Jedan je KING

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Nije.Arnelv52 je napisao/la:Je l Nani još uvijek igrač Uniteda?
De ba ne lupaj,sta je to uradio i preostale utakmice na euru,ovakav igrac ti ne smije biti glavni igrac ako hoces da se boris za nesto,nikakvog tempa nema,daj mu samo da dugu loptu posalje tu je dobar,stvarno su mi smjesni vise ovi sto misle da on moze da vodi ekipu,daj Boze da i mou to vidi i da trazi veznjaka inace sve ode u majkuAsteriks je napisao/la:Kapiten jeste podbacio ali koliko neznanja i uzdizanja/spustanja nakon jednog meca, to nije humano.![]()
Nije isto kada imas perfektan sistem i igraca ovog kova/iskustva da ti tim istim moze pomoci i nabacanu skupinu nepovezanih figura u rukama jednog Woya.
Vidili smo sta je Gaal radio od mahom fantasticnih veznjaka kao npr. Andera i Morgana, jednostavno ih dotukao.
Svi znamo sta Rooney moze, ali isto tako da sigurno nece imati zabetonirano mjesto u udarnoj postavi, nego ce trudom polagati pravo na navedeno.
Jedan Conte sa skupinom polovnjaka poput Parola, Edera, Đakerinija itd. nasamara jednog od favorita.
To ne znaci da ovi igraci posjeduju neki kvalitet nego da je ovaj trener pronasao savrsen sistem u kojem svi mogu pokazati svoj max.
Haha bas tako,čitam i ja izjava Smaihla da moze radit sto je radio Scholes na sredini,jadan nas united ako se oslone na njega kao sto se Van Gal oslanjao i Hodgson pa puše obojica,uzima samo mjesto igračima koji mogu puno više zbog svog imenaFormat je napisao/la:Danas na fb citam kako lici na scholesa dobro diktira tempo onda ja 15 godina nisa pratio United dok je igra Scholes hah kakav tempo dragi boze
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.