NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Znam da je prvi izbor vojvodic ali jel to vec zvanicno
Koji igraci su napustili/ otisli iz Zvijezde u ovoj pauzi?
-
- Kontakt:
Nezna se tacno koji su spisak tek pocinje odlasci dolasci
-
- Kontakt:
Neznam sta da kazem za darka,jedino sto je dobro cojk zna ovu ligu i spreman je na sve,i voli mlade igrave,mislin da ce dosta nasih mladi igraca dobit priliku.....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Ako je Darko trener onda je za slatke,logicno onda opet ćemo napasti premijer ligu 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Hehe ja sam imao informaciju da nece produziti s nama i tu sam informaciju dobio iz kruga njegove porodice..ovo moze biti dobar znak da uprava ipak zeli napasti Pl-u i Vojvoda ima moju podrsku ako nista onaj ko obuce dres Zvijezde ove god. dobro ce ga natopiti znojem,nema kod ovoga glume,sminke itd..
-
- Kontakt:
Nurdo predsjednik nogometnog saveza opstine gradacac
Hmm dali je to dobro ili lose vidjet cemo,ako se bude svetio zvijezdi eto bosne m u prvu ligu
Hmm dali je to dobro ili lose vidjet cemo,ako se bude svetio zvijezdi eto bosne m u prvu ligu

Izgleda da niko neće ostati.trebalo je probati zadržati desetak igraca.treba dovesti mujcica iz borac samac i diattu to su igrači za prvu postavu
Brkić
Iske. Mujcica. Serba. Doljancic
Isan. Savić. Faca. Mekic
Ramic. DiattA
Evo ova bi ekipa imala 7 naše djece.dovesti još tri četiri i udri.znal neko sta je sa misana islamagica
Brkić
Iske. Mujcica. Serba. Doljancic
Isan. Savić. Faca. Mekic
Ramic. DiattA
Evo ova bi ekipa imala 7 naše djece.dovesti još tri četiri i udri.znal neko sta je sa misana islamagica
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- theboss_RD07
- Kontakt:
Abida pokusati zadrzati po svaku cijenu,ovi ostali su nadoknadivi..
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Ja sam vidio nekog crnca u gradu seta sad dal je Musa Diabang il Diatta ne bih znao jer je bio mrak , prije da je Diatta sto znaci da bi se mogao vratiti u Zvijezdu
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Miloš Đorđević što je igrao kod vas. Treba mi info gdje je sada ?
@devils u pitanju je diabang, vidio sam ga i ja u subotu, seta sa prljacom, a @pappy sto se tice djordjevica, on je posle ove sezone napustio zvijezdu, vjerovatno odmara negdje na moru ili je kuci.. Niko ovdje nije napisao da je Eldin Facic na probi u Bijeljinskom Radniku
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Savic
Islamagic
Doljancic
Lazarevic
Isanovic
Mujagic
........
11 juniora
.........
Jedan iz orasja
Jedan lukavac
Jedan travnik
Jedan sutjeska
Jedan gracanica
.......
Mozda ramic
Mozda mujcic
To je to ako jos sta bude dobro je
Islamagic
Doljancic
Lazarevic
Isanovic
Mujagic
........
11 juniora
.........
Jedan iz orasja
Jedan lukavac
Jedan travnik
Jedan sutjeska
Jedan gracanica
.......
Mozda ramic
Mozda mujcic
Neko ga je ponudio nama. Zato pitam. On je već jednom bio ovdje, al nzm kakav je sada bio.esprit24 je napisao/la:@devils u pitanju je diabang, vidio sam ga i ja u subotu, seta sa prljacom, a @pappy sto se tice djordjevica, on je posle ove sezone napustio zvijezdu, vjerovatno odmara negdje na moru ili je kuci.. Niko ovdje nije napisao da je Eldin Facic na probi u Bijeljinskom Radniku
- theboss_RD07
- Kontakt:
Prvi dio sezone starter, drugi klupa. Ali kad god je igrao trudio je se i borio. Odradi posao koliko moze.. a sad koliko moze, ne znam je li uvijek dovoljno..Pappy je napisao/la:Neko ga je ponudio nama. Zato pitam. On je već jednom bio ovdje, al nzm kakav je sada bio.esprit24 je napisao/la:@devils u pitanju je diabang, vidio sam ga i ja u subotu, seta sa prljacom, a @pappy sto se tice djordjevica, on je posle ove sezone napustio zvijezdu, vjerovatno odmara negdje na moru ili je kuci.. Niko ovdje nije napisao da je Eldin Facic na probi u Bijeljinskom Radniku
⭐
Nije neki tehnicar, voli trcati i veliki je borac, to mu se ne moze zamjeriti. Mene je podsjecao na onog Knezevica sto je birvaktile igrao u Zvijezdi i Velezu
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Semir Music bivsi igrac Zvijezde i Travnika potpisao za Grasshoppers-izgleda da bi mogli dobiti naknadu za treniranje u iznosu od 30000eura..meni nerealan iznos ali ako je istina-odlicno,dobro ce nam doci..
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Ma potpisao je on jos prosle godine, samo je bio u 2. timu, nije dobivao sansu u prvoj ekipi, tako da ako do sada nismo dobili nista ne vjerujem ni sada da ce nam isplatiti bilo stazmaj348 je napisao/la:Semir Music bivsi igrac Zvijezde i Travnika potpisao za Grasshoppers-izgleda da bi mogli dobiti naknadu za treniranje u iznosu od 30000eura..meni nerealan iznos ali ako je istina-odlicno,dobro ce nam doci..
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
-
- Kontakt:
Mogul se znat imena tih igraca sto dolazedesetkamarakane je napisao/la:Savic
Islamagic
Doljancic
Lazarevic
Isanovic
Mujagic
........
11 juniora
.........
Jedan iz orasja
Jedan lukavac
Jedan travnik
Jedan sutjeska
Jedan gracanica
.......
Mozda ramic
Mozda mujcic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.