Samo me nemoj prozivati po mahali. Ionako me proglasi lik idiotom, a ja ništa uradio nisam.socrates je napisao/la:Pitaru...![]()
Ahh,merakaa

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Samo me nemoj prozivati po mahali. Ionako me proglasi lik idiotom, a ja ništa uradio nisam.socrates je napisao/la:Pitaru...![]()
Ahh,merakaa
I mene to zanima,a vjerujem i druge navijace. Kontam ima jos vremena i nadam se da ce ipak doci par klasnih igraca,vidjecemo.MartinSco je napisao/la:Samo da pitam spada li neko od dovedenih igraca u Hurticevih 7 vrhunskih igraca, koje trebamo imati do pocetka sezone?
Ili prava pojacanja tek trebaju da dodju?
A Robert Jarni?esprit24 je napisao/la:Mi smo vecinom pogadjali sa ovom hrvatima:
Delac, Jajalo, Baric, Tadejevic svaki od njih je ginuo na terenu i pokazivao odredjeno znanje
Ma ja sve nesto kontam da ce nas iznenadit' s nekim vrhunskim igracima, ustvari nadam se..joker90 je napisao/la:Ja cekam da se zavrsi prelazni rok i da kompletiramo ekipu, pa onda da pokrenem tu diskusiju. Imaju jos vremena, cekamo!MartinSco je napisao/la:Samo da pitam spada li neko od dovedenih igraca u Hurticevih 7 vrhunskih igraca, koje trebamo imati do pocetka sezone?
Od 7 klasnih igraca mislim da nema nista, ali sacekat cemo cisto da ispostujemo ove pozitivce. I naravno opet cu biti ja kriv sto pitam gdje su ti igraci, a nece biti Hurtic sto je izjavio to.MartinSco je napisao/la:Ma ja sve nesto kontam da ce nas iznenadit' s nekim vrhunskim igracima, ustvari nadam se..joker90 je napisao/la:Ja cekam da se zavrsi prelazni rok i da kompletiramo ekipu, pa onda da pokrenem tu diskusiju. Imaju jos vremena, cekamo!MartinSco je napisao/la:Samo da pitam spada li neko od dovedenih igraca u Hurticevih 7 vrhunskih igraca, koje trebamo imati do pocetka sezone?
Ne znam da se iko zalio ikad ovdje na jeftine cijene karata!bordobijeli je napisao/la:Onaj ko gleda negativno stvari on uvijek nadje razlog . Husejnovic dosao kaze hoce da zamazu oci a da nije dosao rekli bi da su nesposobni. Ako opet karte budu skupe reci ce tjeraju navijace s stadiona ako budu jeftinije reci ce losa ekipa nema rezultata sad im trebaju navijaci.
KarlMarx je napisao/la:Je li neko zna da li su raskinuli ugovor sa Haad-om, ko će praviti dresove iduće sezone i hoće biti neko ozbiljno predstavljanje ili će odugovlačiti još do prve utakmice tako?
Reci cu ti ono sto sam cuo a to je da od 01.07.2016. pocinje cetverogodisnji ugovor sa NIKE-om. Vjerovatno ce biti i neko predstavljanje...KarlMarx je napisao/la:Je li neko zna da li su raskinuli ugovor sa Haad-om, ko će praviti dresove iduće sezone i hoće biti neko ozbiljno predstavljanje ili će odugovlačiti još do prve utakmice tako?
Karte su preskupe i seru sa cijenama!bordobijeli je napisao/la:Onaj ko gleda negativno stvari on uvijek nadje razlog . Husejnovic dosao kaze hoce da zamazu oci a da nije dosao rekli bi da su nesposobni. Ako opet karte budu skupe reci ce tjeraju navijace s stadiona ako budu jeftinije reci ce losa ekipa nema rezultata sad im trebaju navijaci.
Normalno da ces biti kriv. Pa lik izjavi da nema pojma sta mu se desava sa ekipom (drugim rijecima da ne zna sta radi, sta mu je posao), i ovi uspiju nekakve "negativce i pljuvace" okriviti za to.joker90 je napisao/la: Od 7 klasnih igraca mislim da nema nista, ali sacekat cemo cisto da ispostujemo ove pozitivce. I naravno opet cu biti ja kriv sto pitam gdje su ti igraci, a nece biti Hurtic sto je izjavio to.
Raskinut je ugovor. Hvala mu za sveBosnianKingdom je napisao/la:Hoće li Dzemica u akademiju?
Jesu narocito u ovim neatraktivnim utakmicama, htio sam reci kako se uvijek prica moze okrenuti u negativu ako to tako gledas.treba gledati pozitivno sto cvetkovic nebi bio novi stojcev ili hodzic novi cimi a ne kramar ili brazilci.Sabinho je napisao/la:Karte su preskupe i seru sa cijenama!bordobijeli je napisao/la:Onaj ko gleda negativno stvari on uvijek nadje razlog . Husejnovic dosao kaze hoce da zamazu oci a da nije dosao rekli bi da su nesposobni. Ako opet karte budu skupe reci ce tjeraju navijace s stadiona ako budu jeftinije reci ce losa ekipa nema rezultata sad im trebaju navijaci.![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 15 gostiju.