijeci 3x u zivotu odigram 3x me obori a 2x na GS cini mi se oba puta Wimbledon mada sam ja tu glup ispo jer sam vidio da pusi ona redovno ovo 1-2 kolo bilo kojeg GS al' jbg privuce kvota na liveu kad vidis bila 1,10 a sad 2,10Effenberg je napisao/la:Od onakvog igraca osta Tie-Break-dzija. Ja kad tamo na teniskim forumima kazem da se lagano pretvara u drvo i da dostize nivo Karlovica smiju mi se.10DelPiero je napisao/la:Moj Federeru **** ti sve komplet kakav si bogalj posto dabogda ti ovo bio zadnji GS i mrs u penziju bogaljcino glupa
Brejk sanse 0/8 pa kako je svima jasno osim njemu da on nema sta vise trazit u ovom tenisu
Te manekenke Ivanovicke, Wozniacki toga se pazi, njima je prvo mjesto shminka i da ga prime, a drugo tenis. Fedexa samo gledaj kontrahendikepe i tako to. Treba jahati jake kvote na tim trzistima dok i kladionice konacno ne ukalkulisu u kvote da je drvo.
Ja sam osino na live prolaz Engleza sada na 1.7 kvotu, **** ja misha vise ako ce se ribari gubat sad i proci. Haj ne bil okrenuli Englezi i da ih okupam na oba. Ovo je nevjerovatno, Englezi su spremni odraditi sta god treba da zastite svoje kladionice, Liverpool ispustiti titulu 2 kola do kraja, dati prvenstvo Leicesteru, pa cak i izaci iz EU (kvota 10)

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
yebo vas tenis koji klinac to igrate ne zove se džabe bijeli sport 

Ima neko slučajno šta na Wwinu, uplatim mu sutra ujutro
Inače, crna lista klađenja u tenisu zadnjih dana može se samo proširiti
I ja ću budala sutra opet igrati na Pairea, iako me redovno zajebe, samo zato što je 1,45 protiv Rogera Skugora

Inače, crna lista klađenja u tenisu zadnjih dana može se samo proširiti

I ja ću budala sutra opet igrati na Pairea, iako me redovno zajebe, samo zato što je 1,45 protiv Rogera Skugora

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Da imam sta na računu igrao bi 6+ i na nešto sitno pobjedu Engleza 4-2 

novi produžetak
gol engleza u 89.minuti 

Ucerase ga Englezi do grla svima. Koja smeca, to je najgori narod u historiji i u sadasnjosti i buducnosti! 
Oni su spremni da prime svu blamazu i kritike samo da donesu profit kladionicama koje su njihov proizvod i brend. Nista drugo i nisu dali svijetu osim zla.
Mamu im yebem,

Oni su spremni da prime svu blamazu i kritike samo da donesu profit kladionicama koje su njihov proizvod i brend. Nista drugo i nisu dali svijetu osim zla.
Mamu im yebem,
Coronados de gloria vivamos,
Speedy is back! 

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
G0NZALES je napisao/la:Speedy is back!

Brzo si se vratioG0NZALES je napisao/la:Speedy is back!

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- Prometheus
- Kontakt:
I ja sam se vratio. I-bro is back
- 10DelPiero
- Kontakt:
Eto nek me nista vise ne cudi u tenisu ali da Paire gubi od Škugora koji **** hahahah cuj Škugor hahahahhaah pa to je vec previse pa od ovog levata ne mozes izgubit mec taman da si ga prodo hahah. Boze sacuvaj kakva sprdancija je postao ovaj sport.
Alessandro Del Piero !
Nek te ne cudi za Pairea on moze izgubiti mec od invalida a sutradan pobijediti top 10 igraca.10DelPiero je napisao/la:Eto nek me nista vise ne cudi u tenisu ali da Paire gubi od Škugora koji **** hahahah cuj Škugor hahahahhaah pa to je vec previse pa od ovog levata ne mozes izgubit mec taman da si ga prodo hahah. Boze sacuvaj kakva sprdancija je postao ovaj sport.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma sve znam ja za Pairea i njemu slicne ali Škugor je bas komedija.
Alessandro Del Piero !
Ajde Paire, poludi
Montanes na travi vodi protiv Millmana

Montanes na travi vodi protiv Millmana

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Prometheus je napisao/la:I ja sam se vratio. I-bro is back

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- Prometheus
- Kontakt:
Kažu jedna glava je pametna ali više glava je genius zato vam kažem, jedini uspjeh je zajednički listić. Ali tu mora neko zakon držati i to bi ja bio. Ne bez šale... Mislim da je najbolje tu temu pokrenuti.. I ako nas samo bude petero
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.